• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo12.gif

האייקון ששמתי בנושא ההודעה מתאר בדיוק את הפרצוף שלי כרגע. מאתמול בבוקר יש לי כאבים איומים בגב התחתון שמונעים ממני לללכת ואני צריכה להיעזר באמא בשביל לגשת לשירותים. היום הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה כנראה דלקת של מפרק הירך ונתנה לי זריקת וולטרן וכדורי וויקס ( נוגדי דלקת). הזריקה ממש החזירה אותי לחיים וזה מה שאשפר לי לשבת עכשיו לייד המחשב אבל עדיין קשה לי מאוד בהליכה ואני מוגבלת בתנועה. ממש סיוט

lupland

New member
צ´אמפ.שי איפה אתם?אל תפקירו אותי

היי שירי. "הרופאה אמרה שזה כנראה דלקת של מפרק הירך..." לי היה בשלושה ימים האחרונים כאבים באזור הצוואר.כמובן שכאשר סיפרתי לידידה שלי על כך היא ענתה בנחרצות."הא"(כאילו שהייתי צריך לדעת)"אתה מצוי במתח.ולכן המתח מתרכז באזור הכתפיים והצוואר".ברור לכולנו שאם אני הייתי אומר זאת לה מייד היו חושבים שמדובר ברמזים... בכל אופן לעניננו.הכאב כמעט חלף לגמרי.אבל אותם הדאגות/מחשבות/לבטים/הרהורים/(טוב חאלס הבנו ת´קטע) נשארו.יש לציין ש"בשיא" ממש כאב לי.זאת הפעם הראשונה ב-30 השנים האחרונות שקרה לי דבר כזה.אף פעם לא נתפס לי גב או שריר כזה או אחר ולכן זה מסקרן אותי שירי או כל אחד אחר כאן שקורא כרגע. האם למישהוא יש רעיון? ביננו.לא בא לי להאשים את הלופוס.מסכן.כל דבר מאשימים אותו....בסוף הוא עוד ישבר...ויתפרץ יאללה.שמרו על חיוך קטן ונשתמע נ"ב: מקווה שנהנתם מהמכתב עלי ועל ידידי מאתמול.אין כמו להשתטות...ממש תענוג שלא צריך להתבגר אף פעם...

ritosh

New member
צ´אמפ שי איפה אתם??!!

מה הולך פה? האם אתה מתכוון להיותך הזכר היחיד שמגיב להודעות? או שאתם מצ´טטים בלעדנו? עד שכבודו כותב משהו, מצליח בצורה מדהימה להעלות חיוך על שפתותנו, הוא מעז לקרוא לעזרה את אחיו הזכרים?
ובאמת, איפה שי? וצאמפ? אסף, אתה כותב נפלא. אני יודעת שאתה אדם עסוק אבל, דחילק, לכתוב לפורום פעם בשבוע? הגזמת ממש. אני מבקשת יותר!!

ל3

New member
הי אסף

בהחלט נהנתי מהמכתב. יש לך כישרון כתיבה מדהים ואתה צריך לעשות משהו איתו. זה היה מאוד משעשע והצלחת להעלות חיוך על פני עם כל הכאב. ודרך אגב, גם לי נמאס להאשים את הכול בלופוס- רחמים עליו לא?(
)

ritosh

New member
שירוש../images/Emo24.gif

גב תחתון? מפרק הירך? למה את לא הולכת לאורטופד?? מה הקשר בין דלקת במפרק הירך לכאבי גב תחתון?! זריקת הוולטרן מצויננת. את הוויוקס תקחי רק אחרי שאת אוכלת משהו. ובבקשה, דחוף לאורטופד. תרגישי טוב ותעדכני אותנו.

ל3

New member
הי ריטוש´

הזריקה באמת חוללה פלאים וממש "הצילה" אותי. היום אני הרבה יותר טוב וכבר מסוגלת ללכת חוץ מתנועות מסוימות שממש קשה לי לעשות. לפחות אני נחה בבית וגם זה משהו. תודה מתוקה

lupland

New member
"בדד אכתוב.רק תפילה אלי.בדד.בלי..."

היי ריטה.שירי ולכולם. אני מאוד שמח אם הצלחתי דרך הסיפורים קצת לשעשע ולהעלות חיוך כמו שאתן שמות לב הסטטיסטיקה כאן שונתה."הובטח" לי שהממוצע הוא תשע בחורות חולות על גבר אחד והנה כאן בפורום המצב קצת שונה.... טוב שוב חאלס עם הבדיחות.כנראה ששי עסוק בגלל המבחנים הקרובים וצ´אמפ משלים שעות שינה בגלל דניאל.היי צ´אמפ.זה לא התפקיד שלך.אל תיצור תקדימים.אנחנו הגברים נולדנו לחופש ולחוסר אחריות ומחויבות טוב.על זה אני בטח אחטוף לא מעט קיטונות.אבל מה לעשות שיש דברים כואבים וכל מה שנשאר הוא רק לצחוק עליהם. יש לולן שאני מכיר מאז שהייתי בן 12.הוא גדול ממני ב-6 שנים.היה לו אופנוע כבד.ואחרי הצבא הוא גר בבית ינאי ורוב היום עסק בגלשני רוח.ואח"כ טייל בעולם.וכל פעם שהייתי מגיע להורים שלו הייתי שואל "ואיפוא תמיר היום?".ובסיפורים כמו בסיפורים.תמיר תמיד היה מוקף בנות יפות אבל... עד שבגיל 37 הוא התחתן ואחרי שנה נולד לו ילד.בן.וכמו כן צריך להוסיף שבשנים האחרונות הוא עצמו נהייה לולן.כל פעם שהיינו מגיעים לעבוד הוא היה מגיע לפנינו.מכין כל מה שצריך.תמיד מזרז אותנו.בודק כל דבר 7 פעמים.אבל מאז שנולד הילד...אין תמיר.יש רק מוחמד הפועל שלו.תמיר מגיע ב4:00 בבוקר.מכין לנו כל מה שצריך וכבר ב 6:30 הוא בבית עם הילד. מצחיק לא?.בד"כ שאתה צעיר אין לך זמן לטפל ולעזור כי אתה רק עובד ועובד וכשאתה מתבגר הילדים כבר גדולים. יש מי שיודע את הנוסחא הנכונה של מתי צריך להתמסד??? יאללה.יש לי סרט טוב ב די וי די.נדיה.חברה ללימודים "חייבה" אותי לקחת אותו."החטא הראשון" למי שכבר ראה. אז נשתמע מחר. ריטה.דרך אגב בימים אלו אני שרוי "ברומן לוהט" עם הביטוח הלאומי.עדיין בשלבים הראשונים.מחר אחה"צ יש לי רופא עיניים.אני אספר כאן בפורום את כל נפלאות התבונה כשאגמור עם זה. ד"ש לכל היפיפיות והיפיפה הבודד שנשאר כאן

ritosh

New member
אסף,../images/Emo123.gif

אני מאחלת לך רעיה סופר פמיניסטית!!!

למעלה