Scanner darkly

Lonly badger

New member
../images/Emo120.gif Scanner darkly

מה דעתכם על הסרט? נ.ב: השחקנים מצויינים והיוצר , אין מילים הוא מפיק סרטים משובחים (Richard linklater) קראתי שריצ'רד לינלייטר חילק לכל השחקנים בסרט דיוי וסרטים של Alex Jones, כדי להעביר את האווירה בסרט ל Police state, פעם שניה שאלקס ג'ונס מופיע בסרטים של ריצ'רד לינלייטר, בסרט הזה. בראיון של אלכס ג'ונס עם דיוויד אייק הוא אמר שראיינו את קיאנו ריווס(אחד השחקנים בסרט סורק באפלה) ושאלו הוא לגבי סדר העולם החדש , והוא היה מודע לגמרי לכך. *שמתם לב לפרסומת של All Jobs בתפוז, יש עין עם כובע של עובדים צהובה, its the all seeing eye...

Lonly badger

New member
סתם שאלה

מה התסמינים של פדופיליה והאם צריכה מרובה של קוקה קולה והאשליה שלצרוך הרבה אוכל יפיק אושר או שינוי בחייך נכללים.

0Pandemonium0

New member
פדופיליה הוא מצב שבו נגרם גירוי

מיני של אדם מבוגר על-ידי ילדים קטנים, אני חושב שמתחת לגיל עשר בדרך-כלל.

AnnabeI Lee

New member
ראיתי אותו לפני המון זמן בטרום טרום

בכורה. הוא סרט טוב מבחינה ויזואלית ובערך גם תכנית.

Lonly badger

New member
מה דעתכם על מגרש השדים?

בשבילי זה היה הסרט הכי חזק ולא זול שראיתי בתעשיית סרטי האימה (לא ראיתי הרבה ). הסרט הזה מסתיר אמת מסויימת. ובכלל כל הקטע של דיבוק בתעשיית הקולנוע הוא כך חזק שאפשר לקבל צמרמורות לא בגלל שזה מפחיד אלא בגלל שזה קשור איך שהו בתת מודע למשהו עמוק ואמיתי. מישהו ראה כאן את הסרט possession של היוצר zulawski ?

MetalSinagouge

New member
ראיתי את הסרט The Exorcist.

היו שם כמה קטעים מצמררים. אבל אישית, אחרי כל ההתענינות הרבה שלי 'באוקולט סטאף' מצאתי שאני נהנה מדברים מהסוג פחות.

Gilliana

New member
למען האמת...

... מעולם לא הצלחתי להבין מה ההתרגשות הגדולה מ-"מגרש השדים". בשנות ה-70, כאשר הסרט יצא לאקרנים, הוא צונזר והוגבל בקפדנות כך שאני ראיתי אותו רק בתחילת שנות ה-80 ובכנות - עד עכשיו לא מבינה מה מפחיד בו כ"כ. הסרט עשוי היטב ומרתק אבל מפחיד??? ראיתי סרטים מפחידים בהרבה הסובבים פחות או יותר סביב אותו נושא, כמו למשל "אות משמיים" ולמען האמת - אפילו הקונספט והקונספירציה ב-"תינוקה של רוזמרי" הפחידו אותי אישית הרבה יותר.

Lonly badger

New member
הו כן

תינוקה של רוזמרי מצולם יפה כל כך , צילום פשוט ונקי שכזה ועוד בשנות ה70. סטיגמטה הוא עוד סרט בסגנון , והוא בהחלט מצולם יפה.

למעלה