daldan

New member
../images/Emo12.gif

נראה לי שאין כאן אף אחד עכשיו
אמא´לה, המקום נטוש
הלללללללללללווווווווווו
היייייייייייייייייי
מיששששששששששהוווווווווווווווו?????????????

אוסנת123

New member
אני עוד כאן!!!

עוד כאן זאת לא בדיוק ההגדרה! בכלל לא יצא לי היום לראות מה קורה כאן (מה שהרבה זמן לא קרה!) היה יום מטורף בעבודה - כולם צעקו עלי (3 מנהלות שונות) וכולן חושבות שאני מסוגלת לפצל את עצמי לשלוש ולעשות בדחיפות את העבודה של כל העולם! קצת נמאס לי... ובנוסף להכול כשנסעתי לפגישה בצהריים דרסתי חתול באיילון.....
הרגשה מזופתת - הוא קפץ לי לאמצע הכביש במהירות ואם הייתי סוטה או בולמת הייתי עושה תאונת שרשרת ענקית אז לא היתה לי ברירה ו.... קרה מה שקרה. אני מקווה שמישהו עשה איתו חסד וגאל אותו מיסוריו סופית ושהוא לא סבל... יום מגעיל.

daldan

New member
וואו איזה יום ../images/Emo5.gif

זה אחד הדברים שמפחידים אותי בכביש , שפתאום יקוץ לי חתול או כלב לגלגלים. באמת כואב הלב. אבל זו לא ממש היתה אשמתך, לא היתה לך שום ברירה אחרת. קרה לי פעם אחת שאנפה (ציפור גדולה לבנה) התנגשה לי בשמשה הקדמית, ולמזלי היא לא נפצה לי אותה אבל לדעתי לה לא היה ממש מזל. וזה ממש הזכיר לי סצנה מסרט של היצ´קוק כי היתה להקה של אנפות מסביב ופתאום היא קפצה לי לחלון. מבהיל נורא
קבלי
לשיפור המצב רוח

אוסנת123

New member
בעלי חיים

אחרי היום אני לא אופתע אם יקראו לי רוצחת בעלי חיים בבית... לפני חצי שנה בערך, ברחוב שאני גרה בו קפץ כלב מאחד הבתים (לברדור) וכמובן התנגש בי מקדימה. במקרה הזה הכלב יצא מזה בטוב ואני יצאתי בהלם (ובנזק של 10000 שקל לאוטו...) מה הלאה? פיל???

יעלי2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

לא קראתי את הודעתך כי אני לא מסוגלת לשמוע על סבל לבעלי חיים דגש על חיות מחמד (בכל זאת אני לא צמחונית). אבל כן קראתי את סוף השורה "בסוף יקראו לי רוצחת של בעלי חיים, מה הדבר הבא-פיל"? וזה הצחיק אותי.

shelycat

New member
אפרופו פילים ובע"ח

מידי כמה זמן על כביש גהה ובסביבות רמת גן/גבעתיים מידיי פעם מדווחים על אריה/צבי/איילה/ראם ושאר בעלי חיים שהצליחו לברוח מהספארי ומסתובבים להם בכביש. ודבר נוסף:נשבעת ששמעתי דיווח תנועה לפני שנה/שנתיים בגלגל"צ: "עומס תנועה בשער הגיא על כביש ירושלים-ת"א בגלל חמור לבן שהולך במסלול לכיוון ת"א"

לנו היו תאונות מעניינות

ברמת הגולן בדרך לאחותי. פעם תאונה עם חזיר בר- הוא המשיך לרוץ ולנו הלך המכסה מנוע..... ופעם תאונה עם פרה משוטטת. האוטו היה טוטאל-לוסט, והפרה נעלמה לה בחושך... בכלל תמיד אנחנו רואים דברים מעניינים- שועלים, איילים, זאבים. ופעם היה ערפל כל כך כבד שפיספסנו את הפניה לקיבוץ...!

גם אני פעם דרסתי חתלתול../images/Emo7.gif

הייתי בפקק והתחילו לנסוע והוא פשוט קפץ לי מתחת לגלגלים ולא יכולתי לעשות כלום כי זה היה כל כך מהר וגם כי אם הייתי עוצרת פתאום הייתי עושה תאונה... הרגשה נוראית להרגיש אותו נכנס לי ככה מתחת לגלגל... הרגשתי ממש רוצחת! בפילים עדיין לא נתקלתי לשמחתי....

למעלה