אלוהים ליום אחד

../images/Emo121.gifאלוהים ליום אחד../images/Emo20.gif

אם הייתם אלוהים ליום אחד...מה הייתם משנים? <בהשראה של פרסום לסרט >

המממ...

שחR: את השלטון הצופה: את שחR מייקי: שלכל הנשים יהיה יהיה B75 קליאופטרה: כמו מייקי ליMור: שג'חנון יהיה מאכל של מרוקאים יפית: שלצעוק יחשב דבר מנומס סער: שתובנות יגיעו לא רק אחרי האוכל נ י ש: שתוספות יגיעו לפני אוכל

אני הייתי......<ברגע של רצינות>

~ מרפאה את כל הלוקים בנפשם ,בגופם ובמוחם ~ גואלת את כל הסובלים מהתעללות כלשהי מידי הפוגע בהם! ~ ממגרת את העוני בעולם ומאפשרת הזדמנויות פז למיעוטי יכולת. ~ מפסיקה את הטרור, האלימות והרוע! ~ מנתבת את כל הרוע בעולם.....למקום חיובי יותר! <יהיו בטח שיאמרו שאקטין בזה את הנתינה וההקרבה לסביבה.....את ההזדמנויות להיות "אנשים טובים באמצע הדרך"...אולי>

מחייכת,,,,,השאלה הזאת במיוחד בשבילי

ובכן,, שהגחנון יהיה מאכל מרוקאי חחחח,,פנטום ,גדוללללל שרקדן וקשקש,,,יהיו שכנים שלי,, שהדג על השעון יפול,, ואי אפשר יהיה להדביק אותו חמסה חמסה פלוס שעון,,,חחחחחחחחחח שתימצא תרופה למחלה הארורה שישכון שלום בעולם תובנות באדם לא עוד חיים תחת עוני,, בפרט לא לילדים בריאות לחולים (הייתי מוסיפה או מוות ללא יסורים,,אבל לא ) שהן יהיו מאושרות,, שהוא ישכיל להבין,,, ושאני,,? אני,, ממממממ,,, תגיד את זה! והכל יראה אחרת ,,, שיחקת אותה קשקש,,,,, ותגידי לו שישלח כברררררררררר,,,,,!

ליMור

New member
חחחחח,,,,איזה קטע,,

חברה שלי שגולשת מאצלי,, לא החזירה את הניק שלי , וכך זה יצא,, שיהיה ,, העיקר שהגחנון יהיה מאכל של מרוקאים !

טיק טק טיק טיק...איזה שעון בן חיל

ביום וגם בליל דופק דופק הוא כך חחחחחח את לא יודעת איזה מדהים זה נראה על הקיר....הצמד חחחח! אגב הוא ש ל ח !

ליMור

New member
../images/Emo46.gif ,, לא הגיע כלוםםםםםםםם,,,

לפחות תמונה שישלח,, לא ביקשתי חזרה,,, חחחחח,,,

אני רק יכולה לתאר ולאמר שזה אכן

מ ד ה י ם !!!ו....נשלח שוב.....או שכדאי שנחכה לעוד משו....הקיר עדין ריק.

עם דיסק כזה ....זה בדיוק כמו

להיות חירשת.....גם בפול ווליום חחחח אינעללללללללל

ליMור

New member
ואני רק פחדתי,,, שלא יעיר את השכנים

כשיביא לך את הדיסק ב= 4 בבוקר וישים לך פול ווליום חחחחחחחחח,,,

למעלה