../images/Emo12.gif

שלום לכולם פעם ראשונה בחיי, שאני אחרי כמה שנים, שאני בתפוז. אני רואה את הפורום הזה.... הייתי רוצה להתעניין ולדעת על מה אתם מדברים פה?... על רוחניות?,טארוט,מיסטיקה?,קבלה?... אשמח לקבל תגובות... בוקר טוב

גריני

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הפורום הזה, כמו שכתוב בכותרת, מיועד לדיון בסדרת הספרים "שיחות עם אלוהים". אבל - פרט לדיון בספרים (מה שלא כ"כ קורה כאן לאחרונה...) אנחנו דנים בכל דבר שנוגע ברוחניות ובמיסטיקה - על פי שמתפתח... תרגישי חופשיה להעלות כל נושא בתחומים שהזכרתי שמעניין אותך ומקווה שתיהני מביקוריך כאן.

גריני

New member
רוצה לספר קצת עליך?

מה הקשר שלך למיסטיקה? התנסית כבר במשהו? מתעניינת בתחום כלשהו?

מיסטיקה... זה מילה מורכבת

לכל מיני תחומים שיש בהם... אני מתעסקת באושו לרוב.... קריאה בקלפים... לא בטארוט... כי זה נוגד את הדת... אני בחורה, שנורא אוהבת את השקט, ואת השלווה. לכ,ן אני בדר"כ יוצאת בבוקר לריצה ומוסיקה רגועה... או, שאני יושבת בהר . שיש ליד הבית שלי ועושה מדיטצייה. ואני מתעניינת ללמוד יותר על רייקי והילינג... <סורי שנעלמתי אבל הנה אני שוב פה :) >

גריני

New member
../images/Emo45.gif קלפי אושו - זה גם ה-baby שלי

כך גם רייקי... (אני מאסטר רייקי, אגב). ושאלה לי אליך: מעבר לעובדה שהטארוט אסורות ע"י הדת - האם השקעת מחשבה עצמאית שלך ב-למה זה אסור?

השקעתי?

האמת... שאני חשבתי אחרי ששאלת... אני חושבת שזה כתוב בדת לא לקרוא בקלפים... כי זה אסור. כי זה עבודת אלילים ,ובתנך כתוב, משהו שמי שקוראת בקלפים היא נקראת כמכשפה . אם אני זוכרת נכון... ואמ... הטארוט זה דברי שקר... ממה שאני יודעת זה צריך לגלות דברים אחרי הכל אבל זה משנה את הגורל ברגע שיודעים ממנו... ואחרי שפתחתי כמה פעמים בזה היה איזה מישהו, שאמר לי להפסיק לקרוא בהם. כי הם רק אנרגיות שליליות, שנכנסים לנו לגוף וזה לא מתאר אותנו זה רק ממלא אותנו בכאוס עצמי גבוה... וכל פתיחה זה התמכרות של רועה שבסוף גורמת לנו להפגע מהעבודת האלילים אז הפסקתי לקרוא בטאורט והלכתי לאושו :) <<תתקן אותי אם אני טועה>>

גריני

New member
אני שואלת שוב:

על מחשבה אישית שלך - זאת אומרת: לא "כי זה כתוב בתנ"ך" או כי "מישהו אמר"... תנסי להתנתק מהדברים שאחרים אמרו לך ולחשוב מה יכול להיות רע בחבילה של קרטונים חתוכים בצורה מלבנית שיש עליהם ציורים מסויימים??? ואם אגיד לך, שאחת הסברות היא שהקלפים מצפינים ידע מתקופת התנ"ך, שיש כאלה שאפילו מייחסים אותם למשה רבנו... האם זה ישנה את היחס שלך אליהם? את יודעת, כל דבר בחיים שלנו שנעשה בצורה מוגזמת = לא מאוזנת - זה התמכרות וזה מזיק לנו בצורה זו או אחרת. אני למשל התמכרתי בעבר לאינטרנט, ישבתי שעות בצ'טים, פורומים ומה לא, בבוקר בקושי קמתי - והעיניים היו אדומות
- האם זה אומר שהאינטרנט "רע" - או שאני צרכתי אותו בהגזמה וגרמתי לחוסר איזון שלי?

למעלה