התפקדות

../images/Emo121.gifהתפקדות

איחרתי ביום <כי לא היה לי זמן אתמול, לא נורא>
שם:
משו לשנה החדשה:
מסר לאומה:
שיר שנתקע בראש:
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:
מסנג'ר/אייסיקיו:

אתה בריתוק! מזה האיחור הזה!?!?!?!

אני רוצה עבודה של 1000 מילים לא לאחר להגיש את הפינה ברור!?!?!

../images/Emo121.gifכן המורה

וזאת בכלל לא הפינה שלי
סתם ראיתי שלא היה כבר הרבה זמן התפקדות אז פתחתי

Maytallll

New member
Me../images/Emo181.gif

שם
מיטל
מקום מגורים:
מיתר.
משו לשנה החדשה:
תעשו בעיות, תעשו חיים ותנצלו את השנה
מסר לאומה:
תעשנו סמים.
שיר שנתקע בראש:
Green Day- Wake Me Up When September Ends
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר
עדיין לא התחלתי בית ספר...
מסנג'ר/אייסיקיו
No

פרקשון

New member
חופששש

שם: עידן גיל:17 מקום מגורים: קרית אונו משו לשנה החדשה: זין על המורות הנאציות מסר לאומה: תאהבו אחד את השני....או שלא פחח שיר שנתקע בראש: אין הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: אוקי מסנג'ר/אייסיקיו: יש

yardenbm

New member
עונהההה

שם:
ירדן
מקום מגורים:
תל אביב
משו לשנה החדשה:
שנה טובה
מסר לאומה:
אין
שיר שנתקע בראש:
אין
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:
לא זוכרת
מסנג'ר/אייסיקיו:
156969668, [email protected]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yardenbm

New member
עכשיו תקוע לי שיר

my second suprise- perfectcute אב לא אכפת לי כי זה אחלה שיר

Sheygets16

New member
"בואי נגיד שאני שלך.."

שם: נטע. גיל: 16.7 מקום מגורים: בבית. משו לשנה החדשה: עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. מסר לאומה: איזה כייף שלא לומדים ביום שישי
. שיר שנתקע בראש: מוניקה סקס - מספיק בנאדם. הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "מה את עובדת במע"צ? די לחפור." מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]

צלילוש3

New member
שונאת בצפר!!!!

שם: צליל סעדון גיל: 14.5 מקום מגורים: באר שבע משו לשנה החדשה: אני יודעת שתהיה לי שנה קקי מסר לאומה: יש לי שנה קקי... שיר שנתקע בראש: סרט של סקס- אינפקציה הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: אני לא מדברת עם המורים מסנג'ר/אייסיקיו: 306896845 [email protected]

גוטשה

New member
נגיד

שם: אביגיל גיל: 13 מקום מגורים: נס ציונה משו לשנה החדשה: בהצלחה? מסר לאומה: ההנאות בחיים נובעות מהדברים הקטנים שיר שנתקע בראש: משהו של דן תורן, לא זוכרת שם הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: קחי את העבודה ותבדקי לי! מסנג'ר/אייסיקיו: 268972095

Hezi The One

New member
פוף@#%#@

שם:חזי גיל:15 מקום מגורים:ר"ג משו לשנה החדשה:אני לא לומד שישי@#%#@%@ מסר לאומה:אני לא לומד שישי... שיר שנתקע בראש:ה"חידוש" שציקי לאבין עשה ל"אדוני" של עברי לידר\רוניXDDDDD זה כזה קורע "המנושית שמשמאל דווקא די בסדר" הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:"טוב" זה כל מה שהמורות שמעו ממני מסנג'ר/אייסיקיו:173282917 (מסן תבקשו באייסי
)

גמאני!

לא לומדת יום שישי
אה חזי נאמץ את השיחות הליליות שלי שלך ושל אנה כל יום חמישי

ManRed

New member
3 קוביות בשירותים

שם: דני(אל) פריזדה גיל:באוקטובור 17 מקום מגורים: קרית אונו משו לשנה החדשה: שנה טובה? מסר לאומה:יש לי מסר לעידן.. עידן הדבקת אותי עם השלשול שלך!! שיר שנתקע בראש:Alien ant farm - smooth criminal הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: המורה: אני את הבגרות שלי כבר עשיתי אני: נו, ותראי מה יצא ממך מורה! ראיתי את זה באיזה סטאנד אפ... המורה הוציאה אותי החוצה =\ מסנג'ר/אייסיקיו: 153597141 [email protected]

למעלה