חדשה+סקר

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifחדשה+סקר

אני לפעמים מסתובבת כאן בתור סמויה... פעם ג'יני ניהלה את הפורום במקרה? סקר - למרות שבטח רובכם יודעים את זה אחד על השני...: שם: גיל: כנוי אם יש: אצל מי אתה מתאמן? באיזו עיר? כמה זמן אתה מתאמן? איזה קורדאו אתה? אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? עונה לעצמי: שם: קרן גיל: 14 עוד 21 ימים
כנוי אם יש: אין
אצל מי אתה מתאמן? איתן [ג'לצ'ינה] באיזו עיר? ת"א כמה זמן אתה מתאמן? 4 שנים בדיוק. איזה קורדאו אתה? כחול צהוב ילדים אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? קורדאו ג'י אורו

sorriso1989

New member
עונה לסקר!

שם-משה, כינוי-סוהיזו, גיל 18, מקצוע חייל, מתאמן אצל מקוללה, בירושלים, קורדאו ירוק, מתאמן כמעט שנה, בc.d.o

שם מ מ מ מ

גיל: 21 וחצי בקורדאו ג`י אורו כינוי:אומה קויזה מאמן:גביאו (איתן גרוס) קורדאו תיכף ירוק..! מתאמן שבעה חודשים..!

ailag

New member
אני >>

שם: גליה גיל: 26 כנוי אם יש: עדיין אין אצל מי אתה מתאמן? עידן באיזו עיר? ת"א כמה זמן אתה מתאמן? שנה ושלושה חודשים. עדיין סופרים את החודשים בפז"מ כזה. איזה קורדאו אתה? ירוק (ראשון) אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? CDO

ailag

New member
שנוסיף מסנג'רים וכו'?

איציק 2451878 מסנג'ר - פרטים במסרים.. AIM galia2008 ג'יטוק ailagg תכלס כשאני אונליין לא מהעבודה אני נמצאת בכולם (אותה תוכנה), אז מספיק להוסיף אחד מהם.

../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל: 21 כנוי אם יש: Sardinha Pintada, בקיצור Pintada אצל מי אתה מתאמן? איזאק באיזו עיר? תל אביב
כמה זמן אתה מתאמן? שנה וטיפה. איזה קורדאו אתה? לבן-צהוב אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? אבאדה.

../images/Emo189.gif

שם:שני גיל:15 כנוי אם יש:אנג'ו (מלאכית). אצל מי אתה מתאמן?אורי(קומנדנצא). באיזו עיר?מושב ניר משה. כמה זמן אתה מתאמן?שנה. איזה קורדאו אתה?בפבואר צהוב ירוק. אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר?:קורדאו ג'י אורו

עונה פלוס תוספת!!!!

שם: יעקב גיל: 22 כנוי אם יש: גונגה אצל מי אתה מתאמן? קוגו באיזו עיר? פתח תקווה כמה זמן אתה מתאמן? שנה איזה קורדאו אתה? ירוק (ראשון) אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? סול דה בהיה והנה התוספת... חבר שלי קנה לחבר אחר טבאקי (ענק!!!!!!!!!!!!!!!) בעלות של 2500 שקל ו25 חבר'ה השתתפו בזה. וזה כרגע עומד אצלי בבית עד יום ראשון אחרי צהריים.... עולים לי בראש כל מיני מחשבות זימה..... אויי טבאקי תמונה מחר!!!!

Kalimac

New member
טה דה

שם: נעם. גיל: 21. כנוי אם יש: Gato Branco. אצל מי אתה מתאמן? איפה שיש בירמבאו, אבל באופן קבוע אצל איזק... באיזו עיר? ...בת"א. כמה זמן אתה מתאמן? תשע שנים בקירוב. איזה קורדאו אתה? אין קורדאו, זה רק אצלכם
חבל ירוק-סגול. אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? אבאדה.

אז גם אני...

(וסתם כי אני קטנונית - זה לא סקר, אלא שאלון
) שם: יהל גיל: 24.5 כנוי אם יש: Tanajura אצל מי אתה מתאמן? איזאק באיזו עיר? תל אביב כמה זמן אתה מתאמן? 7 שנים נטו (הייתה הפסקה של שנתיים אחרי ה-6 הראשונות) איזה קורדאו אתה? כתום-כחול אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? אבאדה (CDO בעבר)

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifסקר, שאלון, אותו הדבר...

את מוכרת לי :O כשעושים קפוארה 6 שנים ומפסיקים לשנתיים, אחר כך חוזרים לאותו קורדאו [או "חבל"] או שמתחילים מההתחלה?

מה הכוונה "חוזרים לאותו קורדאו"?

הצבעים והדירוגים שונים בקבוצות שונות. בכל מקרה הצהוב-כחול שלי לא אומר הרבה באבדה... אם הייתי חוזרת ל CDO, מן הסתם הייתי ממשיכה עם צהוב-כחול, כמו שהפסקתי. באבדה לא התחלתי מההתחלה, אלא מחגורה שהיא בערך כמו צהוב-כחול. אבל באותה מידה היו יכולים להחליט לתת לי חגורה יותר נמוכה להתחיל ממנה, או יותר גבוהה.

AbadaSapinho

New member
../images/Emo105.gif

שם: אמיר. גיל: .21 כנוי אם יש: Sapinho אצל מי אתה מתאמן? Potro ו Comedia באיזו עיר? טבעון , חיפה. כמה זמן אתה מתאמן? 5.5 איזה קורדאו אתה? כתום-כחול. אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? אבאדה.

Forever NemeSh

New member
../images/Emo65.gif

שם: טל גיל: 21 בדיוק (נו עוד כמה דק' שיתחלף התאריך...
) כנוי אם יש: Tulipa אצל מי אתה מתאמן? איזאקי באיזו עיר? ת"א כמה זמן אתה מתאמן? שנה איזה קורדאו אתה? צהובלבן אבדה או קורדאו ג'י אורו או בכלל משהו אחר? אבאדה

למעלה