MADPUCK

New member
../images/Emo12.gif

טוב, אחרי שמילאתי את הפורום הזה בשמי המודגש... אני מרגיש שחובתי הסתיימה! אני מקווה שזה יספיק בנתיים כי יומיים לא נכנסתי וכבר מלא אנשים נוספים מגיעים (דרך אגב.. WELCOME!! ) אני מצטער שזיבלתי כל כך הרבה את השכל אבל אני פה פשוט בשעה מאוחרת של הלילה, הורג זמן עד המשחק של דאללאס שיתחיל ב-3:00 ויגמר ב-6:00 ואח"כ ב-8:00 אנחנו משחקים הוקי!!! קיצור.. זיון! כבר הזכרתי שיש לי מבחן על כל החומר בפיסיקה מחר.. טוב, נו.. החיים קשים!

power play

New member
הזמנה

אנשים שנמצאים בצפון בסופי שבוע או סתם בהזדמנויות שונות מוזמנים לבוא לראות משחק הוקי משובח על רולרס רק כדי לראות איך זה נראה מנקודת מבט של עובר אורח תמים.. סיכום המשחק של חמישי: -פליקס החרא עשה עסקת חליפין איתי וכך התחלתי לנסוע עם הגלגלים החדשים מהארון והוא קיבל את הישנים שלי.. -טל הבקיע את הגול השני שלו בערך איתנו הילד לומד ..אבל בקצב איתי להחריד -טוליק בא וקוסטיה נשאר לשחק איתו שני משחקים אחרי שפליקס וטל הלכו הביתה בשניהם הקבוצה ששיחקה איתי ניצחה.. -ירד גשם בשעתיים-שלוש שעות הראשונות של יום המשחק אבל זה לא הפריע לנו לשחק בתנאי מגרש של איצדטיון כדורגל בסקוטלנד.. -all in all not a bad day to the team

למעלה