הידעת....???

דיD

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהידעת....???

שהשיר TOXIC של בריטני ספירס הוא מחווה לזהות בדויה??? עכשיו אתם יודעים. בקליפ בריטני ספירס לבושה כמו סידני עם השיער האדום ועליה הבגדים השחורים, התחפושת המפורסמת של סידני מהעונה הראשונה. מתוך כתבה :"20 עובדות על "זהות בדויה"" מעיתון ראש 1

Wiccan Scorned

New member
וגם זה לא נכון...

בריטני האהבלה אמרה במייקין אוף דה וידאו שההשראה לדמות הייתה מישו רעה... היא העתיקה המפגרת לא עשתה מחווה...

Wiccan Scorned

New member
כי הם מפגרים....

ראש 1 עיתון מטומטם! אני לא אומר שמעריב לנוער לא כותב דברים לא נכונים לפעמים, אבל בטח שלא אחרי חצי שנה שכבר הכל ידוע... חחחחחחח...תפתחי MTV...

דיD

New member
לא נורא אז רשמו...

בגדול זה מחמיא לנו אם רשמו ככה הם אנשים כמוני לא ידעו וקראו את הכתבה כמוני וראו את זה, אולי נפתח להם השכל והבינו שנכראה גם בריטני אוהבת "זהות בדויה" ולא פתחתי MTV לא הייתי פה, למה מה היה?

joeys pizza

New member
אולי....

אולי הם לא מפגרים כי לא רק בראש 1 אמרו את זה -אמרו את זה בכל מקום אפשרי שהקליפ הזה יצא. ואולי בעצם בריטני היא המפגרת והיא רצתה לקחת את הקרדיט לעצמה.

Wiccan Scorned

New member
כשיצא..לא חצי שנה אחרי...

וכן היא המפגרת (בריטני) גונבת רעיון ואפילו לא יודעת ממה...

aliasBOY

New member
סליחהההההההההההה

בריטני ממש לא אהבלה אני מבקש חחחח זה יצא כמו סידני אבל זה בעקרון מחווה לג'יימס בונד ולא צריך את ראש1 העלובים בשביל לראות את זה

דיD

New member
צחוק צחוק אבל לג'ניפק יש קשר לאחותה

של בריטני לפי מה שהבנתי אחותה משחקת ב 13going on 13 ואז היה לה מסיבת יום הולדת וג'ניפר היתה שם.

דיD

New member
מה נגיד לא קשר יומיומי אבל עדיין

בריטני'לה יכלה לתת טיפה כבוד ל"חברה" של אחותה והגיד שזה מחווה לזהות בדויה

LemonLimeLilach

New member
זה סתם קליפ נחמד

אני בתור מעריצה של בריטני ואליאס נורא התלהבתי מהקליפ. זה לא מחווה או העתקה, זה פשוט בשביל הכיף. ולא נראה לי שבריטני רואה אליאס, האמת.

דיD

New member
גם אני אוהבת את בריטני ועד עכשיו לא

הבנתי מה הקשר של בריטני לזהות בדויה אבל ככה רשמו בעיתון שהקליפ הוא למעשה מחווה לסדרה. איך הגיעו לזה??? אין לי ששמץץץץ

LemonLimeLilach

New member
בוא נגיד שפשוט

ראש 1 זה העיתון הכי מפגר בארץ. ואני לא אומרת את זה בגלל בריטני ואליאס, אלא בכלליות. עיתון זבל. חצי מהפעמים, אין להם מושג על מה הם מדברים, אז לא פלא שגם עכשיו זה ככה

Wiccan Scorned

New member
אל תתחילו לדבר איתי על ראש 1...

זה לא ייגמר...בטח שלא ייגמר כי אני אתחיל לדבר על העיצוב ה"נפלא" שלהם.....
מעריב לנוער מספר 1

למעלה