החיים שאחרי מות הגוף

cacaroto

New member
../images/Emo121.gifהחיים שאחרי מות הגוף

שאלה: מה קורה כשמתים? תשובה: מה אתה בוחר שיקרה? שאלה: כוונתך שמה שקורה זה מה שאנחנו בוחרים שיקרה? תשובה: אתה חושב שרק מפני שאתה מת, אתה מפסיק לברוא? שאלה: אני לא יודע לכן אני שואל אותך. תשובה: בסדר (דרך אגב,אתה כן יודע, אבל שכחת, וזה נהדר. הכל הולך לפי התוכנית). כשאתה מת, אינך מפסיק לברוא. וזה מוגדר מספיק בישבילך? כן יופי. הסיבה שאינך מפסיק לברוא כשאתה מת, היא שאתה לעולם אינך מת. אינך יכול כי אתה הוא החיים עצמם. והחיים אינם יכולים להיות לא החיים. לכן אינך יכול למות. לכן ברגע מותך... אתה ממשיך לחיות. זו הסיבה לכך שאנשים כה רבים ד"מתו" אינם מאמינים בזה, כי הם לא חוו את החוויה של "למות". ההיפך הוא הנכון,הם מרגישים חיים מאוד (והם באמת חיים מאוד). לכן יש בלבול. העצמי אולי יראה את הגוף שוכב מעוות,לא זז, אבל העצמי מתחיל לנוע פתאום. פעמים רבות הוא חווה שהוא עף בכל החדר, ואחר כך נמצא בכל מקום בחלל בו זמנית. וכשהוא רוצה נקודת מבט מסוימת, הוא פתאום חווה את זה. אם הנפש (כך נקרא מעכשיו לעצמי) שואלת את עצמה: "למה הגוף שלי אינו זז?" היא תמצא את עצמה מרחפת מעל הגוף, מביטה בסקרנות בהיותו דומם. אם מישהו נכנס לחדר והנפש חושבת "מי זה"? מיד תמצא הנפש מול אותו אדם או לצידו. וכך בתוך זמן קצר הנפש לומדת שהיא יכולה להגיע לכל מקום במהירות חשיבתה. תחושת חופש וקלילות מדהימה אופפת את הנפש, ובדרך כלל נדרש להוויה מעט מאוד זמן "להתרגל" לכל התזוזות בכל מחשבה. אם לאדם היו ילדים והוא חושב עליהם, מיד הנפש נמצאת בחברת הילדים, בכל מקום שבו הם נימצאים. כך הנפש לומדת שהיא לא רק יכולה להיות בכל מקום שהיא רוצה במהירות מחשבתה, אלה גם יכולה להיות בשני מקומות בו זמנית, או בשלושה מקומות או בחמישה. היא יכולה להתקיים, לצפות ולפעול במקומות האלה בו זמנית ללא קושי או בלבול. ואז היא יכולה "לאחד" את עצמה ולחזור למקום אחד על ידי התמקדות בלבד. הנפש זוכרת בחיים הבאים את מה שהיה כדאי לזכור בחיים האלו- שכל דבר נוצר במחשבה, ושהתגשמות היא תוצאה של כוונה. (שיחות עם אלוהים 3 )

seeyou

New member
לכן ברגע מותך... אתה ממשיך לחיות?

זאת אמירה סיפרותית יפה... עדיין אף אחד לא חזר משם.... למה לנו לעסוק בדברים שלא שייכים לנו... מה גורלינו בחיים או אחרי החיים הנוכחים, ידוע רק לאותו גורם שברא אותנו...

גריני

New member
היי see you

העיסוק במה שקורה אחרי המוות, בעיני - מאוד מאוד שייך לנו! כי עפ"י הקטע שהובא מתוך "שיחות 3" - אנחנו לא חדלים להיות "אנחנו" לאחר שעזבנו את גופנו הפיסי. ההפרדה הזו - בין אני שחי ל"אני" שמת - אולי איננה קיימת כלל, אולי אנחנו לא רק שממשיכים להיות מי שהיינו בתוך גוף פיסי - אלא אף מגלים יכולות ומרחבים שלא היתה לנו נגישות אליהם, כל עוד היינו כבולים ע"י הגוף הפיסי שלנו.... ולידיעה הזו יכולה להיות השפעה עצומה על אופן חיינו בהווה (!) אני אתן לך דוגמא: אחד הספרים שהשפיעו עלי בכיוון הזה היה: שורשים ושיעורים בזמן/ ד"ר בריאן וויס. מהספר הזה קראתי והפנמתי את מה שנראה בעיני (ובעיני הכותב) - כסיבה האמיתית לחיינו כאן: שרשרת בלתי פוסקת של שיעורים שנועדו, בין היתר, ללמד אותנו על אהבה, חמלה, סליחה וכו'. באותו הרגע שהבנתי את מטרת החיים - השתנתה צורת החיים שלי! אם בעבר הייתי מלאה ב"מעגלים פתוחים" - כלומר בכעסים על מי שהעליב אותי כשהייתי בכתה ד' (
) ובשום אופן לא יכולתי לשכוח ולסלוח - הרי שהיום גם אם אני נעלבת וכועסת, אני מהר מאוד מוצאת את הדרך לסגור את הכעס הזה בתוכי ובשבילי! לטובתי! - מתוך תובנה שהמעגל הפתוח הזה, הכעס המתמשך מפריע לי בהתקדמות שלי. על כן, בעיני זה הרבה יותר מ"אמירה ספרותית"
ואשמח לשמוע דעות נוספות בנושא זה, שהוא לדעתי מרתק.

zooz12

New member
אז רגע...

עכשיו באיזה גילגול אנחנו? ומה היה בעולם שלפני? הרי ידוע שאת העבר קל יותר הרבה לגלות מאשר את העתיד. אז מה היינו פעם? עכשיו מי שאני זה מי שהייתי בעולם הקודם?

zooz12

New member
אז רגע...

עכשיו באיזה גילגול אנחנו? ומה היה בעולם שלפני? הרי ידוע שאת העבר קל יותר הרבה לגלות מאשר את העתיד. אז מה היינו פעם? עכשיו מי שאני זה מי שהייתי בעולם הקודם?

למעלה