בגלל שהשירשור על המפגש

../images/Emo121.gifבגלל שהשירשור על המפגש

מסתבך אז הינה אחד נורמאלי ומסודר. מי שרוצה לעשות שבוע הבא בים שיעשה-
ואת הסמיילי של התאריך: 9-10 (ראשון שני) שיעשה-
10-11 (שני שלישי) שיעשה-
11-12 (שלישי רביעי) שיעשה-
(עדיף שלא כי זה לחזור הביתה בערב חג וזה בעיה... אם זה באחד האחרים אז אפשר להישאר עוד קצת במשך היום) ובלי קשר, מי שרוצה לעשות גם מפגש בעזריאלי בפסח שיעשה
.

keeeren

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo80.gif../images/Emo221.gif

רק לא
בבקשה אני לא אוכל לבוא

Hezi The One

New member
גם תוספת קטנה וחשובה על המפגש

תקשיבו בשרשור השני יש כ"כ הרבה שטויות ודברים של "אני לא יכול בזה ואני לא יכול בזה" אז אני אומר לכם כאן ועכשיו אי אפשר להתחשב בדעה של כל אחד אין מה לעשות...אבל המפגש יקבע על פי החלטת הרוב וזהו,מה בעיה? תעשו מאמצים להגיע וזה... עכשיו,המפגש צריך קודם כל להיות בעזריאלי כי כבר דיברתי פה עם אנשים שחושבים שמפגש ים צריך להיות אקסטרה...האמת שגם אני חושב ככה ולא בעיה גם להחליט על מפגש ים אבל קודם כל שיהיה אחד בעזריאלי זהו...את השאר אני משאיר לדמוקרטיה(
) הב אה לאבלי נייט

../images/Emo121.gifדעתך כדעתי../images/Emo9.gif

צריך לעשות בשבוע הבא מפגש נורמלי בעזריאלי, ובחול המועד מפגש בים. וחזי, נראה לי שהתכוונת שאת השאר אתה נאלץ להשאיר לדמוקרטיה

../images/Emo121.gifצודק, ושמעו אנשים

אי אפשר להיות גמישים עם התאריך כי זה מה שהרוב קובע, אז אם כל כך חשוב לכם לראות אחד את השני אז תעשו אתם מאמצים ותבטלו כמה דברים.

Mrs Felix

New member
נו אז עם זה בעזריאלי זה לא לילי,

אז צריך לקבוע יום. [אני נוסעת לפגוש את מיכ ננהבננה]

../images/Emo31.gif

חול המועד הרבה לא יכולים ושלא תחשבו שאני לא יכולה כי אני כן פשוט זה לא יהיה אקסטרה.. עדיף לכם לעשות את זה בימים הקרובים..

פרקשון

New member
גלעד אתה לא בסדר

אתה אמור לפתוח הודעה אובייקטיבית לגמרי ולא להשפיע בכך שאתה כותב שבתאריך 11-12 לא כדאי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif../images/Emo80.gif

(זה כולל הפיטריה.. כן
נווו מההה זה לא נכנס לי ><

למעלה