מותר או לא?

hadash

New member
../images/Emo120.gifמותר או לא?

אני כבר שבוע ויום לא מעשנת בגלל הטרפצת. לא יודעת אם זה מה שיעזור אבל שיהיה ניתן לגוף שלי קצת להתנקות הרעלתי אותו מספיק... מעניין אותי לדעת אם אתם שותים אלכוהול או מעשנים זה אמור להפריע או לגרום להתפרצות? ומה עם הדיקור המותני הכאב הזה מתישהו ייעלם?????? אשמח לקבל תשובות הדס

אורית...2

New member
אני כן ../images/Emo120.gif אבל לא ../images/Emo48.gif

אבל אם שבוע ויום את בלי סיגריה אז כל הכבוד !!! אני לא יכולה (ניסיתי) ,ולא רוצה להפסיק לעשן...גם את זה להפסיק ..
מספיק דברים הפסקתי בגלל הטרפצת הזאת , זה לא ! אלכוהול ואפילו יין כבר מהיום שאני מכירה את עצמי ...אנחנו לא "מסתדרים" אפילו כשיש יין בעוגה ..אני לא אוכלת אותה .אז לא ... לגבי זריקות אני לא מהמזריקות ...אז כל מי מזריק בטוח שיענה לך ...

אורית...2

New member
הדס ... סליחה , התבלבלתי..../images/Emo7.gif

התכוונת לדיקור המותני ....לl.p עשיתי אותו פעמיים..., המקום לא כואב ...רק הכאב ראש !!! בפעם הראשונה זה לקח יומיים , בשניה חצי יום ...אבל זה ממש לא נורא, אקמול, וזהו ... רק תבקשי שלא יאבדו את הבדיקה !!!...כדי שלא תצטרכי לעבור אותה פעמיים....
מה שאותי הכי "עיצבן" זה לשכב על הבטן כמה שעות ולא לזוז ...אבל זה ממש לא נורא ...קחי אקמול ולכי לישון בשעות שאסור לזוז ...

RomiVais

New member
היי הדס ../images/Emo13.gif

אז ככה אמא שלי עישנה כמעט כל החיים שלה ולפני כ-4 שנים הפסיקה היא החליטה שזה בטח לא מועיל לשום דבר. לגבי אלכוהול - היא לא שותה כי זה לא בריא יחד עם כל מני תרופות שהיא מקבלת. מה דעתך על הדברים הנ"ל? איך את חושבת "לפעול"? שיהיה לך ערב נפלא והמון בריאות רומי

RomiVais

New member
אה....... שכחתי לגבי הדיקור....

הכאב אמור לחלוף מהר... מתי עברת או אמורה לעבור את הדיקור?

סיאמית

New member
כן... הכאב יעלם ../images/Emo24.gif

לי לקח שבוע של כאבי ראש וגב ועצמות בלתי נסבלים. נורא!!!! אבל זה עובר.... לפעמים תוך יום-יומיים ולפעמים לוקח קצת יותר.

רחלית

New member
כן זה נעלם

אותי לא הכינו לשבוע של כאבים אבל בסוף זה עובר תרגישי טוב

Dalia M

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo48.gif../images/Emo96.gifהיי הדס!!!

כפי שאת רואה בנושא אני עושה ה-כ-ל , מעשנת, שותה יין עם הארוחות, ושותה קפה שחור וחזק. אל תראי זאת כהמלצה - אבל עניתי לשאלתך, ואני עושה בדיוק מה שעשיתי תמיד, עם או לפני הMS . שכנעתי את עצמי שאין קשר בין המיאלין והריאות (עישון) או הדם (קפה, יין) אבל מדעית -אינני יודעת, כי אומרים שהכל במוח, אפילו אהבה!
תהיי שקטה ובריאה
הדס יקרה

סיאמית

New member
תעשני... תעשני...

הסטטיסטיקה כבר התאכזרה אלינו פעם אחת, לא? נראה לי שמן הראוי היה אם היא תניח לנו קצת.

gila1

New member
קצת אחרת

טוב , האמת היא שאני גם מעשנת , גם שותה , גם מזריקה (קופקסון...) וגם משחקת סנוקר(ולא בצורה מאוד מוצלחת) - וביינתיים (ככה מאיתים?!) עוד חיה... לגבי הדיקור L.P - עשיתי כבר פעמיים ולא כאב לי בכלל , השיטה (לכל הבאים בתור) היא כדלהלן -> פשוט שותים המון (המון!!!) לפני הבדיקה וכן בזמן ששוכבים אח"כ , לשכב בלי להזיז את הראש (עד כמה שאפשר) לפחות 4 שעות , ואם אתם כמוני (שותים שלוק ורצים לשרותים ...) פשוט לבקש מהאח-אחות חיתול ל"גדולים" (אין כמו להתבוסס בשתן של עצמך כמה שעות - זה חם ונעים). זהו . חוץ מזה , שיהיה לכולם חג פסח משפחתי ומהנה , ואני מקווה שלרובכם יש קצת יותר חופש מהעבודה\לימודים מאשר לי (רק ביום החג עצמו וחצי יום בערב החג) , שבוע טוב .

RomiVais

New member
היי גילה ../images/Emo13.gif

גם לי אין הרבה חופש עובדים כמעט כל יום אבל לפחות ימים קצרים טיפה יותר
במה את עובדת, אם אפשר לשאול? (את לא חייבת לענות!!) חג שמח ושבוע נפלא רומי

gila1

New member
הי לך רומי !

קודם כל - חג שמח לך ולכל בני ביתך . אני עובדת כמהנדסת בחברת הי-טק די מפורסמת (אני מרגישה מיסתורית פתאום ...) - מה איתך? טוב אני הולכת לקחת קפה , בוקר טוב לך ושוב -> פסח שמח .

RomiVais

New member
גילה יקרה ../images/Emo13.gif

צר לי על התגובה המאוחרת... מיסתוריות זה בסדר לא צריך לחשוף את כל החיים באינטרנט...
אני עובדת בבנק בתור טלרית. שיהיה לך המשך חג שמח וסוף שבוע נפלא רומי

למעלה