התפקדות

../images/Emo42.gif

שם: טל גיל: 19 עוד 23 יום. מקום מגורים: ראשון לציון משו לשנה החדשה:
לכולם. מסר לאומה: קצת חופש גם לי לא יזיק.. אז לקחתי שבוע חופש
שיר שנתקע בראש: Emotional Winter של Anathema הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: להתראות
הלכתי להתגייס.. מסנג'ר/אייסיקיו: יש

מתפקדת חע

שם:אוסנת גיל:15 וחצייי מקום מגורים:כפר סבא משו לשנה החדשה: -עצה: תתחנפו למורים שלכם מסר לאומה: היום קרה מקרה רע, לא היה בבית כרוב של גוש קטיף... וזה הכל בגלל אריק שרון השמן הזה.................... שימות בגללו לא היה לי כרוב בסלט!!!!!!!! שיר שנתקע בראש: לשם - מירי מסיקה :S שמעתי אותו בבוקר ונדבקתי:| הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: משהו בסגנון "אה כן ... טוב.. בטח.. בסדר.. כן.." מסנג'ר/אייסיקיו: 319375661 [email protected]

invAsion

New member
אם כבר מירי מסיקה, ../images/Emo103.gif

אז באה אליכם.. אחח, איזה שיר (מדבק).

invAsion

New member
מ ו ו ת ../images/Emo103.gif

שם: נדב גיל: י' [4] מקום מגורים: בית משו לשנה החדשה: Wake me up when September ENDS. מסר לאומה: שלום עולמי זה ליגה שיר שנתקע בראש: של בלק איי משהו.. לא יודע איך קוראים לו, חח. הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "I won't do the presentation!" מסנג'ר/אייסיקיו: 322284544

שטיצה

New member
מוזיקה תקח אותנו לכוכביםםם ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שם: דניאל מקום מגורים: רמתגן משו לשנה החדשה: גם אני לא לומדת שישי P: מסר לאומה: בוהו
שיר שנתקע בראש: מוקי - כל הנוסעים3> הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: 'לא רוצה, אני לא אחראית' מסנג'ר/אייסיקיו: 267673766

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifישלי MP !!! ../images/Emo6.gif

שם:
גלוש גיל:
עוד מעט 16 וחצי מקום מגורים:
משו לשנה החדשה:
בהצלחההההההה.... לי
מסר לאומה:
כל מי שפה בכיתה י'-תהנו מזה, כי שנה הבאה יהיה הרבהההה יותר קשה! דאמ. שיר שנתקע בראש:
מוקי / "לא נפסיק לחלום" הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר:
"יאללה ביי רות" מסנג'ר/אייסיקיו:
[email protected] התאהבתי

:]

שם: נטע. גיל: 15 וחצי. מקום מגורים: אשדוד. משו לשנה החדשה: בהצלחה [?]
מסר לאומה: תביאו לי אוכל ;[ שיר שנתקע בראש: אביב גפן - לפעמים. הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: למה לי לדבר איתם ? =/ מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]

horse girl1

New member
נאמ נאמ ...../images/Emo79.gif

שם: שי
מקום מגורים: רמת גן
משו לשנה החדשה:
מסר לאומה: צריך ללמוד לנשוך גרביים
שיר שנתקע בראש: זה מזור, אבל כרגע אף אחד..
הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: מתי יגיעו כבר הלוקרים?"
מסנג'ר/אייסיקיו: מסנ: [email protected] ICQ: 258858344

ס ט י י ק

New member
צריך ללמוד לנשוך גרביים?

התכוונת מהשיר של ג'נגו צריך ללמוד לנשום במים?

mayooosh

New member
אני :)

שם: מאי גיל: 15 מקום מגורים: איזור השרון (אתם במילא לא תכירו
) משו לשנה החדשה: בהצלחה
מסר לאומה: no music no life :) שיר שנתקע בראש: "מחר יקרה לי משהו טוב" - שרון הולצמן הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: לא זוכרת.. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] 285758079 (אבל עדיף מסנג'ר..)

mayooosh

New member
הצטרפתי לפני מלא זמן ../images/Emo9.gif

ושכחתי להמשיך להיכנס..
חחח

K i f

New member
התפקדות! יאי! ../images/Emo9.gif

שם: כפיר גיל: 18.8(מחר) מקום מגורים: איפשהו ליד ראשל"צ
משהו לשנה החדשה: אנשים, תקראו לי אדיוט, תקראו לי שטחי, תקראו לי אוהב בצפר... אבל כשתסיימו י"ב.. תבינו על מה אני מדבר... והמסר הוא: תכייפו כמה שאפשר בטיולים שנתיים, בהפסקות, אחרי הבצפר ובחופשות... כי אחרי שזה נגמר, לא יהיו לכם הרבה הזדמנויות לחזור על זה שוב... מסר לאומה: זה יותר מודעת בקשה עם פרס כספי: "אנשים טובים, מי שמשיג לי מפרט של שיקו(אישי, ולא משהו של כל הלהקה) ואת הגיטרה שלו, יקבל פרס כספי של לירה וחצי...
שיר שנתקע בראש: ג'קי - היהודים, לב מפלסטיק - שייגעצ הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "רפי(המורה לאנגלית), בתחילת שנה נראה אם עברתי את הבגרות או לא!!!
" חח הייתי כ"כ נחוש להראות לו שאני עובר ת'בגרות, הוא זלזל בי בצורה ממש מגעילה, ואח"כ מתפלאים למה אני גרוע באנגלית
עכשיו רק צריך ת'קוד האישי שלי ולראות כמה קיבלתי
מסנג'ר/אייסיקיו: מ': [email protected] א': 303047719

Dj SuNsHiNe

New member
תנו ל-../images/Emo42.gif לעלות!

שם:נעמה שיינמן גיל:17 וחצי מקום מגורים: נתניה משו לשנה החדשה: עוד שנה וסיימתי תיכון! מסר לאומה: עוד מעט צבא, אמא'לההה שיר שנתקע בראש: שרונה פיק-טומי הדבר האחרון שאמרתם לאחת/אחד המורים/ות בבצפר: "להתראות המורה" מסנג'ר/אייסיקיו:264142377

למעלה