הנושאים האחרונים שהעלו כאן

../images/Emo121.gifהנושאים האחרונים שהעלו כאן

הי לכולם פעם ב-..כאשר בעלי מפנה בשעות שאני עדיין עם עניים פקוחות ויכולה בכלל לעבד מה שנאמר אני עוקבת מה קורה בפורום לא הייתי מסוגלת להתגייס נפשית לענות משהו בסתיו מוציא את האנרגיות והאמת שאני באמת עובדת ועובדת ועובדת ומחליפה כל הזמן כובעים מהמקצועי לאמא ואפילו לא יכולה לקחת זמן להיות רק אני עצוב!! ביום ראשון שעבר קמתי לא יכולתי פיזית לעמוד על הרגליים ירדתי מהקומה העליונה לשתות קפה על ישבני גררתי את עצמי לקומה הראשונה ע"מ להתקשר לבית הספר היהודי להודיע שאני לא מגיעה כי לא הולכת ..חברה ממש לא היה נעים אני גררתי את עצמי בזמן האחרון לקצה היכולות שאדם נורמלי יכול לשאת ממש מסובבת על כל הראש !!! לכן הייתי פסיבית לגבי הנושאים שעלו כאן: לצאת או לא לצאת מפדד או מכל דבר ! אני לא מאמינה בניסים אני מאמינה בהעבודה קשה ,ובהתמדה ועם המרכיב של של מוטיבציה קיים ויכולות טובות יש אפשרות לקדם ולתת מספיק כלים כדי לעקוף חלק מהבעיות אין מספיק נסיון של בני 30 40 כדי לתת אינפורמציה לאחרים אני מאמינה שאנחנו הדור שיתן תמונה לעתיד ואולי לאחרים כבר יגיעו אפשריות ותשובות אחרות מתחום הרפואה אני חושבת שיש לנו שתי ידיים אחת צריכה לפעול לקדם ולעבוד עם הילדים ( נכון לגבי כל לקות) והיד השניה צריכה להיות מאד על הדופק לדאוג לעתיד כדי שלא יווצר מצב של הפתעות וחוסר הכנה לקראת אופציות אחרות החיים שלנו בשני מסלולים במידה מסויימת וזה בעיקר המאבק הנפשי של כולנו שהוא הכי גדול :התקוה להתקדמות משמעותית - וגם שמירת ערנות לגבי אופציות לגבי נושא שני אח- אחות -- לדעתי מאד אישי ממה שידוע לי ( אפשר לקבל פרטים דרך אלו"ט) קיימת בדיקת דם שעורכים בארה"ב ע"מ להוריד ב% את האפשרות לילד נוסף בספקטרום הנושא קם כי לחלק מהמשפחות האחים הבוגרים ל-ילדים אוטיסטים התחתנו ובדור הבא נולדו גם ילדים בספקטרום ( גם בארצינו וגם בארה"ב יש כבר נתונים) לא התעמקתי אישית אבל אפשר לברר, אני שוקלת לבצע כאשר בני יגיע לגיל18- 17 לא רוצה להפחיד אותו כיום מהכיוון האישי: אני בקשר עם מספר משפחות שנולדו להם ילדים נוספים כולם בסדר גמור ( כבר ציינתי זאת בפורום בעבר) יכול להיות שכאשר יש גם לקוייות אחרות כמו ליקויי למידה יש כאן בכל זאת סממן גנטי בולט וכדאי לקחת בחשבון במצבים כאלו או כאשר יש היסטוריה ברורה במשפחה אחת / רחבה) בנתיים זהו, תשלחו לי קצת "כוחות" וכמה שעות מיותרות אם יש למישהו בימים אלו מה שאני בספק!!!)

דורי 7

New member
היי אסנת התגעגענו אליך

ואל נקודת מבטך בכל נושא שולחת לך הרבה הרבה כוחות ו
ענק ביי

נונינה

New member
אני רק רוצה לאחל לך שיתאפשר לך

למצוא את הזמן לנוח, ולמצוא את הזמן לעצמך. ולא להגיע שוב לאפיסת כוחות כזו. אני מניחה שהתקופה הכי קשה היא זו שישר אחרי המעבר - ההסתגלות תוך כדי מענה על הדרישות היומיומיות של קיום ואמהות, ומקווה שאחריהה הדברים יכנסו למסלול שפוי מבחינתך.

נ ג ה 33

New member
היי אסנת,

רוצה לשלוח אלייך הרבה כוחות להמשך התמודדות עם המציאות הלא קלה. עם שתי רגלייך שלא נוטשות את הקרקע, אני בטוחה שתמשיכי להתמודד עם הקשיים שמאפיינים תקופה זו, בצורה הכי טובה שניתן. אני שמחה מאוד שאת עוקבת אחרינו בלי שנבחין בכך.. נשמח מאוד מאוד מאוד אם תוכלי ל"התגנב" לעיתים קרובות יותר ולהעשיר אותנו מנסיונך

Diana M

New member
אסנת יקרה, כמה טוב שמצאת זמן

לכתוב כאן. לי את חסרה מאוד. ואני בטוחה שגם לחברי הפורום האחרים. מהודעתך נשמע כאילו ואת גוררת עצמך עד קצה גבול היכולת. לעיתים אין מנוס וחייבים אך אני מקווה כי תדעי גם לשים לעצמך גבולות. לא ניתן לתפקד בצורה שכזו זמן בלתי מוגבל. ומשפחתך כולה, זקוקה לך מאוד. שימרי על עצמך ונסי ללמוד לקחת גם עבורך. לדאוג לעצמך זו לא התפנקות ולא מותרות. את חייבת זאת לעצמך על מנת שתוכלי להמשיך להעניק לסביבתך. שולחת חיבוק והרבה מחשבות טובות דיאנה

למעלה