rose of dark

New member
אני חושבת..

שסבבה תהני לך..במה שאת עושה..גם בקשר להודעה השניה.. רק תזהרי שבנים לא ינצלו את זה..ותיפגעי או משהו.. אבל אם זה לא ככה.. אז תהני...! רק תשמרי על עצמך..

d.c!

New member
עושה רושם

שלא כ"כ קשה לך... כנראה את גם מודה בקלות. אם את שואלת אותי כדאי שתפסיקי, שתרסני את עצמך כי אחרי הכל מי שנפגע זו את- לך יוצא שם של זונה ולבן שם של גבר, אח"כ אם באמת תרצי מישהוא אף אחד לא ייתיחס אלייך ברצינות כי את קלה להשגה או שכל החברים שלו כבר היו איתך אז... תחשבי על העתיד שלך- ומהר!!! בעניינים כאלה אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, וכולם זוכרים, לא משנה כמה שנים יעברו ואם תשתני מקצה לקצה- אז תשתני לפני שיהיה מאוחר מדי. דיסי

IDO17

New member
אני..

אני למשל לא הייתי רוצה אותך כי זה דיי מגעיל ש"עברו" עליך יותר מידי... וגם מסוכן

תתני, תתני, עד שיגיע

עד שיגיע יום הדין ותגלי שאת בהריון, או אולי שקיבלת איידס או איזו מחלת מין מגעילה, או אולי מנדבוצ´קס... דרך אגב זה לא מושך, זה דוחה!

פחחחחחחחח 2 דברים לומר!

אחד שהיה לך לבריאות עם את נהנת מזה אז לבריאות ושתיים כל הבנות פה ירדו עליך וזילזלו בך והיה בזה נימה של קנאה חאלס החבורה תעשה מה שבא לה תספיקו לקובע מה מותר ומה לא עם היא נהנת שתהנה!

MetalBoy

New member
שתהנה מה אכפת לכם??

וד"א עכשיו אתן הבנות אם לא שמתם לב בעקיפין קראתן לה זונה! ולא הגברים! ואתן עוד אומרות שיש שוביניזם וכאלה ושאחד ש"עובר עליה" נחשב גבר.. אתן מעודדות את זה בעזרת ההודעות שלכן! אם היא משתמשת באמצעי מניעה והיא נהנת וטוב לה זה בסדר! מטאל

למעלה