• פותח הנושא MuK3
  • פורסם בתאריך

MuK3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

מלא דברים! אנסה לרכז את ההההההכל בהודעה אחת! *חג פטריק הקדוש הגיע!(לא כל מסיבה נקראת חג, למה אתה חושבים שקיימת מסיבת צוללות?! חג המולד זה חג. איסטר זה חג(כמו פסח). אפריל פולס זה לא! אבל סיינט פטריק הוא כן חג. *חפצים חדשים? כובע בסקי וויליג'. המחזה הראשון חזר, יש רקע בסוף. *פין? בבוילר רום, איך מגיעים? או דרך הרמקול במועדון הלילה או דרך הדלת השמאלית בבריכה שאליה נכנסים דרך הפלאזה. *2 ספרים חדשים, בהם אתם צריכים לספר סיפור, בדרך לסוף יש מקומות מחבוא בהם תוכלו למצוא עוד מטבעות! למשל בספר הפאפל יש 2 פינגווינים מנפחים את האבובים, כשתלחצו על המשאבה, אחד הפינגווינים יקפוץ ומתחתיו יהיה מטבע! *הספר האחרון שהיה לפני ספרי הצביעה היה ספר שנת 2007, כולם רצו גם את 2006, שכולל גם את מסיבת הבטא! עכשיו הוא יצא! אולי תבינו משם עוד משהו לגבינו! בנוסף, בספר מוחבאים פינים ישנים(לא, אי אפשר לקחת אותם), ממה שאני זוכר: תלחצו על הפונפון, הכובע כורים, המנורה ועוד! אירועים קרובים: בשבוע הבא - מצוד הביצים, כל שנה מוחבאות 8 ביצים ברחבי האי(היו עוד מצודים, כמו מצוד הממתקים בהלווין או מצוד המנורה[כתוב בספר השנה החדש]). למי שמוצא את כל הביצים נותנים פרס. במצוד הראשון - אוזני ארנב ורודות; בשני - אוזני ארנב כחולות; והפעם - אוזני ארנב ירוקות! אני אחזור בשבוע הבא עם מיקום הביצים. עוד שבועיים - אפריל פולס אני יודע שיחולקו משקפיים ששמם סווירלי גלאסאס - אין לי מושג מה זה אומר. נראה בשבוע הבא!

../images/Emo47.gif!!

אמ..רק שאלה...לא קשורה לעדכון שנתת פה.. יש למישו מושג איך משתיקיםםם את המקום הזה?אני לא יכולה לשמוע מוזיקה מהמחשב שלי ולשחק יחד בלי לשמוע גם את המוזיקהההה של הקלאב
ותודה על העדכוניייםםם!!!!!

MuK3

New member
הא זה קל

לוחצים F11 במקלדת(הגדלת מסך) ועוקבים אחרי התמונה...

MuK3

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

MuK החדש! בתוך הבית של המוד Billybob!

MuK3

New member
...../images/Emo118.gif

פינגווין שמאחורו עומד אדם שעובד בקלאב פינגווין. ביכולתו של המוד לחסום אנשים, להוציא חסימה של אנשים ועוד.... Billybob Gizmo rsnail(קיצור של RocketSnail, האתר שלו, שנסגר) Screenhog אלו הבטא שקיימים ב100 אחוז. יש כמה שאני לא כ"כ בטוח לגביהם אם הם מודס... כמו: Mace בנוסף, יש מודס שפוטרו מעבודתם, אבל הם עדיין קיימים: Nanu ו... יש אגדה על מוד, אף אחד לא יודע מה הסיפור איתו. יש תמונות שלו, אך יש הטוענים שהן מזוייפות... Happy77 אף אחד לא יודע אם הוא קיים, יש בטא ששמו Fake Happy77(הפי77 המזוייף) ועוד... התעלומה עוד לא נפתרה... בנוסף... אם אתם סוכנים, נסו את השלבים הבאים: כנסו לHQ. פתחו את קלסר המשימות. הכנסו למשימה הרביעית(Avalanche Rescue). אתם תראו את G. פנו ימינה וצאו מהHQ. אתם תגיעו לחנות הספורט. פנו שמאלה, אתם תראו דלת, מעליה כתוב Gary's room, הכנסו. הגעתם לחדר של G. יש שם המון זבל, מחשב מוגן בסיסמא, ועוד. אם תפנו שמאלה, אתם תראו תמונה ו3 דברים מוזרים למטה. בתמונה נמצאים כל הפינים עד פרח הטוליפ, הפין החסר הוא פין הכדורגל, שאני לא יודע מה זה אומר, אם הוא פספס אותו או שהוא משתמש בו עכשיו. רשימת הפינים לפי הסדר: תלתן, תו, עציץ, פיצה, בלון, מנורה, כדור ים, שמש, פרסה, אסטרוברייר, הוקי, כדורגל, עפרון, מגדלור, טלסקופ, דגל, דלעת, ג'טפק, גלגל הצלה, מדורה, עץ, סוכריה, תפוח, קקטוס, דובי, קוביית קרח, שרימפ, סיר זהב, קופסא, מיקרופון, יהלום, פרח. למטה, יש 3 דברים מוזרים... שבלול עם טיל - באנגלית RocketSnail, או rsnail - המוד הראשון. חזיר עם ריבוע - באנגלית חזיר זה Hog, נניח שזה חזיר עם מסך, שזה הכי הגיוני(זה גם מה שהכיתוב אומר אם לוחצים על זה), אז Screenhog, הו, המוד השני. תה עם תווית שאומרת "טוב" - האמת? אין לי מושג, הצלחתי 2, תעזבו אותי בשקט. אולי אתם תצליחו? מנהל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טגלן אותי בבקשה. MuK.

סומסום22

New member
יואו, איזה מידע, אתה יכול לנהל גם את הפורום!

אתה יודע ממש טוב על הקלאב פינגווין! אתה בטוח שאתה לא מהמנהלים של הקלאב? (ואם אתה אומר שאתה לא מהמנהלים של הקלאב פינגווין אז אתה משקר!!!!!)

הוא בטא טסטר!

אוף זה לא פייר ><... גמאני רוצה להיות בטא טסטרXD אתמול התעללתי במסכנים... אמרתי להם לעקוב אחריי כדי לקבל מליון coins... עקבו אחריי בערך 10-14 פינגווינים.. היינו בmountain איזה 4 ולאט לאט אספתי עוד אנשים... מהmountain הגעתי לcove ואז אמרתי להם its was a trick וכולם זרקו עליי כדורי שלג ורדפו אחריי... עד שנכנס לי רעיון! להיכנס לאיגלו שלי!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח נכנסתי לאיגלו והייתי מוגן ובטוח!!XD

שינשין 7

New member
שאלה חשובה!! ../images/Emo41.gif

מה אפשר לעשות בחדר שלו? אפשר לקחת את הפינים? מה עוזרים לי שלושת היצורים האלה למטה? תשובות יתקבלו בברכה =]

למעלה