אח שלי נמצא כרגע בסיני איפה שהיה הפיגוע השני! =[ אני מקווה שהוא בסדר...
D DidjiT New member 8/10/04 #1 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אח שלי נמצא כרגע בסיני איפה שהיה הפיגוע השני! =[ אני מקווה שהוא בסדר...
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אח שלי נמצא כרגע בסיני איפה שהיה הפיגוע השני! =[ אני מקווה שהוא בסדר...
S sHotZy M New member 8/10/04 #2 יאלללללה ../images/Emo70.gif שירוש אל תדאגי אני בטוחה שהכל בסדר מותק... ניסיתם ליצור איתו קשר רק תדעי שאני איתך מאמי..
יאלללללה ../images/Emo70.gif שירוש אל תדאגי אני בטוחה שהכל בסדר מותק... ניסיתם ליצור איתו קשר רק תדעי שאני איתך מאמי..
פ פ ו ס ט י New member 8/10/04 #4 אויש... התקשרתם?! אני מקווה שהכל בסדר.. זזזוווווווננננננננווווווווווווווווותתתתתתתתתת
ה השנייה מנצר האחמיות New member 8/10/04 #5 סעמק..|ג'ירפה| בובה..אוף תעשכני אותנו..גאד..הכל בסדר איתו?=\ הי,אני איתך תמיד dear.
D DidjiT New member 8/10/04 #6 ../images/Emo45.gif הכל בסדר הוא צלצל להודיע שהוא היה ממש קרוב למקום אבל הוא וחברים שלו זזו משם איזה רבע שעה לפני שזה קרה! כאילו בראס השטן או משהו כזה הם היו.... איזה מזלללל
../images/Emo45.gif הכל בסדר הוא צלצל להודיע שהוא היה ממש קרוב למקום אבל הוא וחברים שלו זזו משם איזה רבע שעה לפני שזה קרה! כאילו בראס השטן או משהו כזה הם היו.... איזה מזלללל
C COW COW New member 8/10/04 #8 ב-yes news........... המתומטמים האלו כתבו שהיה פיגוע בהילטון טאבה ושני פיגועים בגראס השטן (הם באמת כתבו ככה (או שהם מאוד חחכמים או שסתם יש להם שניי עובדים מצחיקים))
ב-yes news........... המתומטמים האלו כתבו שהיה פיגוע בהילטון טאבה ושני פיגועים בגראס השטן (הם באמת כתבו ככה (או שהם מאוד חחכמים או שסתם יש להם שניי עובדים מצחיקים))
ה ההילה האדומה New member 8/10/04 #10 אמרתי לך שהוא יהיה בראס אל שטן זה המקום של המאגניבים...גם אנחנו היינו שם