דיון סופשבוע
מהאגדות

../images/Emo121.gifדיון סופשבוע../images/Emo121.gifמהאגדות../images/Emo63.gif

שרשור מנצנץ מהאגדות! גם השבוע,התחדש הסקר השבועי בהתאם לנושא הדיון של סוף-השבוע.
האם לדעתכם ליאל מתאימה להיות דמות מהאגדות?, אולי בכלל סיפור-חייה הוא בעצם אגדה שיכולה לכבוש את לבבות הקוראים?, במי אתם בחרתם בסקר החדש ומדוע?.. שיהיה לכולנו סוף שבוע מהאגדות..

לדעתי...

ליאל היא מי שהיא ... ואין לה תחליף ... ושם דמות מהאגדות לא תחליף אותה .. אבל למרות זאת אני חושבת שהיא סינדרלה היא לפני 6 שנים היא לא הייתה כלום ופתאום היא ה- דבר...(בשבילי לפחות)

ההצבעה שלי..../images/Emo40.gif

זה ברור שלליאל אין תחליף, הכוונה בסקרים היא לא "להחליף" את ליאל,אלא פשוט לגוון ולדון... ליאל יש רק א ח ת
אני דווקא חושבת שליאל מתאימה להיות ה"יפהפיה הנרדמת". הבחירה שלי היא דווקא בגלל שם האגדה. בילדותה של ליאל,כשהייתה קטנה,היא לא הייתה מוכרת לכולם.. אבל מאז הפריצה הגדולה שלה,ב"בראבו",בנוסף גם ההופעה שלה עם הסקורפיונס,גרמו לנו/לה "להתעורר"...

../images/Emo176.gif כפי שאמרה פה ../images/Emo175.gif

מתה על ליאלוש ליאל היא ליאל ואין לה תחליף.. ואני מוסיפה: אני לא משווה אותה לאף דמות מהאגדות כי ליאל היא אחת והיחידה ולא רק ליאל כל אדם בפני עצמו!!!...אני לא משווה אף אחד לשום דמות! דמות זו דמות ובנאדם זה בנאדם!!

לקחתן את הסקר יותר מדי קשה..?../images/Emo10.gif

לא התכוונתי לפגוע בכן/בדעות שלכן,בטח שלא להחליף/להשוות את ליאל. חשבתי שהסקר הזה יהיה נחמד אז העלתי אותו לפורום. [אגב,הסקר הזה היה כבר לפני כשנה בפורום,הוא הועלה ע"י אביטל,המנהלת הקודמת..ופשוט ממש אהבתי את הרעיון..]

nitzan111

New member
אני זוכרת את הסקר הזה

אז הסכמנו שליאל היא סנדרלה או שלגיה. משהו כזה.

לא הבנתי...

על מה "סליחה"..? על כך שבחרת את האפשרות שאני בחרתי?.. זאת זכותך,את לא צריכה להצטער על כך.
הסקר קיים בשביל שתכתבי את מה שאת רואה לנכון..

למעלה