אנשים שלום, צום קל לכל מי שצם

../images/Emo121.gifאנשים שלום, צום קל לכל מי שצם

(נאור, הגעתי למסכנה שגם אני צם כל החיים ככה שאנחנו בראש אחד וקיבה באותו גודל)

../images/Emo121.gifצום קל וגמר חתימה טובה אני

כבר מצפה לשמועה את ה- לשנה הבאה בירושלים של סוף הצום ואת ה-יתגדל ויתקדש שמי רבהההההההההההההההההההה במנגינה.... אוי סוף הצום, איזה דבר ניפלא. נאור ורוניט, אתם מתבקשים להיתחבר למסנג'ר לעוד שיחה מטורפת....

nawa

New member
יא כופר שכמותך...

סתם סתם "איש איש באמונתו יחיה" !

../images/Emo121.gif יש לי עוד משפטים...

אתה לא יוצא עד שאתה לא נישאר (המורה שלי לחשבון) עברתי טסט. ראשון אחרי 4 שנכשלתי (אחד המרצים שלנו קרע אותנו מצחוק עם זה...) עכשיו הולכים אחד אחד בשלשות (חבר שלי) חצי שקל שלם? וואוו (אני |מסמיק|)

sHotZy M

New member
צום קל וגמר חתימה טובה!../images/Emo57.gif../images/Emo104.gif

לכוווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללללללללםםםםםםםםםםםםם!!!! שהצום עבור מהר... אני וחברות שלי מתכננות לעשות לילה לבן של משחקים וצחוקים בבית של החברה שלי והולך להיות ממש פפפפפפפפפאאאאאאנננננןןןןןן!!!
YE
אני מקווה שהיום כיפור הזה יתחיל ויסתים טוב בי התעלפויות ותאונות אופניים למיניהם... אמן סלה! ואני קווה שביום כיפור הזה אני אפגוש מישהו שכבר הרבה זמן אני רוצה לראות.... אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יהיה ממש ניפלא אם אני אראה אותו... אז,
צום קל וגמר חתיה טובה, שהשנה הזאת תתחיל ברגל ימין ובלי חטאים
אוהבת אותכם שiצי

../images/Emo121.gifורק אני דבוק לכיסא בבכנסת עם

תפילות 9 אוכוווווווווווווות ומייגעוווווווווווות ומתישות ולחשוב שקובי עוה נעילה ברררררררררר לפחות הוא מריץ כדי להגיע לבירכת כהנים אבל לא מוותר על השירים.... טוב תעשו חיייייייייייייייייייייים

חחח מור...בראשון זה כבר מסורת

כולם יודעים שביום כיפור כולם לובשים לבן ונפגשים כל העיר ליד הדואר באפרופו.. חחח זה מטורף מה שהולך שם.. או שיש תמיד פגישה בשבט של הצופים אבל אני תמיד מגיעה לשם מאוחר מידי...=/ באסה בכל מקרה אני השנה צמה כמו כל שנה ואני לא מתכוונת כל כך לצאת מהבית כי זה חרטבונה...אני חייבת ללמוד לפסיכומטרי ואני גרה רחוק מהמרכז ואין לי כוח ללכת! בע אז אני נשארת לי בבית יאאא..

צומת מוריה שליטה!!!

כל שנה כל העולםםםם (או כל ב"ש לפחות) באים למוריה, ופוגשים את כולם, למרות שזה ממש קשה, ומאבדים את כולם, ואז ערסים הולכים מכות

וואעע..|ג'ירפה|

בכל מקום ערסים הולכים מכות ביומכיפור?! למרות שהשנה הערסים בטבעון בטח ירגעו..שבוע שעבר איזה ערס דקר ערס אחר..:|

sHotZy M

New member
כוסית על שלי! (הדר../images/Emo123.gif)

למה את לא באה לדואר??????
הייתי בטוחה שאני אראה אותך שם היום.... אוףףףףףףף איתך! את לא מבריזה לי מבראשית
מובן
אולי תשקלי שוב להגיע?

אין סיכוי שאני באה למרכז

בובי זו חתיכת דרך מהמערב למרכז...ביום רגיל בכיף אני עושה את זה ברגל אבל ככה? בחום המזוויע של ראשון? ובלי מים? נאחחחח =/ לבראשית אני באה "אם אני אהיה ילדה טובה" (מדברי אמא שלי)

למעלה