התפקדות

../images/Emo121.gifמגמת מוסיקה זה שולט!

שם:
שי
מקום מגורים:
איזור חיפה
משו לשנה החדשה:
תיק
מסר לאומה:
מוסיקה זה טוב
שיר שנתקע בראש:
תעזור לי-היהודים
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:
"חחחח" (נקרעתי מצחוק בגלל משו שמי שישבה לידי ציירה
)
מסנג'ר/אייסיקיו:
[email protected]
שמישהו יביא לי קישור למדגישטונור הזה

Maytallll

New member
אה... זה רק לחכמים.

אני אסביר לך את הדרך הקלה והפשוטה בלי סיבוכים וזה. את מעתיקה את מה שאתה רוצה להדגיש ומדביקה את זה בתיבה הגדולה. אם את רוצה שבתחילת כל שורה יהיה לך איזה אייקון, את כותבת את האייקון שברצונך להוסיף בתיבה של האייקון ומסמנת את השורה "הוספת אייקון (יתווסף רק במקרה של הכנסת ערך אייקון בתיבה) " ואז את לוחצת על עשה מודגש ואז כל שורה מודגשת ובתחילת כל שורה יש את האייקון שבו בחרת. במידה וזה שאלון את יכולה לענות עליו בתיבה ואז להעתיק את הכל להודעה שאת רוצה לשלוח או להעתיק להודעה ולענות עליו שם. אה ופשוט תשימי את הכתובת של המדגישומטיק במעודפים. שיהיה בהצלחה...

תראי

תעתיקי מה שאת רוצה להדגיש , למדגישוטמיק הזה תלחצי "הדגש" ואז תראי שלכל שורה התווסף הדגש סדגש... אל תלחצי כמה פעמים ! כי אז זה יעשה מלא מלא חח מנסיון.. תלחצי רק פעם אחת וזהו ואז תעתיקי הכל לפורום בקשר לאייקון- תכתבי איפה שהאייקון את הקוד של האייקון שאת רוצה, עם- | תעשי הוספת אייקון וזה יוסיף לך בתחילת כל שורה תנסי תראי

ניסיון:\

האמ בלה בלה בלה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Michali17

New member
עונההה

שם: מיכל היפה אלמו גיל: עוד חודשיים 18 מקום מגורים: פ"ת משו לשנה החדשה: בהצלחה! מסר לאומה: תן חיוך הכל לטובה! שיר שנתקע בראש: היהודים- מלחמה שקטה הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: אממ לא זוכרת מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]

jack 1

New member
מתפקד או משו כזה

שם:שלומי גיל:גדול? מקום מגורים:אילת משו לשנה החדשה:שנה טובה מסר לאומה:קורנפלקס במבה זה טעים,ופסיפלורה זה פרי מגעיל. שיר שנתקע בראש:לפעמים-היהודים הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:חחח מאיפה לי לזכור? מסנג'ר/אייסיקיו:מה איתם?

dsol

New member
מהה ?!@?

ממתי "וכאלה" הפך להיות "או משהו כזה" ?!@?!

Vampires desire

New member
טםטם

שם:אנה גיל:18 מקום מגורים:ראשוןלציון משו לשנה החדשה:סקס סמים ויובל מנדלסון[עם הבירה] o_O מסר לאומה:לכו זדיינו
שיר שנתקע בראש:לא נתקע
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:אבל אין ביצפר
מסנג'ר/אייסיקיו:מה איתם?

keeeren

New member
מתפקדת וכאלה..=]

שם:קרן גיל:יום חמישי 16
מקום מגורים:בת ים משו לשנה החדשה:בהצלחה!! מסר לאומה:עברי לידר ה-מלך
שיר שנתקע בראש:להבין את המים-עברי לידר
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:ביי(?) מסנג'ר/אייסיקיו:126401955 מסנג'ר אתם לא תקבלו

למעלה