קרן נסגרת בחודש הבא!

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif קרן נסגרת בחודש הבא!

מי שלא מאמין, הכתבה המלאה- כאן.

גוז

New member
אבוי!

זו אחת המסעדות החביבות עלי ביותר - השמורה לארועים מיוחדים באמת (ועדיף שמישהו אחר מזמין...).

B r u l e

New member
אוי ויי זמיר!!!!!! ../images/Emo7.gif

האם טרגדיית רושפלד תחזור על עצמה? האם לא אספיק לטעום את מעדניו של חיים כהן? ולמה דווקא עכשיו, כשאין לי יכולת ללכת לאכול שם? שתיקה.

בט38

New member
תגובה לרושפלד...

טוב שמעו זו אחת המסעדות הכי טוובות לבשר אכלתי שם סטייק פילה בתוספת הפירא מסביב היה ממש מדהים חבל שניסגר!!!

liti

New member
ברולה, מה אתה עושה לי?

פעם שניה (ועוד תוך פחות משבוע) שאתה קורע לי את הלב!

B r u l e

New member
היי ליטי!

אני שמח שאני רסטונובלה מהלכת על שתיים, שובר לבבות שכמוני. לבט38, גם אני אכלתי שם בביסטרו את הפילה עם הפירה מסביב מנה אלוהית. אבל במסעדה עצמה לא הייתי. בקרוב חוויות ממסעדות חדשות.

SigurRos

New member
אוי ויי זמיר../images/Emo7.gif

מה יהיה?! נשאר רק עם פלאפל וחומוס???!?!?!!?

גם אני קוראת על קרן כבר שנים

וכל הזמן מפנטזת מתי אגיע לשם עם חברים באיזה אירוע חגיגי במיוחד ועד היום עוד לא הייתי אפילו פעם אחת אפשר לארגן מפגש עם תפריט של טעימות ליטי...

bigpurrs

New member
עצוב גם לי, גם אני לא הספקתי

אולי נגיש עצומת מחאה רשמית? אלון

גידי42

New member
קרן - הצעת רכש

אני חושב שמה שהם צריכים זה הלוואה. עם מחאה, ואפילו רשמית, קשה לשלם משכורת.אולי נציע לרכוש את המקום? ויש לי גם מועמדת לניהול יחסי הציבור\ אירוח של המקום.

peter_pan

New member
למה דווקא הטובות נסגרות???

אין לי תשובה למה הטובים לא שורדים - קרן היא אחת מהמסעדות היותר טובות שהיו בישראל ונמצאת, לצערי, עם עוד כמה מסעדות טובות שפשטו רגל - הטברנה של גיטה שרובר ורושפלד. לצערי נשאר עם מסעדות מיוחצנות ואוכל גרוע כגון רפאל.

shima

New member
נוסטלגיה

אני סעדתי בקרן רק פעם אחת כשההורים הזמינו אותי לחגוג סיום קורס בצבא...(מזמן....) לדעתי נהנתי יותר מהאוירה מאשר מהאוכל אבל אכן עצוב שהמקום נסגר. נתנחם ברפאל!

Giggle Loop

New member
עכשיו בטוח אני אלך

תמיד אמרתי "בפעם הבאה .." עכשיו אני אלך בשביל שלא יהיה לי חור בהשכלה ... תגידו, מה סדר גודל מחירים שם לזוג ? לשבור תוכנית חסכון ?

גידי42

New member
מגמה מסוכנת

מעבר לצער העמוק והכנה על סגירתה של קרן (ותיקצר כאן היריעה על מנת לתאר את שלל האירועים שחגגתי בקרן כולל ארוחה עם אניני טעם אמיתיים מחו"ל שרק היין ששתינו עלה יותר, ואני לא מגזים, מנסיעה זוגית, ולא על בסיס תרמילאי בלשון המעטה, לפריס לשבוע) אני מאד מודאג מהתופעה ההולכת ומתעצמת של סגירת מסעדות יוקרה שהיא בהחלט סימפטום של המצב הכלכלי ומצב הרוח הלאומי. זה לא התחיל ברושפלד אלא למי שזוכר את תפוח הזהב של אהרוני, שהיתה הכי קרובה לטעמי לזכות בכוכב של מישלן, המשיך דרך רושפלד, ועוד רבים וטובים שחלק מהם הוזכרו בפורום. בקצב הזה לא ישאר לנו איפה לאכול,לא יודע מה איתכם. כן מפדש לא מפגש, אני אהיה שם עוד לפני הסגירה לסעודה האחרונה (ולא של דה וינצ´י)

למעלה