הערפד השבועי

מיטללל

New member
../images/Emo121.gif הערפד השבועי ../images/Emo121.gif

אחת לכמה ימים, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור (<->) בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יאלץ, בשמחה ובששון, לענות עליהם. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב. הפעם יש לנו ערפדית... אחת הבחורות עם החיים הכי סוערים ו"פרובלמטים" שיש בפורום..
קורטי
כמה שאלות:
שם-
גיל-
צבע אהוב-
מה עשית אתמול בלילה?
אז מה - את שטניסטית? את שותה דם של חתולים?

קורטי

New member
../images/Emo9.gif

שם- בלה גיל- 16.5 צבע אהוב- שחור מה עשית אתמול בלילה? הייתי עם חבר שלי- שמענו מוזיקה וישנו יחד, ואז סתם יצאנו לטייל ולשתות בירה- היה כיף!!! אז מה - את שטניסטית? את שותה דם של חתולים? לא האמת- אני סתם נראית כמו אחת כזו... אבל אני לא מאמינה בזה... חח

קטרפי

New member
אני אני ../images/Emo110.gif

מעשנת
ביישנית
מה עדיף פריקים או ערסים
מה את חושבת על אכילת חלקי גופות של בעלי חיים
איזה מוזיקה את אוהבת
מה זה הניק הזה קורטי

קורטי

New member
תשובות...

מעשנת? עישנתי במשך שבעה חודשים... כיום אני בתהליכי גמילה מתקדמים הנמשכים כמעט חודשיים... כל הכבוד לי! ביישנית? תלוי מתי, עם מי ואיפה... בילדות הייתי נורא ביישנית, אבל מגיל 15 עברתי הרבה בחיים והשתנתי בצורה מפחידה, כך שכיום אני יכולה להעיד על עצמי כעל מישהי ביישנית לעיתים רחוקות.. מה עדיף פריקים או ערסים? קשה לי לומר משהו בעניין כי הדיעה שלי אינה אובייקטיבית- בגלל היותי מקוטלגת בקטגוריית הפריקים- מטאליסטים, אני בהחלט יכולה לומר שאני בעד הפריקים- ולא בגלל מוזיקה, אלא בגלל ההתנהגות של שתי הקבוצות ביחס לסביבה שלהן... מה את חושבת על אכילת חלקי גופות של בעלי חיים? אה? אם הבנתי נכון (ואני בטוחה שלא...), הכוונה פה היא לאכילת בשר באופן כללי? כי תכלס אני נגד התעללות בבעלי חיים- אני נגד התנאים שבהם חיים בעלי החיים, אבל אני לא נגד אכילת בשר... בשר זה בריא וטעים! איזה מוזיקה את אוהבת? הכול התחיל מנירוונה האגדיים- כלומר גראנג', המשיך לסקס פיסטולס העצומים- כלומר, פאנק קלאסי וגלש במהירות עצומה למטאל- כך שאלו שלושת הסגנונות שאני נורא אוהבת... למרות שיש מלא להקות אחרות שאני אוהבת למשל להקות רוק כבד ורוק קלאסי שגדלתי עליהן- הביטלס, לד זפלין, פינק פלויד, דיפ פירפל, ג'טרו טאל וכו'... מה זה הניק הזה קורטי? הכינוי שלי במציאות... בגלל שנכנסתי לדכאון עמוק ביום המוות של קורט, אמרו לי "אל תיהיה בבאסה קורטי, הכול יעבור.."- ומכאן זה נדבק אליי...

TheWhiteTigris

New member
אמ...

פוביה מ...?: מיהו העיתון של המדינה?: הרמיקס הכי אהוב עליך: בושם שתעדיפי על החבר - titanium או Hugo?: יש מערכת קולנוע?: חורף - טוב או רע?:

קורטי

New member
עוד תשובות...

פוביה מ...?: ביצים... אהה מאז שזרקו על ידיד שלי ביצה רקובה, אני לא מסוגלת להסתכל על ביצים.... מיהו העיתון של המדינה?: האמת אני לא ממש קוראת עיתונים, אבל ידיעות אחרונות... הרמיקס הכי אהוב עליך: אה? אני לא ממש מקשיבה לרמיקסים... בושם שתעדיפי על החבר - titanium או Hugo?: עוד תחום שאני לא מי יודע מה מבינה בו- קודם תביאו לי להריח ואז נחליט אבל הוגו נשמע יותר טוב.. חח יש מערכת קולנוע?: לא.. חורף - טוב או רע?: חורף זה בסדר- לא טוב ולא רע- אני בנאדם שנורא רגיש לקור- אז אני חייבת ללכת בהמון שכבות עליי- מצד שני להתכרבל עם החבר במיטה מתחת לשמיכת פוך ולשמוע מטליקה או קריידל נשמע לי מזה טופי.! במיוחד אם יש עוד איזה שוקו חם בסביבה- אפשר להתפשר גם על תה....

שאלות...

מה מושך יותר בבנים- פנים או גוף? אופי או יופי? בלילה מעדיפה להיות לבד או ביחד? שיר שקט או רועש? סידרה או סרט? מחשב או טלויזה? חבר או חברה? שישי או שבת? קחי
ומחכה לתשובות:)

קורטי

New member
במיוחד בשבילך!

מה מושך יותר בבנים- פנים או גוף? פנים... למרות שאת יודעת שאני לא מתנגדת לגוף... אופי או יופי? אופי במקום הראשון! בלילה מעדיפה להיות לבד או ביחד? איזו שאלה? ביחד! שיר שקט או רועש? מי מכירה אותי טוב כמוך, יודעת ששיר רועש, למרות שאדגאי נכנס לקטגוריית השקט- אז לפעמים יש גם נטייה לשירים שקטים... סידרה או סרט? סרט בדרך כלל, אלא אם כן מדובר בבוספוג או בג'קאס... מחשב או טלויזה? מחשב... חבר או חברה? אה? שניהם? שישי או שבת? שישי- יום שבת זה סתם יום מבאס, במחשבה שביום הבא יש שעתיים עם לאה ונחמה... בעעעע! ותודה על השאלות ועל הפרח! לאב יו!

שאלות...../images/Emo9.gif

מה תיקחי איתך לאי בודד? מה את רוצה לעשות כקריירה? מה הכי היית רוצה שיקרה ברגע זה? וזהו.. בינתיים..

קורטי

New member
.....

מה תיקחי איתך לאי בודד? אני חושבת שגיטרה... הגיטרה שלי (ששמה "אנרכיה")- היא אחד הדברים היחידים שמוציאים אותי מבאסה ודכאונות- כשאני ביחד עם אנרכיה, העולם לא קיים עבורי... מה את רוצה לעשות כקריירה? אני חושבת שאם הייתי יכולה לעסוק במשהו בתחום המוזיקה הייתי שמחה, אם לא הייתי נוטה לכל כיוון אומנותי אחר, כגון צילום או קולנוע... למרות שיש לי גם נטייה כלשהי לכיוון הביולוגיה... מה הכי היית רוצה שיקרה ברגע זה? ברגע זה ממש הייתי רוצה לקבל את המבחן שלי בספרות ולגלות מאה עגול ויפה, כדי שאמא לא תכעס עליי (אתמול היא עשתה לי חתיכת היסטריה בבית בגלל בית הספר...), למרות שחוצמזה אני לא אתנגד לעצום את העיניים וכשאני אפתח אותם לגלות את עצמי באיזה חוף שקט עם המון המון גלידה בהישג יד.... חה-חה-חה (אמור להיות צחוק מרושע..)..

Cobe1982

New member
אז ככה...

קריידל או פנטרה? בירה או יין? חבר או חברות? סרט או ספר? גלגל"צ או 99? ואיזה צבע יש לכלום? זהו.

קורטי

New member
הנה---

קריידל או פנטרה? קשה לומר... אני מטורפת על שתי הלהקות, למרות שבכלליות אני חושבת שפנטרה עדיפים כי יש להם יותר שירים שאני אוהבת... ושוב זה קשה להשוואה כי הסגנונות של שתי הלהקות נורא שונים, אז זה קשה להחליט- בקיצור ולעניין- קריידל ופנטרה שולטים! בירה או יין? בירה ואין שום וויכוח בעניין! אני מטורפת על בירה- במיוחד על טובורג רד לייבל, טובורג גרין לייבל וקרלסברג... אני פשוט לפעמים לא יכולה בלי בירה- הגעתי למצב שבו ההורים שלי קונים לי בירה מבלי לשאול אותי- הם יודעים עד כמה אני אוהבת בירה... חבר או חברות? אני חושבת ששילוב של שניהם... כלומר, אני מבינה שכשיש חבר אז סדר העדיפויות איכשהו משתנה- אבל אסור לשכוח מהחברים הטובים- בשום פנים ואופן! אז אין מישהו שהוא יותר ומישהו שהוא פחות- חייב להיות איזון בעדיפות... סרט או ספר? ספר! למרות שיש ימים (כמו היום..) שאני מעדיפה בהרבה יותר סרט- כי ספר מצריך הרבה יותר כוח ואנרגיות- או לפחות אצלי זה ככה... גלגל"צ או 99? אה? ממתי אני מקשיבה לרדיו? ואם כן אז אני מקשיבה רק לגלגל"צ, אז אין ברירה אלא לבחור בזה... ואיזה צבע יש לכלום? לכלום יש צבע שחור- כי שחור זה חוסר צבע- כשאתה מביט בתהום ואתה "לא רואה כלום"- אתה רואה צבע שחור... קצת לוגיקה בשעות מאוחרות של היום ושעות מוקדמות של הלילה, מאת בלה הפאנקית המטורפת..

Cobe1982

New member
גם אני טוען שכלום הוא שחור..

אבל אז זה מציב אותנו בפני בעיה קשה: זה אומר בעצם שאתיופים ומטאליסטים לא קיימים... חשבת על זה?

קורטי

New member
האמ... חחחחח../images/Emo6.gif

האמת זה לא ממש נחשב- אתיופים הם לא בדיוק שחורים, ומטאליסטים רק לובשים שחור שמסמל כלום- אה... האמת אין לי כוח לחשוב- אני רק יודעת שקיבלתי 100 בביולוגיה, ואני יודעת שיש לי בארבע וחצי שיעור בתראורית ותולדות המוזיקה... וגם שיש לי מחר מבחן בהיסטוריה על בריה"מ בזמן שלטונו של סטלין ומעליית הנאצים לשלטון עד לתחילת מלחמת העולם השנייה... אין לי כוח! אוף... רק קיטרתי קצת, כי חוץ מכם אף אחד לא ממש מקשיב לי לאחרונה... תשאלו שאלות, לפחות משו יסיח את דעתי...

בשלולית

New member
רק רציתי להגיד...

שאני ממש לא טובה בשאלות... אבל ניתן כמה בודדות שעולות לי לראש כדי להראות נוכחות
מה את לומדת בביצפר? את באיזשהי תנועת נוער? כמה חברים היו לך? כמה אחים יש לך? ספרי משהו שאף אחד לא יודע - משהו לא אישי -פשוט שלא יצא לאף אחד לשמוע! משהו מעניין! ועוד משהו.. רציתי להגיד שאת נשמעת ממש מעניינת!
ושעוד כשהייתי ערפדית השבוע רציתי לבחור בך ! יום טוף אנשים! הלכתי ללמוד כימיסטרי!

קורטי

New member
הנה---

מה את לומדת בביצפר? בבית הספר אני לומדת את כל המקצועות הנורמליים- כלומר, אלו שאני מוייבת ללמוד- ומבחירה אני לומדת ביולוגיה ורוסית- 5 יחידות, בעבר למדתי גם פיזיקה ומדעי המחשב- אבל החלטתי לפרוש מסיבות שונות.... את באיזשהי תנועת נוער? לא... כמה חברים היו לך? 2- מאחד אני מאוד מאוד מנסה לשכוח והשני הוא הנוכחי- אני מסוג האנשים שניהיו בשלים לקשר אמיתי רק לפני כחצי שנה- אז... האמ... די הגיוני... כמה אחים יש לך? יש לי אחות אחת קטנה וחמודה בת 8 שלומדת בכיתה ג' ודואגת להציק לי בשעות הפנאי שלה, אלא אם כן היא תופסת לי את המחשב- אז שום דבר לא נמצא מסביבה... ספרי משהו שאף אחד לא יודע - משהו לא אישי -פשוט שלא יצא לאף אחד לשמוע! משהו מעניין! האמ... קשה לי לחשוב על משהו מעניין על עצמי ושלא ישמע מגוחך... בעיקרון אני בנאדם נורא מוזר מהבחינה שאני עושה דברים מטומטמים ופועלת לפי מה שאני רוצה בדיוק באותה השנייה- למשל, לפני שנה נכנס לי ג'וק כזה לראש- והחלטתי שאני קופצת מהחלון הממוקם כ-3 מטרים וחצי מעל הקרקע- התיישבתי על החלון ופשוט קפצתי- נורא כאב לי הישבן במשך תקופה מסויימת, אבל עשיתי בשיוק מה שרציתי- זה משהו שאולי קשה להתגאות בו- אבל זו תכונה שיש לי- העקשנות שלי- הנה דוגמא שאני נורא מתגאה בה- לפני כיתה י' פרסמו לנו את הרשימה של כל תלמידי השכבה וכמה יחידות מתמטיקה ואנגלית הם ילמדו בהתאם לתוצאות המבחנים שהיו בכיתה ט'- אני שובצתי בהקבצה די נמוכה בשלוש יחידות- נורא התבאסתי, אז הלכתי לרכז המתמטיקה- ושאלתי מה לא עשיתי טוב במבחן ואיך אני יכולה לשפר את זה- הוא אמר שקיבלתי 0 עגול ויפה בגיאומטריה- אני נדהמתי כי ילדה שעשתה בדיוק כמוני את אותו הפרק קיבלה ציון גבוה ושובצה בהקבצה של 4-5 יחידות- אז אני ביקשתי שיבדוק את הבחינה שלי- הוא בדק וראה שאכן הייתה טעות- אבל למרות זאת הוא השאיר אותי ב-3 יחידות- אני התעצבנתי ונבעתי לנקום- להגיע להקבצה שהוא מלמד- ל-5 יחידות לימוד- אז ישבתי ימים ולילות והשלמתי לבד את כל החומר ובסוף הגעתי להקבצה שלו- זה אחד הג'וקים האלה.... אני בנאדם עם נטיות לחרקים, אה? זה מספיק מיוחד- שונה- אחר ומעניין? חח ותודה על זה שרצית לבחור בי... זה מאוד מחמיא- למרות שקשה לי להבין למה אני נשמעת מעניינת, להרבה אנשים אני נשמעת כמו סתם טיפשה, "פריקית" ושותה דם של חתולים... אההה, הלכתי להכין תה- בהצלחה עם הכימסטרי- אני פרשתי בתחילת השנה... אני וכימיה לא מסתדרים...

בשלולית

New member
אני חייבת לשאול...

רוסית? למה? (ועכשיו כל מי שיודע שאני לומדת ערבית ישאל אותו דבר לגביי... נונונו... תשאלו.... ) אבל באמת לא ממש שמעתי על בתי ספר שלומדים בהם רוסית... למרות שזה נראה לי מאגניב חצי מהביצפר שלי רוסי אבל ממש... זה ביצפר חצי פרטי כזה... לאנשים חכמים.... (יש יוצאי דופן!!!1 אני!!! ) וכל הרוסים חכמים.... והייתי בטוחה כשהגעתי אליו שאני אסיים י"ב דוברת רוסית... וכל מה שאני יודעת להגיד זה בג'ייה ג'ופה! או קקדילה או שטוטה או מילים בודדות אחרות.... בקיצור למה?!?

קורטי

New member
אני לומדת רוסית כי...

אני יודעת רוסית טוב מהבית- ומה רע? אז אני אקבל בקלות ציון גבוה בחמש יחידות- שאני אתנגד לזה? לא... ואני לעומתך יודעת המון המון מילים- ועכשיו אני עושה שעורי בית ברוסית- דקדוק וזבל כזה., ויש לי עוד ללמוד בעל-פה שיר של פושקין, ולקרוא עוד מלא שירים ולנתח אותם... בעעע... אההההה.. אני רוצה ללבוש מחר חצאית, אבל אין לי נעליים- ויש לי ביולוגיה שטח... דייי- למה הגורל כזה אכזר? חח טוב אני אלבש סתם בגדים צמודים וסקסיים (כן בטח..)- ותוכלו לשאול את אנקה (Searching For Love) איך נראיתי- אני בטוחה שהיא תגיד שיפה, למרות שזה יהיה על הפנים...

למעלה