שאלות, בקשות

looloop2

New member
היי! יש למישהו תמונות של הבנות

מתוך הקליפ של טיירה shake your body

היי סליחה על הבורות ..מה זה בדיוק

הטופ מודל הבאה ??? זה בסגנון הדוגמניות ...?? ואיפה אני יכולה לראות קטעים מהתוכנית ...???אין לי כבלים אגב ..

randu

New member
שאלה פשוטה,שמוציאה אותי מטומטם!

הממ..טוב... מה זה בדיוק
..?

IkMfNiY

New member
שרשור או הודעה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שלא קשור/ה לנושא הפורום. יעל

Fergie7

New member
../images/Emo204.gifשאלה.

יש למישהו את הפרקים האחרונים של העונה ה1+2?

mikmikonet

New member
בכל עונה היו משימות שונות ../images/Emo13.gif למשל-

אני כותבת עכשיו בכלליות על כל 4 העונות ששודרו- היו כל-מני משימות, למשל צילום עם עכביש/נחש... צילום של 7 החטאים ושל 12 המזלות... צילומים של תוך כדי תנועה- ריקוד וקפיצה... פרסומות לכל מני דברים... בגלריות יש הרבה תמונות מהמשימות של הבנות

SummerNightCity

New member
את מתכוונת לאתגרים?

בעונה האחרונה ששודרה [4] היו כל מיני, וקצת קשה להזכר.
אבל בכל זאת- פעם הן היו צריכות לראיין אחת את השנייה [או את הראפרית איב?
]. פעם הן היו צריכות לשחק זקנה חסרת שן קדמית במבטא מוזר. פעם הן היו צריכות לעשות "פוטושוט" טניס כזה, והצלם היה מאוד רשע, אבל בכוונה. פעם הן היו צריכות לחקות חיות. פעם הן היו צריכות לרוץ ממעצב\ סוכן אחד לשני ולהגיע בזמן. פעם הן היו צריכות לרקוד ריקוד אפריקאי. פעם הן היו צריכות להתאפר או משהו כזה. וזהו, לא זוכרת, מקווה שעזרתי.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifגם מנהלים צריכים עזרה ../images/Emo3.gif

למישהו אולי יש פשוט את הרשימה של כל המתמודדות מכל העונות? [שמות פרטיים] מסודרת לפי העונות, זה יהיה מעולה
אני צריכה את זה למשהו בשביל הפורום
אשריכם!

mikmikonet

New member
לי יש תמיד בזיכרון ../images/Emo13.gif

כן, אני ממש פנאטית. זה לא לפי סדר ההדחה, כן? ראשונה. טסה קייטי ניקול קיסי שאנון איליס אדריאן רובין ג'יזל אבוני שניה. יואנה שנדי מרסדס אנה בתאני הת'ר ג'נאשה סיומרה קמיל אפריל קייטי שרה שלישית. יהיה טוקרה נורל ניקול מגדלנה ליאה קריסטי קלי ג'ולי ג'ניפר אווה קאסי אן אמנדה רביעית. טיפאני טטיאנה שרה רבקה נואל נאימה מישל ליובי קיניה קיילן כריסטינה בריטני בריטה ברנדי.

למעלה