SuperUkeChan
New member
../images/Emo121.gifהנחקר/חקירה/איך שבא לכם לקרוא לזה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אני די בטוחה שכולכן יודעות איך משחקים, ואני גם די בטוחה שפעם שיחקנו בזה כבר, בתקופה שהפורום היה יותר שוקק חיים~ אבל בכל מקרה, אני אסביר, לאלה מכם שלא יודעים: כל מי שרוצה להשתתף, שתכתוב פה
כשיהיו מספיק נרשמים, אני אפתח כל פעם[נניח, כל שבוע] שרשור ובו אבחר באקראי אחת מהבנות שרצו להשתתף, ובכל שרשור כזה כל מי שתרצה תוכל לשאול אותה שאלות~ אתן יכולות לשאול רק שאלה אחת ואתן יכולות לשאול מאה, מה שבא לכן~ אבל הכיף הוא שיש כמה שיותר שאלותD: וכמובן, לא לשאול שאלות יותר מדי מביכות או שאלות שאתן יודעות שהנחקרת לא תרצה לענות עליה, כי כל הכיף הוא לענות על כל השאלותD: אז... כן. תרשמו פה אם אתן רוצות להשתתף^^ [אגב, אתן לא חייבות להיחקר בשביל לחקור- ז"א, אם אתן רוצות לשאול שאלות אתן יכולות לעשות את זה גם אם אתן לא רוצות שישאלו אתכן~] *ההודעה מנוסחת בלשון נקבה, אבל מתייחסת לשני המינים
אני די בטוחה שכולכן יודעות איך משחקים, ואני גם די בטוחה שפעם שיחקנו בזה כבר, בתקופה שהפורום היה יותר שוקק חיים~ אבל בכל מקרה, אני אסביר, לאלה מכם שלא יודעים: כל מי שרוצה להשתתף, שתכתוב פה
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)