?!?!?!?!

../images/Emo12.gif?!?!?!?!

אחרי ששנים לא ראיתי סברינה ביום שבת (מה לעשות, אני יום שבת ותוכנית בשש- החיבור כמעט הכי גרוע שיש), ראיתי השבוע ולפני שבועיים. פתאום אני מגלה שהילדה וזלדה נעלמו ורוקסי ומורגן בבית של סברינה. WTF? מה קרה? ומה עם הרווי? לא ממש הבנתי, הוא חבר של מישהי שם או סתם ידיד? תודה לכל מי שיענה, ואם יש עוד פרטים חשובים שכדאי לי לדעת יהיה מאוד נחמט אם תאמרו לי.... נו באמת!!!! זאת אני!! (יובל) מה אתם לא זוכרים?
אתם זוכרים, אני יודעת שאתם זוכרים!

Sckkk

New member
קודם כל, בוכה השבה../images/Emo3.gif

אבל בילבלת אותי עכשיו - את מדברת על ערוץ 3 או על 6

בקשר ההעברה של הילדה וזלדה מהבית...

ובימקומם הבאת סברינה מורגן ורוקסי אין לי מושג... זה ממש מוזר... ובקשר להארווי ניראה לי שהוא סתם ידיד...

אביטל באמת...

לא קראת את ההודעה? "אני ותוכניות ביום שבת בשש לא מסתדרים ביחד" "הילדה וזלדה נעלמו, רוקסי ומורגן בבית של סברינה" מורגן ורוקסי לא בערוץ הילדים, הם רק בערוץ 3. חוץ מזה, ערוץ הילדים זה שידורים חוזרים, שכל פרק ראיתי לפחות 100 פעם, ואני חושבת שגם כל אחד בפורום הזה.

hadarr1

New member
אמ.. גם אני צריכה הסבר קטן..

לא ראיתי את הפרק האחרון ולא הבנתי מה קרה להילדה וזלדה.. אני יודעת שהילדה ויתרה על שנות חייה כמבוגרת בשביל שסברינה תוכל לחיות אבל לא הבנתי מה קרה לסברינה ואיך? ולאן זלדה והילדה הלכו???ולאן ג'וש הלך? בבקשה שמישהו יענה לי.. זה באמת חשוב! תודה מראש!

hadarr1

New member
אמ.. מישהו יכול בבקשה לענות לי?

ראיתי שאנשים כתבו פה הודעות אבל הם לא ענו על השאלה.. יש סיבה מיוחדת או שסתם לא בא לכם??

hadarr1

New member
למה אתם לא עונים?

בבקשה! זה חשוב לי.... ואני לא מוצאת שום פורום אחר שלה ורק את הפרק הזה פיספסתי! אז מה הבעיה לענות? בבקשה!!!!

אוקיי

אף אחד לא יודע כלום בקשר למה שקרה להילדה וזלדה ! לא אמרו בפרקים כלום על זה... זלדה ויתרה על שנות חייה הבגרות לא הילדה הילדה התחתנה עם הנפש התאומה שלה (האמיתית) וג'וש נסע לפראג הוא קיבל הצעה פעם בקשר להיות צלם שם ויתר אז הוא החליט ללכת.

מזאת אומרת הנפש התאומה שלה האמיתית?

ומה זאת אומרת היא ויתרה על שנות חייה הבוגרות? למה? מה היא מתה עכשיו?

hadarr1

New member
תודה רבה!!

יש לי רק עוד שאלה אחת.. מה גרם לסברינה למות??

למעלה