sweetie tweety

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

סתכלו על התמונות הבאות: מרי קייט אולסן צימחוניתלא

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifכולם...

תראו-אולי הן צימחוניות ואולי לא. בכל מקרה, ההמבורגר הזה יכול להיות המבורגר צימחוני... יש המבורגר מירקות והמבורגר סויה... ככה שם הן צימחוניות הן כנראה אכלו ת'המבורגר הצימחוני... ויש כזה
שהייתי בארצות הברית, סבתא שלי אכלה כזה.. (היא לא אוכלת בשר ולא חלב...)

Bagit

New member
יש עוד אחת. ../images/Emo15.gif

בגלל שאני כרגע בביצפר, אני לא יכולה לשים

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

שלי, מרי קייט ב'מת צמחונית?
איך את יודעת?...

לי בנחה

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif../images/Emo12.gifטוב שיהיה..../images/Emo3.gif

אבל לא נראה לי

A d i d a

New member
אז מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה לא נראה לי בדיוק כמו "עוף צמחוני"...

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifחשבתם אולי ש...

אין לה המבורגר בתוף הלחמנייה
אולי יש לה משו אחר.... [אין לי רעיון עכשיו] אבל בכל זאת.... הרבה פעמים ראיתי ששמים בתוך הלחמנייה משו לצמחוניים.... אי אפשר לראות אם זה המבורגר בתמונה|!~|

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifעדי../images/Emo70.gif

את לא מבינה שה"המבורגר הצמחוני" נראה בדיוק כמו המבורגר רגיל ככה ש-את לא יכולה להבדיל ולהגיד- "זה לא נראה לי בדיוק כמו "עוף צמחוני" (למרות שזה המבורגר
)

A d i d a

New member
נטע../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אשפר לדעת למה את פאקינג מתעצבנת..? את מוציאה יותר מדי אנרגייה שלילית
מניסיון, אני יודעת איך המבורגר צימחוני נראה ואיך המבורגר לא צמחוני נראה. ועוד יותר, אני יודעת איך עוף ציחוני נראה וזה לא ככה!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifעדי../images/Emo70.gif

עדי, אני בכלל לא מתעצבנת... (אולי קודם, כשכתבתי ת'הודעה, הייתי מעוצבנת..)חוץ מזה, כשקראתי ת'הודעה שלך צחקתי
אני לא מעוצבנת

Alexis14

New member
אממ....../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

דבראשון- מאיפה שמעתן שהן צמחוניות? מאיפה אתם יודעים שזה לא המבורגר טופו או צמחוני או כל דבר שהוא לא בשר? יש הרבה סוגים של דברים לא מהחי והם יכולים להראות גם כמו המבורגר בשרי. מאיפה אתם יודעים שהן אכלו את ההמבורגר? זו סדרת צילומים מאורגנת, לא פאפרצי ויכולי להיות שההמבורגר פשוט ישב שם בצלחת שלהן.... באף תמונה לא רואים אותן אוכלות אותו ממש!

למעלה