nerod 72

New member
אם..

אתה מדבר על אוסף הסינגלים, אז זה יצא בעוד שבוע! אם אתה מדבר על האוסף הכפול, הוא עדיין בהכנה ועוד כמה חודשים יצא לחנויות!

a r i s h

New member
../images/Emo46.gif

שוב דחו את היציאה של אוסף הסינגלים? אני אפילו עוד לא מפנטז על האוסף הגדול שאמור לצאת לה.... בטח יגידו שהוא צריך לצאת בעוד מס' חודשים וגם איתו בטח יהיו עיכובים. צר לי להגיד את זה אך בתור אחד שמאוד אוהב את דנה ויש לו את כל הדיסקים שלה אין אף דיסק שלה שיצא במועד שתוכנן.... אני יודע שיציאת דיסק זה דבר מאוד מורכב ומסובך לפעמים (במיוחד שמדובר באוסף שכולל חומרים מחברות תקליטים שונות) אך זה כבר נעשה אצלה באופן שיטתי..... עצוב.....

דנהה1

New member
חשבת אולי....????

שזו לא דנה עצמה שמחליטה מתי זה יצא?? אני בטוחה שהעיכובים לא נעשים כי דנה רוצה למשוך את זה.

אני מסכים איתך../images/Emo122.gif

אני מסכים עם כל מילה ואני אוסיף עוד משהו... עיכובים כאלה משדרים חוסר מקצועיות. ביג טיים. אני לא מבין מה הסיפור... אם דנה או שי לא יודעים לבטח מה תאריך היציאה של אלבום זה או אחר, למה הם בכל זאת נותנים תאריך? מה העניין הזה? אז נכון, להכין אלבום, לא משנה איזה, זה מאוד קשה. אבל אם לא יודעים במאה אחוז מה תאריך היציאה- לא מפרסמים תאריך! אף פעם לא הבנתי למה דנה מפרסמת לפני כל אלבום תאריך שנדחה שלוש פעמים...

למעלה