הבטחתי סיפורי רוחות!

WallFlower

New member
../images/Emo121.gifהבטחתי סיפורי רוחות!../images/Emo121.gif

טוב אני אזכיר שזה מתעודה שנעשתה ביס+ אז אם למישהו יוצא לראות את זה תהנו! וגם אני לא זוכרת שמות אז המצאתי...וגם לא כל כך זוכרת מה הראו אז גם את זה המצאתי...
מרדית' אבינגייל עבדה כאחות בבי"ח בעיר גדולה בצפון אנגליה. היא חסכה כסף במשך 15 שנה לקניית בית במחוזות הכפריים של אנגליה וכשסוף סוף הגיע היום מרדית' לא יכלה לחכות להכנס לקוטג' הנחמד שקנתה ושלמרבה הפלא היה די זול. הקוטג' מוקם באזור די מבודד שמאחוריו יער גדול ומרדית' לא יכלה לחלום על בית חלומות טוב יותר מזה. היא עברה לשם עם אימא שלה וחיה שם כ 3 חודשים כשלפתע אימא שלה מתה מסיבות שאינן ברורות לאף אחד. מרדית' נשארה לבדה בבית. בתקופה ההיא התחילו להתרחש הדברים המוזרים. מרדית' החליטה לשתול צמחים חדשים בדגינתה ומצאה גופות של חתולים מתים עטופים בשקיות או בנייר, הדבר המוזר בחתולים היה שלא היו להם גפיים ואם היו מכופפים בארבע כייונים וקבורים כך כשכל כיוון פונה לרוחות השמיים - אחד צפונה, אחד דרומה, אחד מזרחה ואחד מערבה. יום אחד כשמרדית' חזרה לבייתה היא נתקלה באישה זקנה שסיפרה לה שכבר הרבה זמן שאף אחד לא גר בבית הזה, כשהזקנה נשאלה מדוע, ענתה כי אי שם בתחילת המאה נמצאו במרכז העיירה הסמוכה עקבות של משהו המהלך על שתיים בעל פרסות ויוחסו לשטן בכבודו ובעצמו שהובילו ליער שחלקו הדרומי גובל בביתה של מרדית'. במהלך אותה שנה רבים מאנשי העיירה התעוררו למשמע צרחות של ילדים מכיוון היער וכשמיהרו להיכנס היו עדים לחבורה של אנשים שעומדת אל מול אש גדולה וממלמלת מילים בשפה לא מובנת. מרדית' נדהמה לשמוע שאף אחד לא טרח לומר לה את הדברים הללו קודם לכן. לילה אח"כ מרדית' עמדה במטבח ביתה כשהרגישה משהו דוחף אותה. לילה אח"כ היא התעוררה למגע של ידיים על צווארה, היא ניסתה לקום אך לא הצליחה.... המשך בשבוע הבא... לא סתם כי אח שלי עומד להתפוצץ אם אני לא תן לו להשתמש במחשב וזה עדיף כי אתם יודעים איך זה קרביים על המסך , דם בכל מקום זה לא כ"כ נחמד...

ד ג י

New member
מה?? מה קרה לך??

איך את עוצרת ככה את הסיפור???, מה עובר אליך??? אני דורש המשךל עכשיו או שאני אשלח בך את
הקרב שלי ואת
הרפאים שלי אליך

WallFlower

New member
סורי אתם יודעים איך זה אחים קטנים..

או שאולי אתם לא...

WallFlower

New member
המשך...../images/Emo121.gif

היא חשה בנוכחות של משהו כבד ששוכב עלייה, היא התחננה שיעזוב אותה אך במשך זמן רב שום דבר לא קרה והישות שהייתה בחדר לא עזבה. מרדית' לא ישנה כל הלילה שלאחר מכן ולכן החליטה לפנות לחברתה שהייתה ידועה ביכולות על טבעיות. החברה סיפרה שמהרגע שנכנסה לבית היא הרגישה שמשהו לא כשורה וייעצה למרדית' להזמין מגרש רוחות מהכנסייה הקתולית. מרדית' נענתה לבקשה וקבעה איתו ליום מסוים באותו השבוע. האירוע שמרדית' הגדירה כשיא של כל הדברים המוזרים חל בלילה שלפני הגעתו של מגרש השדים. שוב מרדית' התעוררה כשהרגישה בנוכחות של דברים הזזים על מיטתה, היא לא יכלה לזוז ופחדה לפתוח את עינייה. לפתע משהו ריחף ישר מול פרצופה, היא פתחה את עינייה אינסטנקטיבית וראתה 5 ילדים, שתי בנות ושלושה בנים, כולם בלונדינם חיוורים מאוד ובעלי עיניים כהות מאוד. הילדים החלו לתקופה וצעקו דברים בשפה לא מובנת. מרדית' עצמה את עינייה וניסתה להתרכז במשהו אחר במשך כל הלילה עד שהילדים עזבו וכשעשו זאת לבסוף היא מיהרה להתקשר לחברתה וזו שבה לביתה עד לבואו של מגרש הרוחות. הוא טען שהבית היה מקום מפגש לעובדי השטן שנהגו לעשות בו את עבודת הפולחן כשהגרועה בהן היא הקרבת ילדים, הוא לאר הסכים לפרט מה נעשה להם אך הבהיר למרדית' וחברתה כי המעשים היו די נוראיים. המגרש התחיל בעבודתו, מלמל מילים בלטינית ופיזר מים קדושים מתוך כלי מיוחד. מרדית' סיפרה כי בכל מקום בו פגעו המים עלה גל אדים כמו שקורה אם משפריצים טיפות מים על מחבת חמה. לאט לאט כל הבית התמלא עשן סמיך ושחור שנעלם בבת-אחת כשהמגרש צעק את מילותיו האחרונות. מרדית' חשה בהקלה כבר באותה שנייה. מרדית' התחתנה עם מהנדס צבאי כשנה לאחר מכן שסרב להאמין לדברים שסיפרה לו, אך לאט לאט חזרו הרוחות לביתם והם נאלצו להזמין כמה ארגונים שונים שניסו להוציא מהבית את הרוחות אך ללא הצלחה. לבסוף מרדית' ובעלה החליטו לעזוב את בית הרוחות.
סיפור נוסף וחמוד - בעיר קטנה באנגליה היה בסיס חיל אוויר צבאי. באמצע המאה טייס ושמו בוב מקליין נאלץ לחזור לבסיס לאחר ההמראה עקב בעיה במטוס. הוא התקשה להשאיר את המטוס באוויר ולכן נאלץ להנחיתו במגרש החנייה של הבסיס. בוב התאמץ לא לפגוע באף אחת מבין 100 המכוניות שחנו שאם אך למרבה הצער פגע לבסוף בשלו. אך כאן לא נעצרה דרכו של המטוס, המטוס פגע בבנין המגורים של הבסיס ופגע בלא אחר מחדרו של בוב והרס רק אותו לחלוטין. אך למרבה הפלא בוב לא נהרג ויצא חיש קל מהמטוס. הוא הלך מספר צעדים אחורה והסתכל בהרס שזרע שכלםתע גוש בטון גדול נפל מהתיקרה ומחץ אותו למוות. הבסיס עבר מקום ושדה התעופה שהיה בו הפך לשדה תעופה אזרחי ואילו אגף המגורים שלו הוסב לבית מלון בו ישנו הטייסים והדיילים. הבעיות החלו כשטייס אחד ושמו אייזיק מלפורן התעורר בלילה לאחר שגוף גדול התיישב עליו, הוא צעק "לך מפה" והגוף הלך. לאייזיק יצא כבר מספר פעמים לישון במלון זה וכמעט בכל פעם הוא חש באדם שהתיישב עליו. יום אחד הוא דיבר עם טייס המשנה שלו שסיפר לו שבפעם האחרונה שישן במלון ההוא גם הוא חש בגוף גדול ששכב עליו. השניים החלו לפרסם את הידיעה וגילו שרבים מהטייסים חשו באותו הגוף. דיילות רבות סיפרו כי גם עליהן ניסה "לנוח" הגוף אך במהרה הי נשמעות רטינות שונות ומשונות והגוף נעלם בחבטה. מסתבר שהרוח לא כלכך אהבה דיילם ונהגה לגרום להם למכות, פעם אפילו הרעילה אותם ואפילו גרמה לדייל אחד לשבור את ידו כשגרמה לו למעוד. אך אף אחד לא קישר זאת לבוב מקליין עד שדיילת אחת הלכה בשעת לילה מאוחרת במסדרון המלון וראתה טייס. היא איחלה לו לילה טוב א הוא לא ענה. לאחר כמה צעדים היכה הדבר בדיילת - הטייס לבש מדי טייס ישנים מאוד! היא הסתובבה לאחר אך הטייס נעלם כלא היה. היא סיפרה זאת לאחד הטייסים והוא החילט לעשות בדיקה של כמה טייסים מתו באזור וגילה את המקרה של בוב מקליין. הוא הראה לדיילת תמונה שנלקחה שניות ספורות לפניי שנחת גוש הבטון הגדול על בוב והדיילת הסכימה כי זהו הטייס שראת מהלך במסדרון...

scooby4

New member
אני מכיר את זה כבר מהסידרה...

(זה בשידור חוזר כל הזמן) אבל ח"ח על ההשקעה.
וד"א בערוץ דיסקברי תמיד יש תוכניות מעניינות על רוחות אז מומלץ לבדוק לעיתים את הערוץ, לפי מה שאני יודע, הסדרה משודרת בשעות הצהריים-אחה"צ, לא יודע באיזה יום.

למעלה