אנשוישים כנסו

../images/Emo121.gifאנשוישים כנסו

תקשיבו, באמת באמת סליחה, לא רציתי לעצבן אתכם או משהו ואתם יודעים את זה, אז ממש ממש סליחה מכוווווווווולם.

../images/Emo121.gifאנשים באמת מצטער,לא ידעתי

שזה כל כך ירגיז אתכם, אם הייתי יודע לא הייתי עושה את זה, באמת, סליחה סליחה אבל ממש סליחה, אני אשתדל לא לעשות עוד דברים כאלה...

DidjiT

New member
פוי לא.

אתה יודע לא על כל דבר שאתה עושה את יכול להגיד סליחה ולקוות שיסלחו לך, עשית טעות עכשיו תשלם עליה ותעזוב כבר תפורום!

DidjiT

New member
חחח../images/Emo6.gifחחח../images/Emo6.gifחחח../images/Emo6.gifחחח../images/Emo6.gifחחח

מה זאת אומרת לה התייחסה אלייך?

אז שיר זה בסדר שתשנא אותך? אפשר גם גלעד? בבקשה בבקשה...
אני מבטיחה לשנוא אותך כמו שצריך.... אני יכולה להיות לא פחות טובה משיר, נשבעת!!! באמשלי...! בבקשה שההודעה לא תתיחס גם אליי.....
ב-ב-ק-ש-ה! גלעד.... זה היה סתם בצחוק... אבל ברצינות- זה לא שמשו ספסציפי שעשית.... אתה חייב להבין שאתה פשוט.... תקוע! ולא הייתי את זה לאף בנאדם.... פשוט שכל אחד אחר היה מבין את זה מזמן... אתה פה כבר איזה שנהההה אחי וקלוט איך כולם מתעלמים או שולחים לך הודעות בנוסח שיר
פאקיט אח קטן...... get a life זה חרא שבפורום אוהב ודוגרי חביב כמו שלא נדבר על זה שאנחנו פורום של שוטי הנבואה... שמטיפים רק לשלום ואהבה וזה מה שכולנו רוצים... ועם כל זה אני עדיין מוצאת את עצמי אומרת- (ותרשו לי לצטט מ"קלרה הקדושה") "תנסה לקלוט רמזים שאנשים משדרים לך, זה יעזור לך גם באופן אישי". אולי זמנך כאן באמת עבר פיס! שלך בכבוד רב, ניצן.

RedDesert

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

היא באמת לא עצבנית...היא אמרה את זה בנחמדות למרות שהיא היתה עצבנית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א...בקשר לסליחה...בגלל ההודעה שלך קראו לי עילג...אבל אין לי בעיה איתך...תעשה עם עצמך חשבון עם אתה באמת רוצה להמשיך לכתוב פה...

חחחחח כה חמוד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כה חמוווווד לך ולבן אין רשות לעזוב את הפורום הזה לעולםםםםםם!!!! חחח איפה הייתם עד עכשיו?! סוף סוף גברברים אמיתיים וגם חמודים...
בעצם.... כשחושבים על זה....איפה בן בכלל?

PSYCHO ROI

New member
למה אתם מחפשים רק בעיות

באנשים... זה היה מעצבן עכשיו... ולא אני ובן לא אותם אנשים... אנחנו חברים טובים

PSYCHO ROI

New member
מצטער

פשוט לא יודע... חחח ואללה לא יודע למה התעצבנתי וואי וואי המצב אנוש

DidjiT

New member
חחחח.. חמודה...

הם שמו תמונות וכל אחד מהם הוא אדם בשר ודם... אנשים משו משו...

למעלה