התפקדות

../images/Emo163.gifאתם חמודים!!!!!

שם: נופר/דניאל(ה) גיל: 17 מקום מגורים: אשדוד משו לשנה החדשה: שתיגמר כבר!!!! מסר לאומה: אני רוצה לישון! :( שיר שנתקע בראש: משינה- אהובתי הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "כן" מסנג'ר/אייסיקיו: 165868393

ManRed

New member
אני לא מכתיב אבל אם אתם רוצים תכתבו

את מה שאני אומר כי זה למבחן... אז אתה כן מכתיב!!!!!!!!

חחחחחחח כן דפוק!

והמורה שלי להיסטוריה בכלל מטומטם. הוא מכתיב לנו "ואז שלחו את היהודים לגטאות וזה והם היו בבאסה" כן, את זה אני אכתוב בבגרות שלי...

יאללה

שם: תנו ניחוש גיל: 16 מקום מגורים: נס ציונה משו לשנה החדשה: מחברת[?] מסר לאומה: מי זה אומה?
שיר שנתקע בראש: זה לא ביחד-סינרגיה הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: זה היה שנה שעברה מה אני זוכר מסנג'ר/אייסיקיו: בחתימה

•No¥a•

New member
[=

שם: נויה גיל: 13 וחצי מקום מגורים: אי שם בצפון משו לשנה החדשה: :) מסר לאומה: :) שיר שנתקע בראש: שיר בעיפרון-בית הבובות הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: מאיפה אני זוכרת >< מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]

בצה17

New member
../images/Emo54.gif

שם: בר גיל: 17 מקום מגורים: יהוד(
) משו לשנה החדשה: שתעבור מהר
ובהצלחה בהכל
מסר לאומה:מה שלא יהיה קחו הכל לטובה, פשוט תבליגו ותמשיכו הלאה.. שיר שנתקע בראש: מרחק סכין שומר - זבל
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: בעע למה שאני ארצה לזכור את זה?
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] 128420904

dsol

New member
יאייייייייייייייייייייי

שם: דודי גיל: 17 מקום מגורים: עיר נידחת במרכז הארץ בשם "אשדוד" בטח לא שמעתם עליה... משו לשנה החדשה: איזו ?! אני מנסה לשכוח ממנה מסר לאומה: לא מכיר את אומה שיר שנתקע בראש: בית הבובות - למעני הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "מתי הולכים הביתה?" מסנג'ר/אייסיקיו: לא תקבלו

אההההההההההההההההה

קניתי חולצה של HIM!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההה *מאושרת* זה אומנם קצת גדול, קצת יותר מידי גדול, אבל אני אגזור את זה וזה יהיה מושלםםםםם אההההההההההההההההה ומאחורה יש את ההארטגרםםם וקניתי גם אולסטאר
ושרשרת פיס קניתי עוד מליאן דברים.. בעיקר לבצפר
אה ו.. נהייתי חולה
אני מצוננת קשות שם: טובי גיל: 16.5 מקום מגורים: ירושלים משו לשנה החדשה: :| מסר לאומה: :| שיר שנתקע בראש: איפה ג'וש - Please me הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: עוד לא התחלתי ללמוד בכלל מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] 219809392

כן כן אני יודעת הרבה זמן לא כתבתי

פה שם: הדס גיל: 16 [בקרובבבבב, ב20/9 מקום מגורים: גבעת שמואל => חור ליד בני ברק משו לשנה החדשה: נממ להצליח באנגלית =\ מסר לאומה: נממ [?!] אני שונאת ת'מחנכת שלי! שיר שנתקע בראש: נממ [?!] לאדעת!!! הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "אבל אין 15 חוצצים" למחכנת הבת שרמוטה שלי שונאת אותה! מסנג'ר: [email protected] אייסקיו: 345553644

חחח טוב טוב אני נשארת!

לאדעת מה יש לי וזה רק עם הפורום הזה ואני צריכה להישאר פה ולעזוב לקצת זמן את הקומונה של מאור כהן המנהלת שם מעצבנת אותי! *רק שלא תקרא את זה*

ס ט י י ק

New member
איף.

שם:הדר גיל:14 מקום מגורים:קרית חיים משו לשנה החדשה:הולכת להיות שנה כ"כ חרא#$&$^#@% מסר לאומה:^^ שיר שנתקע בראש:כאילו של היהודים הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:"טוב נו תעזבי אותי מה את רוצה ממני"
לכל מורה בערך..שיפסיקו להציק לי
מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected]

../images/Emo42.gif

שם: מור גיל: 15 מקום מגורים: נווה סביון משו לשנה החדשה: שיהיה רק טוב (לא שבאמת יהיה אבל לא משנה, תהיו אופטימים) מסר לאומה: חם לי! שיר שנתקע בראש: 'היום שלנו' של אינפקציה הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: 'לא בא לי' מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]

למעלה