טו טו טו

swan k

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo186.gif../images/Emo187.gif../images/Emo188.gifטו טו טו

למישו יש את הפרק מ"נשואים פלוס" שאנטוני השתתף בו??? למישו יש את הסרט "ברייק פויינט"??? מישו יודע באיזה סרט הלהקה הופיעה כלהקה וניגנה באיזה מועדון או מסיבה???

יואווווו ברייק פוינט

הסרט הזה השפיע עלי קשות בגלל זה יש לי היום את הדפק של הגלישה שהורס לי כל שנה 50% מהציונים אבל מה הקשר לרד הוט?

swan k

New member
אנטוני ופלי

שיחקו שם שני גולשים מסוממים קיאנו ריבס שואל אותם שאלות נראה לי בים ........

capit

New member
ביג לבובסקי

פלי גם שיחק בסרט הע-נ-ק ביג לבובסקי בתור אחד הנהלסטים

N0y

New member
יו יו לא ידעתי..

לא ידעתי שכל כך הרבה סרטים הם הופיעו

אMור

New member
תקשיבו, חבורת בורים:

ראשית, זה: Point Break ולא "ברייק פוינט". צ'כונה שכמותכם. שנית: Flea לא משחק בסרט. ולמי שמתבלבל וחושב שרוזי המטורף זה הוא, אז לידיעתכם - רוזי הוא לא אחר מאשר Lee Tergesen או Tobias Beecher מ- OZ. והמשפט היחיד של קידיס מהסרט הוא: This would be a total waste of time... זהו.

lollapalooza

New member
תודה על האינפורמציה

רק יקירי, אם תואיל להשתמש בביטויים קצת יותר עדינים מ"חבורת בורים", זה יהיה נחמד.

m a n k o

New member
גם אנטוני וגם פלי

שניהם מתפארים בחתיכת פילמוגרפיה... הם הגיחו במלא סרטים בהופעות אורח... הנה חלק מהסרטים שפלי שיחק בהם: • Rugrats Go Wild! (2003) • The Big Lebowski (1998) • The Chase (1994) • My Own Private Idaho (1992) • Motorama (1991) • Back to the Future Part III (1990) • Back to the Future Part II (1989) • Suburbia (1983) והוא תרם את קולו בסרטים אלו: • Rugrats Go Wild! (2003) • The Wild Thornberrys Movie (2002)

m a n k o

New member
ושל אנטוני קידיס

Tony Hawk's Pro Skater 3 (2001) Nina Hagen = Punk + Glory (1999) Free Tibet (1998) Chase, The (1994) Point Break (1991) Less Than Zero (1987) Tough Guys (1986) Jokes My Folks Never Told Me (1978) F.I.S.T. (1978)

אה, ואל תשכחו שפלי מדובב קבוע

ב"משפחת ט'ורנברי" (אני מקווה שככה כותבים את זה), היא משודרת בערוץ ניקולודיון בלווין.

למעלה