הלו אברי וואן :]

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif הלו אברי וואן :]

אז אני חדשה בפורום. והאמת שגם אחותי פה, רולילוי [היי אחותי
] אז אני אצטרף ברשמיות, כי אני רגילה לזה
אני הדס, בת 19, מאיזור השרון^_^. חיילת, נהגת האמרים בגדוד, נחל. אמ. כעיקרון, שמעתי על הסוד מ3 חברות.. שאמרו לי שאני חייבת לראות את הסרט.. [באותה תקופה הייתי בדכאון או סוג של><] אז ספרתי עליו לאחותי, ומסתבר שלה יש את הסרט. אז ראיתי אותו.. ואז גיליתי שיש ספר. אז קניתי. אני די צריכה לעבוד על עצמי יותר. אבל יש בי משהו שחוסם אותי ואנלא מצליחה לעבוד עליו. אבל זה יסתדר. קיצר, חפרתי :]

אחותי היקרה שלום!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לפגוש אותך כאן... מקוה שאנשים טובים שמסתובבים כאן יוכלו לעזור לך יותר ממה שאני עוזרת (אולי אני לא אובייקטיבית). בכל אופן כמו שכבר אמרתי לך זה שינוי תודעתי שלם. ממש לחשוב אחרת לגמרי ממה שחינכו אותנו לחשוב וזה לוקח זמן. בכל אופן נדבר... אוהבת אותך

אחות יקרה אם יש לשאלה לשאול כאן...

אז עכשיו זה הזמן. ראיתי שאף אחד לא מגיב ונכנסתי שוב להודעה שלך וראיתי שרק הצגת את עצמך אז אם יש לך שאלה תשלחי אם את לא רוצה שאני אדע מה זה אפשר לסכם על איזה סימן ואז אני לא אכנס לקרוא את ההודעה (ואת מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת שאם אני אומרת זה מה שאני אעשה למרות שלא נראה שבתחום הסוד יש לך משהו להסתיר ממני כי גם ככה אנחנו מדברות על זה). ואפילו שמחר את חוזרת לצבא אם תרצי אני אוכל להקריא לך מה כתבו לך. אני נכנסת לפורום הזה הכי הרבה. אוהבת אותך..

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif אמ.

את יודעת שאין לי מה להסתיר ממך. כרגע אין לי שאלה. רק הצגתי את עצמי. שידעו מי אני. כן. מחר צבא. יעבור מהר. :]

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה Bouliבולי ../images/Emo140.gif

שמחה שראית את הסרט וקנית את הספר. לפעמים לוקח זמן עד שאנחנו מפנימים / מבינים / מתחברים לדברים חדשים. זה בסדר, זו דרכו של עולם. אני מציעה לך לפתוח את הספר ולקרוא כל פעם משהו אחד. יכול להיות שזה יעזור לך להבין את הדברים ואיך לעבוד איתם. כשרואים את הסרט , זה הרבה מאוד מידע בבת אחת וזה יכול להיות מורכב. אני מציעה לך מעבר לקריאת הספר גם להתחיל להודות ליקום על הדברים הטובים שיש לך כבר. זה יחבר אותך לאנרגיה טובה וזו דרך נפלאה לשחרר דיכאונות. באהבה עופרה

למעלה