אני בשוק!!!

MoMiNagirl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifאני בשוק!!!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אתם קראתם את זה??? "שרה מישל גלר (30) תגלם את 'סברינה, המכשפה הצעירה' בסרט קולנוע, לאחר שגברה על בריטני ספירס ומליסה ג'ון הארט (שמגלמת את הגיבורה בסדרת הטלוויזיה)." הערות:
שרה מישל גלר לא יותר טובה ממליסה!
בריטני ספירס לא שחקנית!
איזה כיף שיוצא סרט חדש של סברינה!

ToXic BoY17

New member
הלו בריטני כן שחקנית!!! ואני חדש פה

ושרה מישר גלר רק בת 26 מזה השטויות האלה? בפנאי פלוס רשום שיכול להיות שמליסה לא תרצה לשחק בסרט ורק אז יחליפו אותה... ושרה מישר גלר שחקנית מעולה אני חולה עליה...תאמינו לי שעם בריטני ספירס הייתה מתמודדת לתפקיד של סברינה הייתי יודע כי אני יודע על בריטני הכל!!! טוב כמעט! ובריטני כן שחקנית ובקרוסרודס היא שיחקה ממש יפה! אגב אני חדש פה וחולה על סברינה ורואה את הסידרה ממש מההתחלה... ואני גם חולה על בריטני ספירס,באפי ושרה מישר ואקזיט ויעל גולדמן! תגידו זאת העונה האחרונה של סברינה? לפי מה שהבנתי!?!

bewiched

New member
זה לא הגיוני-

אחרי שזה אייקון וקונצנזוס שמליסה=סברינה היא לא תהיה בסרט? זה כאילו יעשו עכשיו סרט באפי(לא העלוב מ92 שנראה יותר גרוע מסרט סטודנתים)ומישהי אחרת תגלם אותה.אולי הם יתחלפו? אם שרה מגלמת את סברינה אז מליסה תהיה באפי?אולי בגלל זה הפרק היום?

MoMiNagirl

New member
זה כן הגיוני....

זה כמו בקלולס. יכול ליהיות שסברינה לא רצתה את התפקיד... (קשר לקלולס- עשו סרט לקלולס, ואז רצו לעשות סדרה והכובבת הראשית לא רצתה לשחק בסדרה אז לקחו מישהי אחרת...)

לא נכון. מליסה כן התמודדה.

אך השמועות אומרות כי היא לא עברה את האודישנים. נ.ב- איך כולכם ראיתם פה את סרטיה הקודמים של סברינה?? למיטב ידיעתי, הם לא יצאו לקולנוע- ואין אותם להשכרה.

MoMiNagirl

New member
מי אמר שכולנו ראינו?

אני ראיתי רק את סברינה ברומא, היה את זה פעם ביסבבה. יש שמועות שמדיי פעם הולמרק משדרים את הסרט הראשון (סברינה המחשפה הצעירה) אבל אני אף פעם לא ראיתי את זה שם... בקשר לנושא השני, איך אתה יודע שהיא התמודדה? אני דווקא חושבת שהיא לא התמודדה או שהיא תמודדה רק כדאי לצאת ידי חובה. אני חושבת את זה כי היא כבר המשיכה בחיים מסברינה. יש לה תוכנית אירוח ואני חושבת שהיא סיימה עם סברינה כי לפי מה שידוע לי, אין עונה שמינית. או שאני טועה? ליודעת.

bewiched

New member
זה היה קודם סרט ואז סידרה ,

בההפך זה לא יעבוד.התרגלנו כבר 7 שנים שסברינה זה מליסה זה כמו שהיה סרט גרוע של באפי ב92 עם שחקנית אחרת ואחרי שהסידרה התחילה התרגלו לשרה כבאפי ואם עכשיו אחרי 7 שנים יעשו סרט באפי בעולם של באפי ומישהי אחרתצ תשחק אותה אחרי שהתרגלנו אחרי 7 שנים זה יהיה מוזר

smgfan

New member
אתם יכולים להירגע, זה ממש לא נכון

זאת סתם שמועה שהתחיל איזה צהובון בריטי וממש לא ברור לי למה...
איך זה הגיוני ששרה לא עשתה סרט ל"באפי" וסרט ל"סברינה" היא כן תעשה? אפילו לפי הכתבה זה לא נכון, שרה בת 27. לשרה יש מספיק מה לעשות... רימייק אימה לסרט יפני בשם The Grudge שיוצא ב-22 באוקטובר בארה"ב. Southland Tales Happily N'Ever After A Light Knight's Odyssey

למעלה