התפקדות אוגוסט

K i f

New member
עכשיו אני כמעט בטוח שזו את!

לפי האייסי, התאריך יומולדת שלך זה בערך בעוד 19 ימים, אני לא אשכח את התאריך הזה! בחיים! ואף פעם לא שכחתי גם
ו... בו!

K i f

New member
הכל טוב מותק ../images/Emo3.gif

מה איתך?
ויאווו את בעצמך... לאן נעלמת?

MarishA M

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

שם:מירי..מרישה גיל:16 עוד חודשיים. מקום מגורים:ת"א. --- אייסיקיו:169124315 מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע:Foo Fighters - Walking After You תמונה שבא להוסיף:

../images/Emo26.gif

שם: אוסנת גיל: 15 וקצת מקום מגורים: כפר סבא
--- אייסיקיו:319375661 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: this love - pantera
תמונה שבא להוסיף: אני יעלה תמונה מתישהו עכשיו אנלא מאופסת כל כך

baril

New member
עונה :]

למרות שאני חדשה אני עונה שם:אריאל גיל:13 עולה לח'{אני הכי קטנה
} מקום מגורים:הרצליה - - - - - - - - - - אייסיקיו:250052330 מסנג'ר:אין - - - - - - - - - - שיר אהוב של הרגע:welcome to my life-simple plan תמונה שבא לי להוסיף:לא בא לי..חחחחח

K i f

New member
אני ../images/Emo11.gif

שם: כפיר גיל 18.7 בעוד יומיים
מקומגורים: חור ליד ראשל"צ, נס ציונה ורמלה הנקרא באר יעקב, לא כולם מכירים @-@

K i f

New member
למה לא שלח הכל? @-@ אני טיפש../images/Emo122.gif

אייסיקיו: 303047719 מסנג'ר: [email protected] ---------------------------- שיר אהוב של הרגע: נישקתי בחורה - מיקה קרני

../images/Emo120.gif

שם: טובי גיל: 16.5 מקום מגורים: ירושלים --- אייסיקיו: 219809392 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: יוני בלוך - מכיר אותו / איפה ג'וש - cell תמונה שבא להוסיף: ממ....טוב מצאתי את זה
למי שלא ראה..

ני נורא התגעגעתי היא אומרת...

שם: בן בנצי|שםמסחרי|
גיל: 16 מקום מגורים: נציונה --- אייסיקיו: 169550736 מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע: יעני לא בכללי אז כרגע נראהלי שלויודע בלעכס תמונה שבא להוסיף: אני חוזר איתכם אחורה לשברולט 8/4/2005, זה סימון הגיטריסית שלי פעם איש המערות שבוע הבא מתגייס כיום מגולח ומסופר

צלילוש3

New member
../images/Emo163.gif

שם:צליל סעדון גיל:14 וחצי מקום מגורים:באר שבע --- אייסיקיו:306896845 מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע:holiday-גרין דיי תמונה שבא להוסיף:לא צריך...

Hezi The One

New member
אני עייף:(

שם:חזי גיל:15 מקום מגורים:ר"ג --- אייסיקיו:173282917 מסנג'ר:תבקשו באייסיק
--- שיר אהוב של הרגע:אם כבר-היהודים

למעלה