התפקדות חודש ינואר

darklighter

New member
../images/Emo121.gifהתפקדות חודש ינואר../images/Emo121.gif../images/Emo190.gif

שם: מספר שנים על כדור הארץ: לוקיישן: דמות גברית אהובה בסדרה: דמות נשית אהובה בסדרה: דמות גברית שנואה: דמות נשית שנואה: זוג אהוב: זוג שנוא/מעצבן: סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים
בכותרת]: דעתכם על הסדרה: מסר לאומה: המלצות: איך עברה השנה שעברה: איך התחילה השנה? New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה:

darklighter

New member
|מהווה דוגמא|../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

שם: עדי מספר שנים על כדור הארץ:- לוקיישן: מרכז. דמות גברית אהובה בסדרה: דין
דמות נשית אהובה בסדרה: ג'ו, אלן ובלה. דמות גברית שנואה: גורדון
דמות נשית שנואה: רובי
זוג אהוב: דין וג'ו. זוג שנוא/מעצבן: דין וקאסי
סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: קשה לבחור...משהו מפרק 220 או 221... סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים
בכותרת]: דין ובלה וסם ופיוצ'ר פייפר ב306...אה ודין וסם חוגגים כריסטמס בסוף 308 וגם הפלאשבקים... דעתכם על הסדרה: מעולה
מסר לאומה: שתגמר כבר שביתת התסריטאים$#%$%@#@% ושנת שלומות
המלצות: תראו את הסרט BEE MOVIE! איך עברה השנה שעברה: לא משהו. איך התחילה השנה? אותו חרטא. New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה:
תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: אני בתגובה מהירה... אינלי כח:/ [קרדיט לאור]

A m e l y

New member
מראה סימני חיים בין שיעור לשיעור (../images/Emo58.gif)

טוב זה שאני כבר לא זוכרת איך נכנסים לאינטרנט בגלל הלימודים לא אומר שאני נטשתי! שם:גיאנה מספר שנים על כדור הארץ:15 לוקיישן:ב"ש דמות גברית אהובה בסדרה:דין דמות נשית אהובה בסדרה:בלה דמות גברית שנואה:נו המפגר הזה חבר של גורדון, המושפע... דמות נשית שנואה:מדיסון זוג אהוב:דין ובלה,הם לא זוג אומנם אבל זה כ"כ מתבקש!!!! זוג שנוא/מעצבן:מדיסון וסאם,דין וקאסי! סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס:דין מדבר לקבר של אבא שלו בפרק 2.20 סצנה אהובה מפרקי ארה"ב :דין וסאם מדברים בפרק 2.07 על זה שדין הולך למות עוד מעט דעתכם על הסדרה:גאונית בכל קנה מידה! מסר לאומה:תאכלו ירקות המלצות:תקראו ספרים של הרלן קובן איך עברה השנה שעברה:חרא עם נקודות אור קלות איך התחילה השנה?ה-1/1 היה יותר טוב מה-31/12...שזה כנראה אומר שכל החרא נשאר מאחור...אני מקווה. New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה:לעבור ת'בגרויות המזורגגות האלה,להשלים שעות שינה (דחוף!!),להוציא עוד פרק של "מאחוריי האגדה "(אל תחשבו ששכחתי!),למצוא עבודה לקיץ. תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה:לא יודעת,עכשיו קשה להגיד...

../images/Emo58.gif

שם: סהר.. מספר שנים על כדור הארץ: 17.. לוקיישן: חדרי הקט והחמים..XD דמות גברית אהובה בסדרה: אנדי ז"ל.. דמות נשית אהובה בסדרה: קייסי ז"ל..(Casey - השדה מ3.4..XDD) דמות גברית שנואה: נלך על גורדון..XD דמות נשית שנואה: אווה.. זוג אהוב: ג'ון (ז"ל) ומארי (ז"ל). זוג שנוא/מעצבן: דין וקאסי רובינסון (Cassie Robinson) סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: "בלאדי מרי, בלאדי מרי, בלאדי מרי" (ז"ל) סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים בכותרת]: אמ.. כל 3.4.. חוץ מהרצח של קייסי..XD דעתכם על הסדרה: בסט שואו אבר...XDDD מסר לאומה: זה גו גו לא קריי קריי..XD המלצות: תראו פלאנט טרור.. אחלה סרט..XD איך עברה השנה שעברה: עברה בקושי..XD איך התחילה השנה? בסבבה ובבדיקות..XD New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: לקנות את החדש של שירי מימון..XD תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: XD

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo58.gif

שם: לירון מספר שנים על כדור הארץ: 16 לוקיישן: קריות דמות גברית אהובה בסדרה: דין
דמות נשית אהובה בסדרה: בלה דמות גברית שנואה: גורדון דמות נשית שנואה: קאסי בעעע זוג אהוב: לא יודעת.. אין ממש.. כמה זוגות כבר היו? אפשר להגיד דין/בלה? (למרות שהם בכלל לא זוג) זוג שנוא/מעצבן: דין/קאסי בעעעע סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: סצת הסיום של 221 סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים
בכותרת]: בלה ודין בפרק 306 אחרי שהיא באה לבקש מהם עזרה דעתכם על הסדרה: אותה דעה שהייתה לי במשך שתי העונות הראשונות ומה ששודר מהשלישית - מדהימה! המלצות: הספר "אשתו של הנוסע בזמן" איך עברה השנה שעברה: ככה ככה איך התחילה השנה? סבבה New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: לעבור בהיסטוריה תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: לא יודעת אם את כל השנה.. או אפילו כל החודש.. אבל זה משעשע אותי כרגע -->

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

Batelg

New member
מתפקדת! ../images/Emo58.gif

שם: בת אל מספר שנים על כדור הארץ: 19 לוקיישן: רמלה דמות גברית אהובה בסדרה: דיןןןןןןןן דמות נשית אהובה בסדרה: בלה... דמות גברית שנואה: אממממ אין... דמות נשית שנואה: וואי... אמממ ברח לי השם שלה... היא מהעונה השלישית זאת השדה הבלונדינית זוג אהוב: - זוג שנוא/מעצבן: - סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: יש יותר מידי!! סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים בכותרת]: כנ"ל... יותר מידי... דעתכם על הסדרה: אמממ שונאת אותה בכל ליבי... חחחחח נראה לכם?!?! מסר לאומה: לשנה החדשה- לא לשמור טינה לחברים!!! מניסיון... המלצות: ספר- שיר של ושל קרח- ממליצה בחום! איך עברה השנה שעברה: עברה בהצלחה! איך התחילה השנה? בנתיים לחוצה.. New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: לעבור אותה ולהשאר בחיים... תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: אפשר תמיד לקוות לא?

LeAnnDylan

Well-known member
למרות שאני לא כותבת פה הרבה

שם: דילן הסקס מספר שנים על כדור הארץ: 21 לוקיישן: אי שם מעבר לקשת דמות גברית אהובה בסדרה: סאם דמות נשית אהובה בסדרה: |חושב| אלונה טל
סתם נו לאדעת דמות גברית שנואה: אין
דמות נשית שנואה: אין
זוג אהוב: אני וסם^^ זוג שנוא/מעצבן: ><" סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: אממ הסצנה הזאת שמגלים לרוח ההיא בכביש שהיא מתה סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים בכותרת]: דעתכם על הסדרה:
מסר לאומה: נינט תגדלי שיער! המלצות: תאכלו שווארמה איך עברה השנה שעברה: מהר
איך התחילה השנה? רע (צבא
) New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: לטוס לCMA FEST תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: אני במהיר הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה נה נה....

שם: דנוש מספר שנים על כדור הארץ: 20 ! לוקיישן: בבית.. דמות גברית אהובה בסדרה: ג'נסן בתור דין, מיילו בתור פיטר דמות נשית אהובה בסדרה: קריסטן בל- אל בהירוס! וג'ו...
דמות גברית שנואה: מוהינדר בהירוס..הוא מעצבן אותי עם החפירות.. דמות נשית שנואה: אם היא נחשבת למרות שהיא היתה רק בפרק אחד- אז קאסי בעעעעע זוג אהוב: דין וג'ו..למרות שהם לא היו זוג..
ואל ופיטר! זוג שנוא/מעצבן: פיטר וקייטלין הקופה ההיא!! סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: שסאם נדקר מול דין ודין בוכה ומחבק אותו ואומר לו שלא יעזוב אותו..
סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים בכותרת]:
מהפרק האחרון ששודר של כריסמס..שסאם שואל את דין למה זה כזה חשוב לו לחגוג פתאום... דעתכם על הסדרה: מדהימה! מסר לאומה: אפשר מסר לאומה של ארה"ב? תסיימו ת'שביתת תסריטאים כבר!!
המלצות: לישון...
איך עברה השנה שעברה: היה טוב מאוד..שנה טובה
איך התחילה השנה? בחולי
חחח הייתי ממש מקוררת..לא יודעת מה זה אומר.. New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: לא ממש חשבתי על זה..אולי להשיג חבר..
תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: תמונות חדשות של ג'נסן...אבל אין!
אז הנה תמונה שאם יהיה אותה באיכות גדולה ובגדול היא בהחלט תעשה לי ת'שנה...

darklighter

New member
תמונה מדהימה../images/Emo99.gifותרגישי טוב../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif

שאלללה לי אליייך ( = חחחח

אייייך את רווואה את הפרקים שעדיין לא הגייעו ליס ?

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: נועם מספר שנים על כדור הארץ: 13 לוקיישן: מרכז נוטה צפונה דמות גברית אהובה בסדרה: סאם
דמות נשית אהובה בסדרה: איך קראו לאשת זאב? דמות גברית שנואה: אממ.. בוב. לא יודעת למה אני פשוט שונאת אותו. דמות נשית שנואה: אווה זוג אהוב: סאם ואשת הזאב (לא זוכרת איך קוראים לה) זוג שנוא/מעצבן: לא עולה לי כרגע
סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: שסאם יורה באשת הזאב (קוראים לה אולי ג'סיקה?!) סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים בכותרת]: --- דעתכם על הסדרה: סדרה מעולה שווה צפיה, הרבה יותר טובה מהלוחשת לרוחות |אף| מסר לאומה: אל תאכלו עוגיות. אתם לא יודעים מה ישימו לכם בפנים- מניסיון. המלצות: JOIN TO THE DARK SIDE WE HAVE COOKIES איך עברה השנה שעברה: הייתה שנה מעולה איך התחילה השנה? גם מעולה New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: לא יודעת כרגע תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: בחיפושים.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif וג'סיקה הייתה חברה של סאם בפרק הראשון

בסדרה שנשרפה על הגג
הראו אותה שוב בפרק 2.20 שהיה ביס לפני שבועיים...שכאילו במציאות המקבילה היא חיה עדיין... ומדיסון זו האשת זאב שהייתה בהרבה סדרות...

נו, עכשיו תורי!!

שם: ג'ואנה דואו מספר שנים על כדור הארץ:כבר הספקתי לשכוח לוקיישן:איפשהוא על המפה דמות גברית אהובה בסדרה: דין דמות נשית אהובה בסדרה: ג'ו (גו אלונה!!!) דמות גברית שנואה: ג'ורדן דמות נשית שנואה: שדת הצומת, היא מרגיזה.. זוג אהוב: סאם ושרה זוג שנוא/מעצבן: דין, עם כל אחות אחרת שהיא לא אני. סצנה אהובה מהפרקים ששודרו ביס: ואוו, יש מלא... סצנה אהובה מפרקי ארה"ב [מי שעונה לשים בכותרת]: עד איפה שראיתי, אהבתי הכל... קשה לי להחליט. דעתכם על הסדרה: סדרה מדהימה, אין הרבה כמוהה שמשלבות כל כך הרבה אלמנטים בצורה כזאת מושלמת. מסר לאומה:Stay in school it's cool המלצות: המשיכו לעבר עונה שלישית, גם היא מדהימה!! איך עברה השנה שעברה: מדהים... נראה לי.. איך התחילה השנה? עד עכשיו...? היא דיי בסדר. New year's resolution= דברים שהחלטתם שאתם חייבים לעשות השנה: סוד. תמונה שתעשה לכם את החודש/שנה: תמונה שלי ושל ג'נסן בעיתונים...

darklighter

New member
בנוגע לתמונה שלך ושל ג'נסן../images/Emo190.gif

תעמדי בתור:p וכן מסכימה עם מה שאמרת על הסדרה והדמויות
וממה שהבנתי את באיזור הגיל שלי וזה נחמד שיש גם כאלה:)

למעלה