יום ראשוווןןןן??

Little McMickey

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gifיום ראשוווןןןן??../images/Emo221.gif../images/Emo34.gif

אעאעאעאעאעאאע שיעור הנהיגה הכי טוב EVER
נסעתי הכי טוב שיש עשיתי פניות כמו שצריך, אני אוהבת לעשות פניות
אבל.... שוב נכבה לי האוטו ברמזור... סעמק עם הקלאץ' הזה! אחח בכל מקרה, למי שתהתה איפה אני בזן האחרון חח ובטח זה לא הרבה חח אז אממ המחשב שלי דיי התקלקל ולקח לו להכנס לדף הזה 10 דקות, אני לא צוחקת.. המחשב שלי לא כל כך טוב ויש לי מלא בגרויות והיום המסיבת סיוווווווםםםםםם אני מתרגשת, לא בגלל שאני מופיעה, ואני לא אלא בכלל... זה הסיום... הולך להיות טוב ואני אצלם וזה ואני יראה לכן אח"כ. ואחרי זה יש אפטר טקס
בגאלההה יום שישי היה לי ממש כיף...ולממממה? כי כי כי התמזמזתי עם 5 בנים
וזה היה מתוך משחק!! אני לא כזאתי חחחחחחחח שיחקנו חובה או חובתיים ביומולדת ואמרו לי להתנשק עם כמה בנים אז הייתי חייבת,לחצנו ת'יד על "עד הסוף" והיו הרבה... עד הסוף. והיה שם מישהו שרציתי המון זמן ויצא לי להתנשק איתו חהחה זה היה THE SWEETEST THING [גם הסרט מאוד טוב
] קיצר בנות, תשחקו כמה שיותר אמת או חובה
זה כיף חחחח איך הלך לכן היום? מה עשיתן ומה הולכות לעשות? שאלה יומית איזה מין טיפוס את? אחת שהולכת להתוודות על אהבה לבחור שהיא חושקת בו או אחת שמחכה שיקרה נס משמיים וביישנית נורא? אני מהביישניות

גילולית

New member
../images/Emo205.gifביישנית../images/Emo4.gif

עוד יום חסר פואנטה בשבוע חסר פואנטה. עוד מעט שיעור פרטי במתמטיקעעע
ופן^^ (הערה:אין טעם לקרוא נאת ההודעה שלמטה, היא נכתבה משעמום ובטמטום:) והזמן-לא-פאקינג-זז. ואין לנו מסבת סיום כי אפחד לא מליט על כלום וערב תקשורת ביום שלישי ואלף מסיבות סיום חסרות כל פואנטה. ולייף סאק או איך דלא אומרים. אין לי כח לחשוב איזה הודעה דכאונית מתי כבר חופש?!!?!?!?!?!?!? יש סיינפלד בביפ. אני מתפחלצת משעמום להלה.

Shir Jones

New member
די באמצע

היום היה בסדר. גם היום לא הדליקו את המזגנים. אמממ משעמם מסיבת סיום בקאנטרי יישש!(והכל בזכות העקשנות שלי!! כן כן אני יודעת שאני נשמעת כמו שחצנית אבל בלעדיי זה לא היה קורה!) עמית אני שונאת אותך!!!למה אתה לא בא?!?!?! חחח יומטוב לכולן! :]

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאומיגאד זה השאלה המתאימה לי חחח

אני הביישניתתתתתתתתתתתתתת אהמ אהמ נורא מתאים לי לעכשיו
ואיזה כיף לך

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ביישנית זו אני ../images/Emo6.gif

אווח..אם רק היה לי קצת יותר אומץ להתוודות ... איזה יום מבוזבז!! התחלתי ב-10 שיעור אנגלית-מסיבה כי זה שיעור אחרון שיעור מורשת-חלון שיעור מתמטיקה-מסיבה כי זה שיעור אחרון *פיינלי!!!* והבייתה... נו טוב,נשאר רק את מחר שבו שעה אחת בלבד אני לומדת [לשון
] ואז כל שאר הימים ימי כיף כאלה: בריכה,פיקניק וכו' וכו'.. הערה: יש ילדות שלא חושבות פעמיים ולא שמות לב ששומעים את מה שהן מרכלות XDD אוחח הטימטום,ההתנהגות ה"בוגרת"...
< אין ספק שזה היה אחד הקטעים המצחיקים היום..>
~והמבינה תבין~

נוי78

New member
חחחחחח באמת זה היה אחד הקטעים המצחיקים!

אין גבול לטמטום! "ייאיי" <--- זה גם היה אחד המצחיקים אצלה היום חחחח מה שכן,ההורים שלה חייבים לשקול שוב את עניין הוצאת מיתר קול זה יכול להועיל כי כבר אי אפשר לשמוע את הקול הציף-ציף הזה! מבחינת לימודים באמת היה יום מיותר אבל היה דוקא אחלה במסיבות ובחלון P=

ZivMusic

New member
~ביישנית../images/Emo9.gif~

לא הלכתי היום לבצפר ! ^^ מגניב ביותר D:

white in Angel

New member
לא למדתי כלום היום אני לפעמים ביישנית ולפעמים

לא תלוי... זהו איזה יום מרתק...,פשוט עוצר נשימה
לא..

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif ביישנית ../images/Emo69.gif

הלכתי היום מלא !!! וואי היה יום מעייף !%^%*)&^*(%^#@@Q% הלכתי מהבית שלי לאולם ספורט [15 דק' הליכה] , אז רקדתי שעה משם הלכתי לחברה שגרה קרוב אליי [גם 15 דק' הליכה] חיכיתה לה 2 דק' ואז הלכנו חזרה לאולם ספורט שוב רקדתי שעה ואז חזרתי הבייתה .. ועוד הייתי אמורה לצאת להליכה אבל לא היה לי כוח יותר
וואי והיום סתם סתם סתם סתם הלכתי לבצפר ||: לא הרשו לי להישאר בבית [ולא יכלתי להישאר בלי שידעו כי אמא שלי חיכתה לקחת אותי
] ולא למדנו כלום !! שעה ראשונה עם המחנך הם סתם דיבר , שעה שנייה מדעים היה שיעור חופשי המורה לא הגיעה, שעתיים מת' היה שיעור חופשי המורה לא הגיעה, שעתיים אחרונות אנגלית המורה לא הגיעה היה שיעור חופשי שעה אחת ושעה אחרונה התשחררנו . סתם הלכתי לבצפר
יכלתי להישאר לישון בבית .. וציטוט מהיום : דיברתי עם ספיר בטלפון ואמרתי לה "את יודעת שיום רביעי הולכים כל הבריכה לשכבה ?"

just orr

New member
פפף ><

הייתה לי מתכונת במתמטיקה ואיתה הלך לי הסיכוי להיות ב-5 יחידות. >< ואני עדיין מבואסת XD וגם[!] מסתבר, שהקונצרט שלי זה יום אחרי הופעה ואינלי כוחחח#$%^& ואני ~מאוד~ ביישנית. וזה ממש מבאס חח זה גורם לאנשים לחשוב שאני סנובית. אבל טוב, מי שמכיר אותי יודע

../images/Emo95.gif יום מוזר ../images/Emo4.gif

לא הלכתי היום לבצפר =] בשעה 10 ורבע נועה ההעירה אותי והיא וספיר צעקו לי בתוך באוזן =\ ואז דיברתי עם נועה ולא יכולתי לחזור לישון אחר כך... ולא היה לי מצב רוח לכולם אחרי מה שקרה אתמול אז שכבתי במיטה וראיתי בובספוג .. בשעה 12 ומשהו הלכתי למרכז עם אחותי לקנות עוגה [שהייתה ממש טעימה !] ובלונים ולקחת תמתנה שהכינו ליום נישואים של ההורים שלי .... ואז היום נהפך להיות יום נחמד... דיברתי עם הילדה שרבתי איתה והשלמנו :) סיימתי לצייר איזה דמות מסאות'פארק שהתחלתי אתמול בלילה, [הציור שבצד... אני חושבת שיצא לי ממש עקום אבל שייהיה] ההורים שלי חזרו מאילת וקנו לי צמידים ממש יפים! ווזהווו נראלי...
ובקשר לשאלה אני ממש ביישנית וזה ממש חרא... אני מפסידה מלא בגלל זה !
מחר פררק אחרון של דני הוליוד =[

ligalosha

New member
מוכשרת ../images/Emo23.gif

האהא לא ראיתי את הפרק של היום!! טוב ישלי את זה במקס... גאד מי נראלך ירה בו?! נראלי לולה...

נוי78

New member
הוא בטח ייקח כדורים בגלל דניאלה

ואז זה ייקרא שהוא מת בגללה-החלום של נועה P=

../images/Emo95.gif ייא אני גם חשבתי על זה...

אבל זה נראה לי קצת צפוי... אז אני לא יודעת =\ אני היחידה ששונאת את הגאיה הזאת !?

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif זה דיי צפוי כי לולה נתנה לו את כל

החבילה של הכדורים ועשו קלוז-אפ על זה חח XDD אבל אולי לולה תוציא אקדח ותאיים על כולם ועל דני שאם לא תהיה חתונה היא יורה ואז היא בטעות תירה בדני *ממציאה גירסאות לסוף* אבל אז איך זה קשור לזה שדניאלה הרגה אותו?
אנחנו (הכיתה שלי) היינו בבית קברות(סיור מטומטם) באותו יום שהם צילמו את הקטעים שהם בבית קברות ושהם ליד הקבר של דני הוליווד,וראינו את כולם,ואת הקבר המגניב !! (עם גיטרות) וגם אני שונאת אותה..היא חרא שחקנית

../images/Emo95.gif דווקא בגלל שהראו שהיא נתנה לו

את החבילה אז רוצים שנחשוב ובסוף זאת לא תהיה היא.... זה כמו שעשו עם השיר שלנו [3+4] נתנו למלא אנשים סיבות לירות בהן איזה מגניב לכן שראיתם את זה! אבל למה הייתם בסיור בבית קבורות !? אני שונאת תפרצופים שהיא עושה היא דורשת בוקס !

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif לא יודעת כדי לראות קברים של

ביאליק וכאלה... בצפר דפוק
ראיתי ספויילר מהפרק של היום!! יש בוואלה באתר של YES שם.. זה כזה צפוי..

../images/Emo95.gif אווף יש לי בעיה במחשב =\

אני לא מצליחה לראות סירטונים בוואלה או באתר של יס משום מה...
את יכולה להגיד לי מה הראו?

../images/Emo95.gif תודה ../images/Emo9.gif

אין לי מושג מי זה יכול להיות
אבל לא נראה לי שזאת תהיה לולה... היום ננגגללה
[ אני מקווה ! ]

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifעאעא!!פרק אחרון!!

היה מוזר,מאגניב,מצחיק,עצוב,מרגגש,ממפתתיעעע
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה בקוצר רוח לעונה השנייה !!!!!...

למעלה