גריני תתחברי לרוח ותהיי חזקה

גריני

New member
../images/Emo7.gif - זה של התרגשות! (לא עצובה)

כל פעם את מדהימה אותי מחדש! לב ענק שכמותך - ונותנת לי להרגיש כאילו רק אני שם... מתחברת לרוח, יקירה, בעזרתך הנפלאה, בעזרת חברי הפורומים האחרים, בעזרת כוחותי שלי... ועוד ועוד. יוצאת לחופשה קצרה בצפון, אז לא לדאוג לי - אעדר מכאן ליומיים-שלושה. ה-
איתי, ואשתדל לזכור להתקשר בזמן, ביום שני. שלחי לי את האנרגיות המופלאות שלך, להשגת כל המטרות לחופשה קצרה זו: הן הרוחניות (מתכוונת לבקר כמה ממורינו ורבינו בצפת) והן הגשמיות... שמרי על החום של הפורומים הנפלאים שלך ועל עצמך, במיוחד, את כל-כך יקרה!! חיבוק ענק לך
וגם
גריני

גריני- מקווה לתפוס אותך לפני הנסיעה

יקירתי כולי תקווה שמסר זה יתקבל על ידך לפני צאתך לדרכך המבורכת אם תהיי בצפת-ואני מבינה שאת עושה סיבוב קברי צדיקים- מעולה יש קבר אחד שלא הרבה יודעים עליו והוא ענקקקקקקקקקק בבית הקברות העתיק בצפת- ממש רחוק למטה- לימין מהארי הקדוש והרבה יותר למטה נמצא קיברו של רבי לייב בעל היסורים- הוא אמר לפני מותו שמי שיבקר אותו (הוא אמר ביום שישי-אבל כל יום טוב)משאלה שיבקש על קיברו תתגשם- וגריני האמיני זה עובד- עוד לפני הרבה שנים- לפני שהטריפים לקברות צדיקים תפסו עוצמה- הייתי לוקחת את התלמידים שלי לסיורי צדיקים פעם בחודש- היינו יוצאים באוטובוס לכל הלילה- ואז לילה אחד ישב דתי זקן בן מאות- ליד הכניסה- ואמר לי בסודי סודות את הסיפור הזה- לא ארחיב בסיפור אך מניסיוני ומינסיון רבים מתלמידי הדבר עובד פלאים- גריני הלוואי שתגיעי לשם ואל רבי לייב בעל היסורים-בקשי את בקשתך- ותזכי לראות את פלא ההתגשמות- רבים הולכים לקברים הקבועים- של עמוקה- של מירון של הרמבם- של בעל הנס- אך מעטים יודעים על רבי לייב-מחזיקה לך אצבעות שתמצאי אותו- זה לא קל- ואמנם הירידה אליו קלה- אך העליה חזרה ממש------------רק קלה מקווה שתהני מהגליל- מהטיול- מעצמך- מאחלת לך להתחבר עם הגריני הפנימית שתחבר אותך לגריני העליונה- סעי לשלום- וחיזרי לשלום מחוזקת ומוארת שבעתיים ותודה יקירתי על המילים החמות שאת מזרימה אלי- זה כל כך מעודד ומחמם את הלבבון הקטן שזקוק כמו כולנו לאהבה ולשמחה ואת מביאה לי אותם בגדול דרך הנט אמנם אך בעוצמות מירביות תבורכי- תהני- ותחזרי ח ד ש ה אמן אביגיל

גריני

New member
יקרה ואהובה!

"מישהו, מישהו דואג, דואג לי - שם למעלה"... ושולח אותי אליך - כאן למטה - לבדוק שוב לפני שיוצאים, אולי יש משהו מעניין.... מזה שבוע שאני מבקשת מההדרכה - הכוונה - מהם המקומות ה"חשובים" לביקור שם. זה ממש לא ייאמן, איך שהיקום עובד! אז אני יוצאת לי לדרך, עם תדפיס ההודעה האחרונה שלך ומשאירה אותך כאן - עם כל הברכות שלי אליך עם המון תודות, עם אור ועם אהבה. וקוראת למלאכים: השיבו לאביגיל כגמולה!!!!!!! בהמון אהבה, גריני

למעלה