אנשים!! בקשר למפגש, כנסו.

../images/Emo121.gifאנשים!! בקשר למפגש, כנסו.

עד כמה שבטח רובכם שמתם לב אנחנו נמצאים במלחמה. עזריאלי זה מקום גדול שמאוד עלול להיות מקום של פיגועים (אם מישהו זוכר את ה-11 בספטמבר) אז מה דעתכם שנעשה את זה בים או בגן המשולש או משו?

../images/Emo204.gifאני מעדיפה שלא...

וגם אם כן..שניפגש לפחות בעזריאלי או מש'ו ואז נלך..

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאתה פרנואיד, מצטער

בינתיים הקטיושות לא עברו את אמצע חיפה, ובוא נאמר שעד שהן לא יגיעו אלי, הן גם לא יגיעו לת"א.. למרות שעזריאלי זה מקום מגעיל בלי קשר, אז הכי טוב להיפגש שם ואז ללכת לגן המשולש

../images/Emo121.gifחחח אני פרנואיד עוד...

א. זה די הגיוני ואני ויש סיבה מוצדקת אבל לצערי אני לא יכול לדבר על זה פה ב. אני זה שעוד נסע בטרמפים אחרי החטיפות ואני זה שממשיך לחיות רגיל ליד כפר ערבי כשכל הזמן יש פה יריות.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifסבבה

א.זה לא הגיוני, אני לא אנסה לדובב אותך לגבי הסיבה, זכותך לא לדבר על זה פה, אבל זה באמת לא ריאלי. לא כרגע בכל-אופן. ב.אחלה, אני לא בא לשפוט אותך.

../images/Emo121.gifאתה לא יכול לדעת מתי זה יהיה

ריאלי. זה לא יהיה ריאלי עד שזה יגיע ואתה לאיודע מתי זה יגיע.

../images/Emo121.gifלא תאמין מה ראיתי עכשיו בעיתון

"חשש בצ"ל מירי טילים לעבר ת"א" "במערכת הביטחון מעריכים כי ביידי החיזבאללה טילים שיכולים להגיע לטווח של יותר מ-100 קילומטר-עד ת"א ומרכז ישראל" אולי פרנואיד, אבל עם הצדקה...

אם כך אז הים וגן השלושה מסוכנים

באותה מידה שעזריאלי מסוכן וזה שכתוב בעיתונים זה לא אומר כלום. לפני שלוש שנים או משו כזה היינו בטוחים שיפיצו פה איזה גז וכולנו נמות וכל תל אביב הייתה בהכנות הרבה יורת ממה שהיא עכשיו ולא קרה כלום

../images/Emo121.gifנכון זה עדיין מסוכן

אני גם ככה לא בא, יש מסיבה של נתן וזה או ת"א או זה... בכל אופן, את אף פעם לאיכולה לדעת מה יהיה. בכייף הייתי בה:] תהנו

ססילייה

New member
גלעד!!!@../images/Emo23.gif

אתה רוצה לבוא לאוהל שלי לעשות אהבה עם כבש?
סתם נו. אני מגועגעת. אני רוצה לראות אותך, גלעד.

ססילייה

New member
חמוצים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יויויו!!!
גלעד אני ברעננה.
נזכרתי לבוא.>< סתם נו. עבודה וכאלה

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאני חייב להיות קטנוני

טילים של 115 ק"מ מגיעים עד נתניה, לת"א יגיעו רק טילים עם טווח של יותר מ200 ק"מ, למרות שגם זה אפשרי

Hezi The One

New member
חחח 11 בספטמבר

אתה תמים... בארץ אי אפשר לעשות משו כזה...(בבקשה אל תכנסו לויכוחים כי אני אמחק) בכל מקרה,דווקא עזריאלי יותר בטוח מגן משולש לדוגמה... זהו,רק נקודות למחשבה

../images/Emo121.gifא. מה שמיכלי אמרה

ב. יש דברים שאתה לא יודע. ושוב, אני לא יכול לדבר על זה פה.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאם אתה לא רוצה שניכנס לויכוחים

ומאיים במחיקה, לא עדיף לא לכתוב את זה?

למעלה