מגמה מסוכנת
מעבר לצער העמוק והכנה על סגירתה של קרן (ותיקצר כאן היריעה על מנת לתאר את שלל האירועים שחגגתי בקרן כולל ארוחה עם אניני טעם אמיתיים מחו"ל שרק היין ששתינו עלה יותר, ואני לא מגזים, מנסיעה זוגית, ולא על בסיס תרמילאי בלשון המעטה, לפריס לשבוע) אני מאד מודאג מהתופעה ההולכת ומתעצמת של סגירת מסעדות יוקרה שהיא בהחלט סימפטום של המצב הכלכלי ומצב הרוח הלאומי. זה לא התחיל ברושפלד אלא למי שזוכר את תפוח הזהב של אהרוני, שהיתה הכי קרובה לטעמי לזכות בכוכב של מישלן, המשיך דרך רושפלד, ועוד רבים וטובים שחלק מהם הוזכרו בפורום. בקצב הזה לא ישאר לנו איפה לאכול,לא יודע מה איתכם. כן מפדש לא מפגש, אני אהיה שם עוד לפני הסגירה לסעודה האחרונה (ולא של דה וינצ´י)