M Moreiro New member 20/6/04 #3 יופי נועה ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif גאון שכמוך
M Moreiro New member 20/6/04 #4 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif את כבר לא מעריצה של ווסטלייף וול, הספר מחזור כבר א מעודכן
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif את כבר לא מעריצה של ווסטלייף וול, הספר מחזור כבר א מעודכן
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 20/6/04 #8 ../images/Emo7.gif כבר לא נגמר הבי"ס.. היא הולכת לתיכון אחר ואני לתיכון אחר.. אבל אל דאגה!!!!!!!! הקשר שלנו יישאר. לעד. מוההאהאהאהאהאהא..!! חחחחח
../images/Emo7.gif כבר לא נגמר הבי"ס.. היא הולכת לתיכון אחר ואני לתיכון אחר.. אבל אל דאגה!!!!!!!! הקשר שלנו יישאר. לעד. מוההאהאהאהאהאהא..!! חחחחח
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 20/6/04 #6 חחחחח בכלל בספר מחזור כתבו עליי שטויות מטומטמים..חחחח חוצמזה איכככככככככככככ התמונה יצאה מזעזעעעעעעת!!!!
חחחחח בכלל בספר מחזור כתבו עליי שטויות מטומטמים..חחחח חוצמזה איכככככככככככככ התמונה יצאה מזעזעעעעעעת!!!!
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 20/6/04 #7 אה, כה, אני כבר לא אוהבת את ווסט..!! אבל אני עדיין אוהבת אותך