יש לנירה יומולדת ולא אמרנו לה מזל טוב עדיין אז בובה- יומולדת שמח גם אם קצת מאוחר
מ מורי לנצח New member 5/12/06 #1 ../images/Emo12.gif../images/Emo65.gif יש לנירה יומולדת ולא אמרנו לה מזל טוב עדיין אז בובה- יומולדת שמח גם אם קצת מאוחר
../images/Emo12.gif../images/Emo65.gif יש לנירה יומולדת ולא אמרנו לה מזל טוב עדיין אז בובה- יומולדת שמח גם אם קצת מאוחר
N Nira 222 New member 5/12/06 #2 מורי בובה, מוטב מאוחר מאשר אף פעם, חוץ לא ממש ציינתי זאת... ואם בימי הולדת עסקינן, נראה לי שצריך לפצוח בשירשור כזה... ולך, תודה
מורי בובה, מוטב מאוחר מאשר אף פעם, חוץ לא ממש ציינתי זאת... ואם בימי הולדת עסקינן, נראה לי שצריך לפצוח בשירשור כזה... ולך, תודה
Y yaelelele New member 5/12/06 #3 אה!! גדול!! מזל טוב בובה!!!!../images/Emo49.gif שיווו איזה כיף!! זה כאילו "הופ הופ טרללה גדלת בשנה!" מגניבבבב אז בובה... ושתקבלי הרבה .
אה!! גדול!! מזל טוב בובה!!!!../images/Emo49.gif שיווו איזה כיף!! זה כאילו "הופ הופ טרללה גדלת בשנה!" מגניבבבב אז בובה... ושתקבלי הרבה .
B blacknwhite New member 5/12/06 #6 מזל טוב!../images/Emo13.gif ורק בשביל הרקורד, גם לי מגיע! (שישי האחרון...)
B blacknwhite New member 5/12/06 #10 תודה../images/Emo9.gif איזה כיף לקבל מזל"טים! והשיטה הכי טובה זה פשוט לנצל את העובדה שיש למישו אחר יומולדת ולהגיד "גמאני!"
תודה../images/Emo9.gif איזה כיף לקבל מזל"טים! והשיטה הכי טובה זה פשוט לנצל את העובדה שיש למישו אחר יומולדת ולהגיד "גמאני!"
S shanistern New member 6/12/06 #11 מזל טוב נירוש ../images/Emo24.gif המונמון מזל טוב המון כיף, אושר שמחה ובריאות ועד הרבה שנים טובות
J jgut New member 6/12/06 #12 ../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
N Nira 222 New member 6/12/06 #13 קצת באיחור (ותאשימו את השפעת המעפנה שתקפה בדיוק ביומולדת ועדיין!) בקיצור, תודה לכן. ולך בלק, מזל טוב
B blacknwhite New member 6/12/06 #14 חח בלק זה שם מעניין, אבל אפשר גם לקרוא לי ענבר אם נורא בא לך והרבה הרבה מזל טוב לך!