יום שישי ה-13!

KATYUHA

New member
../images/Emo121.gifיום שישי ה-13!../images/Emo121.gif

חבר'ה!!!היום יום שישי ה-13 או שיש לי הזיות??? יואו זה היום שאני הכי לא סובלת בשנה!אולי זאת אמונה תפלה אבל לי תמיד קוראי דברים נורא מפחידים ביום שישי ה-13. למשל יום שישי ה-13 בשנה שעברה ישנתי אצל דנה ולא רק אני אלה עוד חמש חברות שלנו,שחכנו שזה יום שישי ה-13 והחלטנו לצאת לבחוץ בשעה עשר וחצי בלילה,הלכנו ברחוב והיה ממש חשוך ואיש זקן ניגש אלינו והתחיל לדבר איתנו על רוחות בסוף הוא צעק ממש חזק אני אהרוג אותכם!!!אנחנו התחלנו לרוץ ופגשנו שלושה ערבים בדרך,הם רצו להתחיל איתנו,בסוף ברחנו לבית. או יום שישי ה-13 לפני שנתיים:הייתי ממש חולה,והלכתי לשיון מוקדם בערך באחד עשרה ככה..ואז סתקלתי בחלון ומישהו הציץ לי בחלון!זה היה מישהו ממש ממש מפחיד!!!! אם גם לכם יש סיפורים מפחידים שקראו לכם ביום שיש ה-13 אז תספרו!

מאשה

New member
אני לא מאמינה הזה..אם אני לא טועה..

אצלינו היהודים המספר '13' הוא מספר מזל

danka2

New member
ואייייי

מצטרפת לסיפור של קטיה.קטיה מה את לא זוכרת שאחר כך התקשרו אלינו מלא פעמים התנשפו לא אמרו כלום?????? קטיה היום את מיכל שירן קארן דניאל ושירז ישנות אצלי!!!אני לא נשארת לבד!!!

KATYUHA

New member
וואלה!!!!נכון!!!

דושה היום אנחנו ישנות אצלך על בטוח כי לי כבר הרשו! היום אנחנו לא יוצאות לבחוץ!מצידי נרקב מול הטלוויזיה!

נמ../images/Emo110.gif

אני לא מאמינה. אתמול חברה שלי אמרה לי שזה של הנוצרים בכלל, אז בכלל לא. חשבתי שזה סתם אמונה תפלה רגילה או משו. גם לפני זה לא ממש האמנתי- זה לא שכיוונתי שלא נהיה 13 בחדר או שלא יחליפו לי מצעים במיטה. ממש לא.. [ובאמת שמעטים הדברים שאני לא מאמינה בהם
] חוצמזה שאם קורה חס וחלילה משו רע או מפחיד, זה באותה מידה יכל לקרות בכל יום אחר...

einatit4

New member
../images/Emo55.gifאני לא מאמינה בזה בכלל. זה מ

משהו של הנוצרים

KATYUHA

New member
תראו!

לא לכולם קוראים דברים מפחידים,יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. אני לא מאמינה ביום הזה אבל אני עדיין מפחדת כי כבר נתיים ברצף קראו לי דברים מפחידים,אבל אני עדיין לא מאמינה!

טל ועדי1

New member
../images/Emo26.gif

יש לנו כמה דברים לספרר.. חחח קודם כל לא ידענו שבכלל זה היום.. עד אחר הצהריים..חחחח שדודה שלנו אמרה... וראינו שיש מרתון סרטי אימה... ביס ערוץ 2 כמו המסור וכל ה-מת לצעוק. ואנחנו זוכרות שבשנה שעברה שעשינו בייביסיטר ביום שישי השלוש עשרהה.. די פחדנו חחח כי אף אחד מהשכנים לא היה באותו זמן בבית, ולפעמים דמיינו שאנחנו שומעות קולות או רעשים... ואני (עדי) מעבירה ערוץ בשלט ופתאום צץ לי איזה יצור בטלוויזיה חחחח הוא היה מזהה מפחידדדדדדדד אמאאאאאאאא חחח מתוך סרט אימהה... ומזה פחדתי. כמעט קיבלתי התקף לב.. וגם אני מכירה צ'יזבאט שקשור ליום שישי ה-13 ואם מישהו רוצה שאני יכתוב אותו פה אז אני יחפש אותו שוב..

למעלה