bזוהר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סתמו!
עוד 27 דקות טלנובלה בע"מ.
איש לא יתקרב, וגם אם תאמר שאתה אוהב, שנשבר לך הלב. יש את זה עכשיו ב24.
שמים בזמן האחרון המון את רונה קינן. שמעתם עליה?
שווה לזפזף(
) זה כמו מכת חשמל. וזה זורם ומעוות... את חוש הזמן. אני הולך ומסתבך ניצוצות של הבנה.
שוב חולפים כמו סרט נע, כמו רוח סערה.
אם רק טיקל ורוזי היו בכיתה שלי.
סתמו!!!!!!!!!!! אני יודעת שהם לא בגילי
זה בשביל קוב(
)-
- כי בא לי. (כי זה צבעוני אז זה יפה.)
על החירטוטים. משעמם לי.
מי שיש לו בעיה מוזמן להרים את היד
ולהוריד אותה בחזרה.
היהיהי! צבעו לי את החדר.
וקנו לי וילון חדש.
ומצעים חדשים.
היו שלום. וערב נפלא. ולילה מדהים. ובוקר מקסים. טלנובלה בע"מ.

תתחדשי מותק... |4u|

שיפוצים זה כיף...
בעצם, לא תמיד...
לי אישית יש טראומה... לפני חודש סיימנו שיפוץ רציני בבית והחלפנו רצפות ככה שלא היה פה כלום חוץ מהרבה חולות... הלכתי חודש על הרבה מאוד חולות... ולא יכלתי אפילו לשמוע מוסיקה שזה הדבר הכי בעייתי מבחינתי... אני לא יכולה לשרוד בלי האלבומים שלי... ואח"כ היה כאן סוג של פסח... ניקינו עד שנשמתי אקונומיקה למחייתי... אבל תודה לאל זה נגמר והכל חזר למקומו...
מה הקשר למען השם
לא חשוב, מה שרציתי לומר זה- תתחדשי
ו... יש לי יס אז אני יותר בקטע של השיר שלנו... נו, מילא...
המשך ערב נעים...

bזוהר

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

יס?! זמר לך?!
אבוי לי.
השם ישמרך!
נו, מילא.
גם לך בובה, לילה קסום...
לסיום,ציטוט מקלרה: "תעלי פיה, אני אקח אותך לסיבוב בגן עדן."
שאחות של רוזי אומרת לקלרה:)
טוב מספיק.

כן...

הבנתי שיורדים עלינו בטלנובלה ההיא...
לפחות בשיר שלנו הם מנסים להסוות את הטמטום ולא קוראים לזה טלנובלה בקול רם...
אני משערת שזה לא באמת שונה... זה מטומטם וזה ממכר... זה מה שחשוב השני המקרים... לילה קסום שיהיה לך יפה שלי...
זוהר, איפה עומר
הוא לא היה אמור לחזור היום
תגידי לו שיבוא כבר

bזוהר

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הלו! אצלנו זה כל הענין, הם קוראים לזה "טלנובלה בע"מ" כי הם עושים פארודיה על טלנובלה. וכאילו יורדים על טלנובלה כשזו טלנובלה בעצמה. זה כמו טלנובלה בתוך טלנובלה. בקיצור-ששש- וזו טלנובלה גאונית וקורעת!
וחוץ מזה! השיר שלנו נגמר במשהו שזוהר התקשר מתוך הקבר שלו (!) שיבואו להציל אותו...
, טוב שזה לא הזוי! המממ. זהו. זה בקשר לטלנובלה.
! (דבר אחרון, באמת): זה כן קצת שונה, כי שלכם מטומטם וממכר ושלנו פשוט ממכר.
חחח, טוב, אני סתם אוהבת לרדת על זמר לך. but you know i love you
כן! הוא אמר לי שהוא חוזר ביום ראשון!
אני מתגעגעת אליו. אני צריכה אותו. והוא קקי.
כמו שאני מכירה אותו הוא ישן.
חמוד.
שונאת אותו!
המשך לילה נפלא שיהיה לך עדי'נקה.
(המשיכי להתכתב איתי.)

הזוי?

הקטע של זוהר הזוי? טוב חומד אני חייבת לצוטט אותך... "הם קוראים לזה "טלנובלה בע"מ" כי הם עושים פארודיה על טלנובלה. וכאילו יורדים על טלנובלה כשזו טלנובלה בעצמה. זה כמו טלנובלה בתוך טלנובלה." וזוהר הזוי??? זוהר הזוייה, עם זה אני מסכימה...
ואת זה את אמרת... עצוב... מה הלך לישון
מחר הוא יקבל מכות...

bזוהר

New member
היי! ../images/Emo123.gif

הטעות פה היא שלי. לא הסברתי את עצמי טוב.
קוראים לטלנובלה "טלנובלה בע"מ" בגלל שזו פארודיה על טלנובלה. בטלנובלה עצמה הם יורדים על טלנובלות רגילות. וגם בדברים הבנאליים שהם עושים, הם עושים את זה תוך כדי ירידה על טלנובלות. וכל שאר הדברים שיש בטלנובלה בעלל לא בינאליים.
מבינה?! זו פארודיה על טלנובלה. ויש שם קטעים קורעים מצחוק. והרי, כל הקטע של הטלנובלה, זה שהם מצלמים שם טלנובלה. וככה הם מכניסים את הפארודיה
אבל כל שאר הסיפורים שיש שם הם מדהימים
ומרגשים. והקטעים שבהם מוצגת הפארודיה פשוט קורעים מצחוק.
ככה שכל פרק את גם צוחקת וגם בוכה
45 דקות של תענוג. טלנובלה כזו עוד לא הייתה. יחודית, מצחיקה, וכל שחקן שם מעולה :) (טוב נו, חוץ מאחת.)
אהה ו...לידיעתך
, מצוטטים שם את יונה וולך, (ואף את "קסיוס" שרונה הלחינה!), ושמים ברקע של סצנות אתחלק מהשירים המופלאים והמדהימים שנוצרו אי פעם בעולם
עוד משהו- הזכירו שם פעמיים את אביתר בנאי!!!!!!!!!!!!!!!!!! (במיוחד בשבילך
)
פעם ממש אמרו משפט שלם עליו, דיברו עליו איזה 15 שניות!, ופעם אחרת כאילו רננה ורמי (שהיו זוג), יצאו להופעה שלו...
בקיצור-
.

כפרעליו../images/Emo70.gif

השתכנעתי...אם הם מדברים על אביתר אכן מגיע להם כבוד...
מה אמרו עליו
רק דברים טובים אני מקווה... אני לא מרשה משהו אחר
זו דיקטטורה מלאה בכל מה שקשור אליו ואל אחיו הגדול...
טוב, אבל נראה לי שכבר הבנת את זה לגביי... בכל אופן, מה הם אמרו
נראה לי שאני עוברת להוט...
מה לא עושים בשבילם...

bזוהר

New member
ידעתי שאני אשכנע אותך! ../images/Emo13.gif

דברים טובים:) יש שם מישהי שרוצה לעבור שינוי מפרחה ל'איכותית', כדי להרשים מישהו. אז היא כאילו ניסתה לדבר איתו על אביתר עד כמה שאני זוכרת, כדי שהוא יבין שהיא שומעת דברים איכותיים או משהו כזה...
אז היא אמרה לו "אני אפילו יודעת, כמו שאביתר אומר-..." ואז ציטוט משיר שלו, ואז היא אמרה על שמואל א' ושמואל ב'.

מה הקשר

לשמואל א' ו-ב'? הבן שלו כאילו? איזה שיר היא צוטטה? נו זוהר... קצת יותר מידע... תתאמצי... [אני כותבת לך בינתיים שאלון...]

bזוהר

New member
חחחחחחח...אממ

:/ אני פשוט לא זוכרת! כן, כאילו בגלל הבן שלו...אבל אני פשוט לא זוכרת את הקשר בין הדברים, מבינה? זה הדבר היחיד שאני זוכרת, אני גם לא יודעת איזה שיר היא צוטטה. אבל את יכולה לנסות, אולי בתפוז תלחצי על "טלנובלה בע"מ" בקטגוריות, וקרוב לוודאי שיהיה שם את הסרטון שהיא אומרת את זה... :) בין ה"קטעי וידיאו" ותודה על השאלון!!!מחכה בקוצר רוח!

מה הלכת לישון../images/Emo35.gif

ספרי לי משהו... אל תהיי רעה...
אני עוד אעשה לך שאלונים... תזהרי...

את בטוחה../images/Emo35.gif

אני מסוכנת... טוב, האמת שהוא יצא די מעפן כי אין לי כוח לחשוב אבל... טוב, אז ככה: את מנגנת על משהו? על מה? את כותבת? שירים או סיפורים? את יודעת להלחין? רוצה לעזור לי עם השירים שלי?
[סתם, סתם, אל תקחי רציני... אין מצב...] מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מי הם האומנים המוסיקליים הכי מוכשרים לדעתך? מי הם ה"אומנים" המוסיקליים שלדעתך הם פשוט בושה למוסיקה? יש שירים שגורמים לך לבכות? איזה? מה את שומעת עכשיו? אם בכלל... טוב די מוסיקה... שיגעתי אותך... אבל הזהרתי מראש אז זה בסדר
מה את הכי אוהבת לאכול? יש לך חיית מחמד? איזו? איך קוראים לו/ה? מה הצבע האהוב עליך? באיזה צבע צבעו לך את החדר היום? מה התכונות הבולטות שלך לדעתך? יש לך מספר מזל? מהו? מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? מה יכול ממש לעצבן אותך אם יגידו לך? (שאני אדע איך לעצבן אותך...
מה הדבר שהכי מעליב אותך? מה משמח אותך? טוב די... רק עוד קצת... איפה היית רוצה לחיות ולמה? מה התקווה הכי גדולה שלך? מה החלום הכי גדול שלך? אממ.. שאלה אחרונה: נכון שאחרי שקראת כ"כ הרבה שאלות את מצטערת שביקשת שאלון
נכון עכשיו את כבר פחות אוהבת אותי
ידעתי
טוב, אבל אני עדיין מתה עלייך...
זהו, אני מחכה לתשובות... פרטי, נמקי והסבירי בבקשה כל תשובה... (חחחחח אני מכינה אותך כבר עכשיו לבגרויות...)

bזוהר

New member
מסתכנת ו...עונה! ../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

טוב, אז ככה: את מנגנת על משהו? על מה? כן, גיטרה ותופים את כותבת? שירים או סיפורים? את יודעת להלחין? רוצה לעזור לי עם השירים שלי? [סתם, סתם, אל תקחי רציני... אין מצב...]
אוקי.הממ.אני כותבת...שירים סיפורים וסתם דברים שעוברים עלי. ועוד לא ניסיתי להלחין שום דבר אי פעם. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי, רוק נשי, ורוק בכלל. אבל סוג מסוים של רוק. לא יותר מדי גיטרות ורעש ודיסטרושנים. אבל גם לא כל כך אלטרנטיבי... נראה לי בכלל שאין לי סגנון מסוים שאני אוהבת
אני גם נורא נהנית ממוסיקה קלאסית...אבל אין לי כל כך תקליטים של מוסיקה כזו. מי הם האומנים המוסיקליים הכי מוכשרים לדעתך? ואוו. הכי מוכשרים?לא יודעת...הביטלס למשל.
מי הם ה"אומנים" המוסיקליים שלדעתך הם פשוט בושה למוסיקה?אני לא חושבת שיש כזה דבר. כל אחד ודרכו להציג את הדברים. למשל, אני לא פוסלת את רוני סופרסטאר. אבל מאיה בוסקילה די מגעילה אותי...ו"אומנים" כמו מושיק עפיה, אפשר באיזושהי צורה להגיד שהם בושה למוסיקה, אבל עדין, לא נראה לי שממש הייתי מגדירה את זה ככה.. יש שירים שגורמים לך לבכות? איזה?כן. Total eclipse of the heart ומבול , וגם God only knows..וזה משתנה עם התקופות... כרגע גם ניצוצות, של ברי. גם אבות ובנים פעם היה גורם לי לבכות, ותיאטרון רוסי. מה את שומעת עכשיו? אם בכלל...עכשיו ממש אני לא שומעת כלום טוב די מוסיקה... שיגעתי אותך... אבל הזהרתי מראש אז זה בסדר
באמת הספיק לי מוסיקה
מה את הכי אוהבת לאכול? הו!
, הממ...אוכל סיני, אבל את הכנפיים עם הרוטב והאיטריות ומרק תירס מהסיני שלי ברחוב נגבה...
יאמיייי. :] יש לך חיית מחמד? איזו? איך קוראים לו/ה?אין לי מה הצבע האהוב עליך?פעם היה כחול, עכשיו אין לי כל כך... באיזה צבע צבעו לך את החדר היום?לא צבעו לי אותו ממש היום, אבל לפני כמה ימים...את כל החדר בקרם-בננה כזה, וקיר אחד אפרסק.
מה התכונות הבולטות שלך לדעתך?זו שאלה שאני תמיד נתקעת איתה כי אני לא חושבת שבן אדם צריך להגיד דברים כאלה על עצמו...ובכלל קשה לי לאמר על עצמי אתזה, אבל אני חושבת שאני נתפסת גם כילדה רצינית וכבדה שאוהבת להיות בבית, אבל גם קופצנית כזו שצווחת כל הזמן ולא מפסיקה לדבר
זה שילוב של שניהם ביחד, למרות שהם קצת מנוגדים
יש לך מספר מזל? מהו?כן, 3. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים?מתנשאים, וכאלה שממש אוהבים את עצמם..או שמנסים לפגוע ללא סיבה. (וגם עם סיבה זה לא מוצדק) ואני לא אוהבת יותר מדי ציניות, ושנטפלים. ושלא מקשיבים. הרבה דברים בעצם.. מה יכול ממש לעצבן אותך אם יגידו לך? (שאני אדע איך לעצבן אותך...
הממ. אם יגידו לי "די, זוהר. די." זה יכול לעצבן אותי
מה הדבר שהכי מעליב אותך?ת הדברים האלו תמיד תלוים בסיטואציה ובמצב, אבל בד"כ כשצוחקים עלי זה נורא מעליב אותי. מה משמח אותך?להיות עם אנשים שאני אוהבת ולעשות דברים שאני אוהבת. נגיד, להיות לבד בבית ולשמוע מוסיקה ושיבואו אלי חברים... גם אם אני בקשר זוגי מוצלח זה משמח אותי. כי זה לא קורה הרבה. ו...הפתעות משמחות אותי:) וכשיש הופעה של רונה שאני יודעת שאני הולכת אליה זה משמח אותי. ושאומרים לי דברים טובים...ושאומרים לי "אני תמיד פה כשאת צריכה אותי", אני בנאדם שצריך שיגידו לו את זה הרבה. טוב די... רק עוד קצת...
איפה היית רוצה לחיות ולמה?זה גם כל הזמן משתנה. ביבנה כי יש לי שם חברה שאני נורא אוהבת, או בהוד השרון מאותה סיבה, בערך... וגם בת"א/בהרצליה/בניו יורק
נו, לא יודעת.
מה התקווה הכי גדולה שלך?Iאין תגובהI מה החלום הכי גדול שלך?כנ"ל. IקשוחI - כי לא נפתחים לי האיקונים...:) אממ.. שאלה אחרונה: נכון שאחרי שקראת כ"כ הרבה שאלות את מצטערת שביקשת שאלון נכון עכשיו את כבר פחות אוהבת אותי - לא נכון!!! :] ידעתי טוב, אבל אני עדיין מתה עלייך... IמאוהבI גם אני:):) זהו, אני מחכה לתשובות... פרטי, נמקי והסבירי בבקשה כל תשובה... (חחחחח אני מכינה אותך כבר עכשיו לבגרויות...)
חחחחחח תודה. היה נחמד. אני מקווה שמי שקרא את זה, זה לא גרם לו לאהוב אותי פחות:( או לא לאהוב אותי! :X Iאיקון-של-נותן-פרחI IלבI IנשיקהI תודה, עדי!

די, זוהר. די. ../images/Emo6.gif

איך אפשר לא לאהוב אותך
אגב, אני תמיד פה כשאת צריכה אותי... (אני תמיד פה בלי קשר אבל... אם את צריכה אותי אני כאן! וזוהר
אני תמיד פה כשאת צריכה אותי... (מה
אמרת שאת צריכה שיגידו לך את זה הרבה... ואגב, אני לא צינית
לפחות לא עכשיו...) ועוד שאלה קטנה, ואת יכולה לסרב... (רצוי שלא...) אני יכולה לקרוא משהו שכתבת? שתשלחי לי למייל או משהו? פליז, פליז, פליז...
זהו, אני מפסיקה להציק לך להערב... אבל תעני לי...

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif, איזה חמודה את. ../images/Emo13.gif

תודה
כנ"ל, אני תמיד פה בשבילך בחזרה.
למרות שאני לא יודעת אם את צריכה שיגידו לך את זה
, אבל אני אומרת ליתר ביטחון.
המממ...בקשר לבקשה. ממש אין לי בעיה להביא לך קטע שכתבתי:) את יכולה לכתוב לי את המייל שלך (או ICQאו מסנ', מה שבא לך
) ואל תפסיקי להציק לי להערב!
נורא משעמם לי בשעות האלו. ואת מעסיקה אותי יפהיפה.
סתם, לא. אבל תישארי.

למעלה