התפקדות אוגוסט

keeeren

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם:קרן גיל:16 מקום מגורים:בת ים --- אייסיקיו:126401955 מסנג'ר:אין =\.. אני יודעת אני צריכה לפתוח!! --- שיר אהוב של הרגע: green day- wake me up when september ends תמונה שבא להוסיף:לא בא לי.. מה תעשו?

טולייצ

New member
לא עניתי על זה כבר?

שם: אורטל גיל: 17 מקום מגורים: איפה שיש הרבה גמלים [אבי חושב ככה] ב"ש
--- אייסיקיו: היום אין חלוקה מסנג'ר: סוף עונה
--- שיר אהוב של הרגע : האנשים החדשים-עברי לידר תמונה שבא להוסיף: ואם לא בא לי להוסיף?

ס ט י י ק

New member
התמונה הזאת!! חח זה מהחידות האלה

שצריך לחשוב סיימת את זה?
או שאת בכלל לא יודעת על מה אני מדברת?

טולייצ

New member
../images/Emo3.gif ברור שאני יודעת על מה את מדברת

ולא סיימתי,אני בשלב 15,וגם זה עם מיליוני רמזים

mayooosh

New member
אני :)

שם: מאי גיל: 15 מקום מגורים: איזור השרון --- אייסיקיו: 285758079 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: "עד שיעבור הכאב" שרון הולצמן תמונה שבא להוסיף: אין לי

../images/Emo108.gif

שם: שאיה גיל: 14 מקום מגורים: באר שבע --- אייסיקיו: 349011118 מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע: מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח תמונה שבא להוסיף

Sheygets16

New member
../images/Emo7.gif;[

שם: נטע. גיל: 16.5 מקום מגורים: ;[ אייסיקיו: ;[ מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של הרגע: פתח את ליבך של שרון הלוצמן, כי אני צריכה להקשיב לזה. תמונה שבא להוסיף: ;[

moshit1

New member
../images/Emo26.gifאני.../images/Emo9.gif

שם: הדר גיל: 15 מקום מגורים: כוכב יאיר --- אייסיקיו: 242156634 מסנג'ר: מת. --- שיר אהוב של הרגע: רק בשביל לקבל חיבוק
תמונה שבא להוסיף:

mitky

New member
אני

שם: עמית גיל: 13 מקום מגורים: איפשהו בשרון... --- אייסיקיו: אין מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע:דה רייזן- לאדעת של מי תמונה שבא להוסיף:בצד..

../images/Emo109.gif

שם: טל. גיל: כמעט 19. מקום מגורים: ראשון לציון. --- אייסיקיו: יש. מסנג'ר: יש. --- שיר אהוב של הרגע: שקיעתה של הזריחה- פורטיסחרוף. תמונה שבא להוסיף: לא ממש בא לי להוסיף.. אני עייפה מידי

היפ היפ :]

שם: נטע גיל: 15 וחצי מקום מגורים: אשדוד --- אייסיקיו: 160709312 מסנג'ר: [email protected] --- שיר אהוב של הרגע: אין לי כוח לחשוב עכשיו
תמונה שבא להוסיף: אני עייפה נו ;[

../images/Emo11.gif בנצי מבאס. ../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif

שם: מיכלי
מקום מגורים: קיבוץ געתון
--- אייסיקיו: 237572971 מסנג'ר: moo_ma@hotmail --- שיר אהוב של הרגע: אה... לויודעת >.<
תמונה שבא להוסיף:
אח"כ

jack 1

New member
הממ הממ

שם:שלומי גיל:19 בעוד כמעט חודש מקום מגורים:העיר האדומה
,חח סתם לא.אילת. --- אייסיקיו:אתם לא צריכים מסנג'ר:אתם לא צריכים --- שיר אהוב של הרגע:עוד ארון אחד-היהודים.דמאט הייתה הופעה טובה תמונה שבא להוסיף:לא בא לי להוסיף.

טוב אני.....

שם: קרן גיל: 16 וחצי מקום מגורים: תל אביב אייסיקיו: 253159805 מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של הרגע: בעיר הזאת -מוניקה סקס תמונה שבא להוסיף: שלמות!!!!

Michali17

New member
אני :)

שם: מיכל גיל: 17.5 מקום מגורים: פ"ת --- אייסיקיו:- מסנג'ר:[email protected] --- שיר אהוב של הרגע: BED OF ROSES תמונה שבא להוסיף:

תות15

New member
אניייייי

שם: עדי גיל: עוד מעט 17 מקום מגורים: אור יהודה --- אייסיקיו: 255908714 מסנג'ר: הוא נפטר
--- שיר אהוב של הרגע: "שחק אותה" של היהודים תמונה שבא להוסיף: תמונה שלייייי...אני עם החאקי (שני מימין)

למעלה