שם:קרן גיל:16 מקום מגורים:בת ים --- אייסיקיו:126401955 מסנג'ר:אין =\.. אני יודעת אני צריכה לפתוח!! --- שיר אהוב של הרגע: green day- wake me up when september ends תמונה שבא להוסיף:לא בא לי.. מה תעשו?
שם: מאי גיל: 15 מקום מגורים: איזור השרון --- אייסיקיו: 285758079 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: "עד שיעבור הכאב" שרון הולצמן תמונה שבא להוסיף: אין לי
שם: שאיה גיל: 14 מקום מגורים: באר שבע --- אייסיקיו: 349011118 מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע: מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח תמונה שבא להוסיף
שם: נטע. גיל: 16.5 מקום מגורים: ;[ אייסיקיו: ;[ מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של הרגע: פתח את ליבך של שרון הלוצמן, כי אני צריכה להקשיב לזה. תמונה שבא להוסיף: ;[
שם: עמית גיל: 13 מקום מגורים: איפשהו בשרון... --- אייסיקיו: אין מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע:דה רייזן- לאדעת של מי תמונה שבא להוסיף:בצד..
שם: טל. גיל: כמעט 19. מקום מגורים: ראשון לציון. --- אייסיקיו: יש. מסנג'ר: יש. --- שיר אהוב של הרגע: שקיעתה של הזריחה- פורטיסחרוף. תמונה שבא להוסיף: לא ממש בא לי להוסיף.. אני עייפה מידי
שם:שלומי גיל:19 בעוד כמעט חודש מקום מגורים:העיר האדומה
,חח סתם לא.אילת. --- אייסיקיו:אתם לא צריכים מסנג'ר:אתם לא צריכים --- שיר אהוב של הרגע:עוד ארון אחד-היהודים.דמאט הייתה הופעה טובה תמונה שבא להוסיף:לא בא לי להוסיף.
שם: קרן גיל: 16 וחצי מקום מגורים: תל אביב אייסיקיו: 253159805 מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של הרגע: בעיר הזאת -מוניקה סקס תמונה שבא להוסיף: שלמות!!!!