NAKED
M mr wainwright New member 28/2/07 #6 טוב זה מסביר את she's a rejector אגב , אם הוא היה עושה מוזיקה קצת פחות טובה הוא עוד היה יכול לגמור בסרט סקס עם פמלה(שליט"א) אנדרסון לי.
טוב זה מסביר את she's a rejector אגב , אם הוא היה עושה מוזיקה קצת פחות טובה הוא עוד היה יכול לגמור בסרט סקס עם פמלה(שליט"א) אנדרסון לי.
M moe7 New member 1/3/07 #7 איש עירום אולץ! הוא נראה עסיסי ומכובד יותר בלבוש המהודר (פיגורה נאה, אבל הג'ונסון נבוך). איזה נושא אקראי לדיון בפורום המעונב הזה. מישהו צריך לסדר יותר הופעות בעירום בסצינת האינדי, כולם באמת קצת מכופתרים מדי.
איש עירום אולץ! הוא נראה עסיסי ומכובד יותר בלבוש המהודר (פיגורה נאה, אבל הג'ונסון נבוך). איזה נושא אקראי לדיון בפורום המעונב הזה. מישהו צריך לסדר יותר הופעות בעירום בסצינת האינדי, כולם באמת קצת מכופתרים מדי.
ע עומר סנש New member 1/3/07 #8 דווקא לא נתקלתי ביותר מדי כפתורים ועניבות ב"סצנה", לצערי. בזמן האחרון כולם לובשים סמרטוטים.
M moe7 New member 1/3/07 #11 אני מעונבת לאחרונה, אבל אני לא חנון אז זה לא תופס. ג'נדרבנדר רולז! ויותר איפור!
M milkofamnesia New member 1/3/07 #12 תודה שהזכרת לי למה אני לא מתלהב מהם יותר מדי, הם מראים ת'זין שלהם בהופעות.. סקסי.
L last caress New member 1/3/07 #13 בעע.. לא מספיק שהם עושים חרא של מוסיקה, חייבים גם לעורר פרובוקציה. סצינת האינדי מתחילה לאט לאט להידמות לסצינה מוכרת אחרת.
בעע.. לא מספיק שהם עושים חרא של מוסיקה, חייבים גם לעורר פרובוקציה. סצינת האינדי מתחילה לאט לאט להידמות לסצינה מוכרת אחרת.