מנהלי הפורום!!!!
8

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifמנהלי הפורום!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8

שאלה לי אליכם..... במה זכיתי שהכרטיס האישי שלי מוצג בכניסה לפורום?? <אני מופתעת שחבל"ז
>

זה לא אישי

זה מחולל כריטיסים אישיים. כל פעם הוא שם כרטיס אישי של משתתף אחר בפורום. עד כמה שאני יודע זה אקראי, אבל המנהלים יכולים לשלוט בזה אם בא להם.

אתה בטוח?? כי....

בכמה פורומים אחרים שביקרתי, לא ראיתי שיש הצגת כרטיס של משתתפי הפורום, בכניסה לפורום. ויש אפשרות שמנהלי הפורום התייחסו להודעה שלי? כאילו דא. אני עוד שניה נעלבת מהחוסר התייחסות

lala897

New member
לא - זה לא אקראי

זה במיוחד בשבילך!!! את בנאדם מאד מיוחד ועשית רושם מקסים על כל המשתתפים אז החלטנו לעשות לך הפתעה!!!!!!!!!!!!!1 דרקנס- מה אתה הורס? היא הרגישה כ"כ מיוחדת .

פחח...שרוטים......./images/Emo9.gif

אני לא מיוחדת
לא לא מגיע
סתם....אני בכל מקרה לא נכנסת בכלל לעמוד הראשי...עוד לפני שהוא מספיק לעלות אני לוחצת על "פורום"...

גם אצלי זה במועדפים../images/Emo13.gif

עידן (saar7650)זה שהסב את תשומת ליבי, שהכרטיס האישי שלי נמצא בכניסה לפורום. תודה עידן

saar7650

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מזיל דמעות...
אין דמעות- אז הזיעה זה כאילו דמעות. נו- מה אני יעשה? קורה שאין דמעו! שיחשבו, בכאילו שהתגרשתי איתך... אההה התרגשתי לא התגרשתי סליחה! אבי- תרגש אותי... תחדש לי... צריך להחליף את זה ב"רבי- תרגש אותי... תפנק אותי"... לא רק עידן... הקבקב בדרך?!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה הולך ככה: "רפי תכין קפה
...תרגש אותי
.." ולא אבי! והקבקב לא בדרך, אמרתי לך כבר- עברנו ללוחמה אחרת

saar7650

New member
חחחחחחחחחח

וואללה רפי... אז עכשיו זה יותר קל... תחליפי את ה-פ' באות ב' ותקבלי רבי! ואם כבר דיברת על קפה- אני בדיוק שותה וכמעט נשפך עליי בגללך כי נקרעתי מצחוק.

מתנדב

New member
זה כמו ש Knight of Darkness

אני בחרתי לעשות את זה באקראי, כמובן שיש באפשרותי לשלוט על זה, אבל בשלב זה אני מעדיף שזה יהיה באקראי...

למעלה