פינת השבוע [נא לענות!]

everynormal

New member
../images/Emo120.gifפינת השבוע [נא לענות!]../images/Emo120.gif

שיר חרוש של אליס השבוע: שיר חרוש לא של אליס השבוע: אלבום ששמעתם השבוע: סרט/סדרת/תוכנית: ספר: אמן: מאכל: ציטוט: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונה:

everynormal

New member
יאללה אני עונה ראשונה

שיר חרוש של אליס השבוע: קינג אוף קאטס, ורינג ד'ם בלס [למרות שזה לא בדיוק של אליס אבל זה ליין] שיר חרוש לא של אליס השבוע: סיי הלו טו האבן של טמפל, סטייט אוף לאב אנד טראסט של פרל, מן אוף גולדן וורדס של מאדר לאב בון, איי דונט וואנה סטופ של אוזי אוסבורן..... אלבום ששמעתם השבוע: דה רקונינג של אסף אבידן והמוג'וס סרט/סדרת/תוכנית: מפרץ האהבה [לגמרי התמכרתי לזה, זה יותר טוב מהאח הגדול לדעתי...] ספר: לא קראתי השבוע אמן: אסף אבידן! אני ממש ממליצה לכם לשמוע את הדיסק שלו, הבנאדם פשוט אדיר, יש לו פאקינג את האחד הקולות המיוחדים! הוא מזכיר רצח את ג'ניס ג'ופלין, מלחין וכותב את כל השירים שלו וגם הוא אמן עצמאי שלא חתום בחרת תקליטים גדולה. אני אומרת לכם הרבה זמן לא היה גאון כזה פשוט גאווה לעמנו [כן כן הוא ישראלי ששר באנגלית] מאכל: טוסט ציטוט: וואי לא זוכרת משפט מחץ חח משהו טוב שקרה השבוע: אממ החופש שהיה משהו רע שקרה השבוע: שהחופש נגמר ומתחילה תקופת מבחנים תמיד אחרי סוכות תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): אין לי תוכניות ספציפיות אני רק מקווה שלא יהיה לחוץ מידי כבר עכשיו תמונה: אסף אבידן---->

בדנתמ

New member
אבל למה סיגריות?

שיר חרוש של אליס השבוע: נאטשל שיר חרוש לא של אליס השבוע: כל השירים בשני האלבומים בשאלה הבאה, ושיר שאני התחלתי לכתוב (לא זה שהעלתי לאינטרנט
) אלבום ששמעתם השבוע: slaves for life / amaseffer paradise lost / symphony x סרט/סדרת/תוכנית: הסמויה. אחלה סדרה. ממליץ בחום
ספר: 20 המתכונים האהובים / ד"ר ח. לקטר. לא, סתם... לא התחלתי שום ספר חדש... אמן: לארי אלמור. מאכל: בשר. פשוט סטייקים שהכנתי כשהזמנתי חברים. נראה לי שטרפתי איזה קילו וחצי בשר באותו אחה"צ. סליחה מראש אם יש כאן צמחונים
ציטוט: "" משהו טוב שקרה השבוע: אתמול ניגנתי די הרבה... משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לנגן ולמצוא עבודה. תמונה: אין לי כוח... אבל שלחתי לך מסר. אני אשמח אם תקראי אותו

בדנתמ

New member
../images/Emo21.gif

אני מזועזע מזה שאין אייקון של סטייק בתפוז. וגם עטלף היה יכול להיות ממש שימושי אם היה (\(\(\~^^~/)/)/)

בדנתמ

New member
את צוחקת, אבל...

כשאנחנו אוכלים בשר אנחנו צריכים לפרק את החלבונים מהם הוא עשוי כדי לבנות את הגוף שלנו. כשמדובר בבשר אדם, הרכב החלבונים שלו הרבה יותר מתאים למה שאנחנו צריכים, ולכן אין לנו צורך לפרק אותם ולהרכיב מחדש ואנחנו מנצלים חלק גדול יותר מהבשר לבניית הגוף שלנו. מצד שני, כמו שאפשר לראות מהמקרה של הקניבל מגרמניה שהיה לאחרונה, גם זה לא עוזר כדי לבנות מחדש את המוח שלו בצורה שפויה

MiMiMor

New member
אני לא צחקתי!

זה נכון מאוד, וגם מטריד מאוד. בכל מקרה, הלכתי לחפש לי איזה סטייק

בדנתמ

New member
../images/Emo207.gif העלתי שירים לאינטרנט ../images/Emo98.gif

ויש לי בEGANU: http://www.eganu.com/people/card.php?id=8736 יש שם שיר שכתבתי ללהקה שלי, אבל הוא בלי תופים, רק עם הבית הראשון, ועם אלתור במקום סולו
ואיכות סאונד לא משהו עם רעשי רקע ושיט כזה... הסולו, איך שהוא אמור להיות, נמצא בעמוד הפייסבוק שלי: http://www.facebook.com/pages/Ehud-Bar-Niv/3112983... שם תוכלו למצוא גם אלתור שלי לפי נושאים מקטע פרוג-מטאל אוריינטלי שכתבתי מזמן. רק שימו לב שזה הכל באיכות סאונד לא מי יודע מה , והרוב מאולתר. אבל עדיין תשמעו, זה מגניב
ויש גם מייספייס. נדמה לי שהוא בחתימה שלי

dnXIII

New member
מממ...

שיר חרוש של אליס השבוע: would שיר חרוש לא של אליס השבוע: ((משום מה: ))thanks for the memories אלבום ששמעתם השבוע: משו של the red jumpsuit apparatus סרט/סדרת/תוכנית: the simpsons עונה 13 ספר: בשורות טובות של טרי פראצ'ט וניל גיימן אמן: הייאו מיזאקי... ((מבחינתי לפחות)) מאכל: אייס קפה ((
אהה קפאין)) ציטוט: "זה כואב... זה יכאב... אבל בסוף זה יכרת..." משהו טוב שקרה השבוע: הודיעו לנו על הטיול השנתי ((עוד שבוע!!)) משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שלא מכניסים פריקים לדיזינגוף סנטר ((מזל שאני לא נראית פריקית)) אהה ו- אני מרוששת
TT.TT אין לי כסף לשיעור גיטרהTT.TT תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): להכשל במתמטיקה לרבוץ!!
תמונה: או כן

בדנתמ

New member
../images/Emo6.gif לתמונה..

פתאום כשאני חושב על זה, חברים שלי באמת לא כאלה מצחיקים...
חוץ מחברים מהצבא שגרים ממש רחוק
מצד שני, אני לא אוהב דברים שנצרכים דרך עישון

Kneeling Roses

New member
הרבה זמן לא הייתי פה

שיר חרוש של אליס השבוע: Heaven beside you אני תמיד אוהבת לשמוע אותו בחורף שיר חרוש לא של אליס השבוע: The Doors - People are strange אלבום ששמעתם השבוע: כמה אלבומים של הדורז סרט/סדרת/תוכנית: ספר: אמן: הדורז מאכל: M&M
ציטוט: "רותם עובדת בצורה איטית, משום שהיא פיתחה אסטרטגיית חשיבה משלה." משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי עבודה משהו רע שקרה השבוע: נגמר החופש, מבחנים תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): מבחניםם תמונה:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

שיר חרוש של אליס השבוע:God am שיר חרוש לא של אליס השבוע: Dream theater-Hollow years אלבום ששמעתם השבוע:pink Floyd-The wall כל הטיולשנתי... הדבר היחיד שמנע ממני להשתגע בגלל המדריך S: סרט/סדרת/תוכנית: דוקטור הו!!! וואו, זה משעשע ומשוגע וכיף. ספר: קורליין/ניל גיימן(בשלבי קריאה...) אמן: פינק פלויד. מאכל: ספגטי ו"שניצל תירס"/נייר אפוי באכסנייה בטיול
ציטוט: "וואי איך בא לי פתאום להיות ציפור" XD משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי
משהו רע שקרה השבוע:
תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לא יודעת, שבוע דיי ריק... תמונה:

למעלה