../images/Emo12.gif

מישהו ראה ניסים משעל????.. פשוט אין לי מילים לתאר את מה שהיה שם... אני מתכוונת לאותו אדם שהודה שכשרבין נרצח הוא עלה לקבר רחל ורקד שם. עכשיו, עד פה כאילו. מה זה אמור להיות??????? בלי שום קשר לדעות הפוליטיות, הלו???. בן אדם נרצח!??1? אני לא מצליחה להבין את זה.יש מישו שכן??

זה קשור איכשהו לפולסא דנורא...

מה זה בכלל?? כאילו, למה להתפלל למותו של מישהו?? אני חייבת לומר שהאנשים הללו הם חולי נפש בדיוק כמו המתאבדים הטרוריסטים.

לא בדיוק כמו

כי הם לא הרגו בפועל.. אבל זהו בהחלט מעשה שלילי לדעת הרבה אנשים, וגם לדעתי.. היה על זה שרשור שלם..

מיטלוש8

New member
מזעזע ו...

שוב- התקשורת מחפשת את זה. זה אומנם מזעזע, אבל אין הרבה כאלה.. הם כמה בודדים. גם התנועה הזאת שפורסמה השבוע שמתפללת למות שרון, חברים בה 20 אנשים! כמה זה 20?? כלום... אבל היא קיבלה חצי עמוד בעיתון הראשי... מזעזע... אבל למזלנו הם לא רבים..

אגב. לאחר בירור שערכתי

עם אנשים שמבינים בקבלה וזוהר. אחרי שעושים פולסא דנורא צריך לשמור את זה בהסתר ולא לפרסם. בן חורין רצה כסף והוא קיבל מערוץ 2.

../images/Emo13.gif

חח.. זה בכלל לא בן חורין שקיבל תכסף.. דרך אגב - לא מכירה אותו באופן אישי, אבל יודעת מי זה.. נראה לי הוא לא התייחס לזה ברצינות יתירה, ואף אחד אחר לא.. רצו קונזס תקשרותי (השתמשתי בביטוי הנכון?) וקיבלו..

silverhawk

New member
רצו כסף

לפחות הבחור שצילם ומכר את התמונות. אבל זה עדיין לא מפחית לטעמי מחומר המעשה.

nooshP

New member
הצחיק אותי שניסים משעל היה פשוט

המום וחסר מילים אחרי שהוא שמע את זה. ואגב- ברור שהם מיעוט, אבל הבעיה היא על איזה אוזניים נופלות השטויות שלהם ומי יכול להקשיב להם. (ראה ערך יגאל עמיר). הם חסרי אחריות ומנסים לגרום לרציחתו של שרון ע"י מתן לגיטימציה לזה.

למעלה