התפקדות אוגוסט

../images/Emo120.gifהתפקדות אוגוסט../images/Emo27.gif

שם: גיל: מקום מגורים: --- אייסיקיו: מסנג'ר: --- שיר אהוב של הרגע: תמונה שבא להוסיף:

dsol

New member
ראשון (?)

שם: דודי גיל: 17 מקום מגורים: אשדוד סיטי --- אייסיקיו: בחתימה מסנג'ר: בחתימה --- שיר אהוב של הרגע: לחבק אותך - סינרגיה תמונה שבא להוסיף: אחת התמונות האהובות עלי !

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנו, כבר עשיתי תגובה

לדודי.. אינלי כוח לחזור אחורה
אז לא שירשרתי! לאנורא
שם:
גאאאאלוש [גלי
] גיל:
עוד מעט 16 וחצי מקום מגורים:
--- אייסיקיו:
131212046 מסנג'ר:
Galushgalush --- שיר אהוב של הרגע:
פיטרוט / "שיער קצר" [נתקע לי בראש] תמונה שבא להוסיף:
אררררר

למה כל פעם תמונות עצובות? :[

כל פעם שאתה שם תמונה איפשהו זו תמונה עצובה... תחייך קצת!!!

•No¥a•

New member

שם: נויה גיל: 13.5 מקום מגורים: צפון >< --- אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: גשם כבד עומד ליפול תמונה שבא להוסיף: -

yardenbm

New member
heloo

שם: ירדן גיל: 16 מקום מגורים: תל אביב --- אייסיקיו: 156969668 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע:i am gust a kid תמונה שבא להוסיף:

horse girl1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

שם: שי
(5.8)
מקום מגורים:רמת-גן
אייסיקיו: 258858344
מסנג'ר: [email protected]
שיר אהוב של הרגע: "מת לחיות 120"-פיטר רוט
תמונה שבא להוסיף:

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה!!!!!!!!!!!!11111111111 לאלאלאלאלאלאללאלאלאלאלא. לאלאלאלאלאלאלאלא טוב!!!!!!!11111111 תחליפי תאריך!!!!!!! אני רוצה שיפתוח רק לי שירשור מזל"ט טוב
לא לי ולעוד מישי! >.<
תחליפי תאריךךך... אני יותר קטנה, תהיה בוגרת
פאק. ): חיכיתי כ"כ הרבה זמן, בסוף אני בכלל לא לבד
אבג, אם אני כבר בתאריך שלך... (כי את יותר גדוּלה..) ישלך תאריך קדוש
. אבל את עדיין צריכה להחליף אותו!

ManRed

New member
שיזם!!!

שם:דני
גיל: 16.10 מקום מגורים:קרית הומו --- אייסיקיו: 153597141 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: Rolling Stones - Satisfaction תמונה שבא להוסיף: סקסי...

ManRed

New member
בטח!!!

שלא... האמת שאין לי מושג.. אני אמור להכיר?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאני לא יודעת..../images/Emo9.gif

אנשים מדברים איתי עלייך ומתפלאים שאני לא יודעת מי אתה...

מוקימלךמוקימלךמוקימלךמוקימלךמוקימלך

שם: נופר/דניאל(ה) גיל: עוד 21 יום --> 17 :) מקום מגורים: אשדוד (גם סיטי..חוחו..) --- אייסיקיו: 165868393 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: ברי סחרוף - מפנה מקום. תמונה שבא להוסיף

K i f

New member
אני מכיר ת'חתול הזההההה!!!

זו את? נופר חברה של הילה וחגית
? נופר המגניבה? שבאתי אליה ביומולדת! נופר כעסה עלי בגלל שהייתי קרציה לפני שלוש שנים?... נופר מפיקצ'וס צ'אט?.... נופר עם החתול המגניב הזה מהתמונה? שכל הזמן התחבא מתחת לספה? נופר שכשהייתי אצלה ביומולדת, אבא שלה והיא החזירו אותי ועוד 2 ידידים שלה? ושחגית הייתה סנובית אלי אצלה?... ושהילה הייתה נחמדה אלי... ונופר שרעות התחבאה בחדר עם אחותה הגדולה?.... זו את? נכון?.... אגב, זה אני כפיר
הכינוי של האייסי די מזכיר לי אותך משומה... אבל בשביל להיות בטוח, אמתין לתשובה ממך... יאיייי!!! התגעגעתי ילדה!
אגב, אם זו את, מה הקטע של השם דניאל?
...

למעלה