הכיסא החשמלי

אושRתי

New member
../images/Emo121.gifהכיסא החשמלי../images/Emo121.gif

מדי פעם יעלה לכיסא גולש/ת מהפורום אותו נשאל שאלות וככה נכיר אחד את השני.
המשתתפים במשחק: linooy ליאוןהסוסון N י ל ק י מוגלי7 ronpos Mai angel המקורית liaush כוסית עם סטייל אושRתי B o N u s והראשון שעולה בגורל הוא : N י ל ק י קדימה להתחיל לשאול שאלותתתתתתתת

מוגלי7

New member
איך תוך בקושי שבועיים הצלחת להיות

אחד הגולשים הכי פעילים וחשובים בפורום? (כולם פעילים וחשובים, אבל במקרה הזה השאלה מופנית למילקי)

N י ל ק י

New member
תשובה:

האמת שלו עשיתי משהו מיוחד פשוט ראיתי איפה אפשר לעזור ואיפה אפשר לפתוח משהו לפעילות הפורום ועשיתי את זה לפעמים להשתלב לוקח הרבה זמן ולפעמים מעט

liaush

New member
השאלות שלי

1. האם יש לך שאיפות להיות שחקן? 2. מי הוא המודל לחיקוי שלך? 3. איפה משפט הכי מאפיין אותך? 4. לאיזה ציטוט אתה הכי מתחבר? 5. מה דעתך על האווירה בפורום?

liaush

New member
חח בהחלט

לא שאני חושבת על זה יותר מידי זה פשוט בא לי בטבעיות. אני לא שואלת סתם אני שואלת את השאלות שבאמת מעניינות אותי

N י ל ק י

New member
תשובות

1. האם יש לך שאיפות להיות שחקן? את האמת כן אני על הבמה מגיל אפס לומד משחק 4 שנים והציעו לי אגב להשתתף באודישן פעם לאיזה תוכנית חדשה שנקראת האי אבל לא רציתי
2. מי הוא המודל לחיקוי שלך? ההורים שלי ובני אדם סבלנניים ואחראים 3. איפה משפט הכי מאפיין אותך? "הישג הוא לא הישג אם הוא לא באמת הישג" 4. לאיזה ציטוט אתה הכי מתחבר? "האדם הוא עץ לפעמים מתנדנד לפעמים בועטים בו הוא מנסה לעשות הכל ולא זז ממקומו לפעמים מנסים לכרות אותו ולפעמים צוחים לו שעווה (שערות
) אבל בסוף גם הוא נגמר! גם שהוא בצמרת היא בסוף יורדת 5. מה דעתך על האווירה בפורום? נחמדה מעריכים אותי על דברים שאני עושה

אושRתי

New member
שאלות!

1.איך הגעת לפורום? 2.מי הדמות האהובה עליך עד כה מהבורר? 3.אם היו אומרים לך שאתה צריך לקחת רק דבר אחד לאי בודד מה זה היה ? 4.מה המקצוע האוהב עליך בבית הספר ?

N י ל ק י

New member
../images/Emo211.gif תשובות

1.איך הגעת לפורום? סתם בדקתי אם יש בתפוז פורום לבורר ומצאתי 2.מי הדמות האהובה עליך עד כה מהבורר? אורנה 3.אם היו אומרים לך שאתה צריך לקחת רק דבר אחד לאי בודד מה זה היה ? משפחה ואם חמרני אז מחשב 4.מה המקצוע האוהב עליך בבית הספר ? מתמטיקה (אני בבר אילן
)

למעלה