ליל! תרגישי טוב היא עברה את הניתוח^^
ס סוריקטה1 New member 10/3/06 #1 ../images/Emo121.gifליל! תרגישי טוב../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif היא עברה את הניתוח^^
A AvtipuS New member 10/3/06 #2 זה היום? ../images/Emo2.gif דיברנו אתמול והיא לא אמרה כלום >.< המפ, תרגישי טוב, החלמה מהירה ושג'ון קושיליראבקשםארוךומעצבן (קאזאבלנקאס, הצלחתי?) יבוא לארץ ויעשה לך ילד, טוב?
זה היום? ../images/Emo2.gif דיברנו אתמול והיא לא אמרה כלום >.< המפ, תרגישי טוב, החלמה מהירה ושג'ון קושיליראבקשםארוךומעצבן (קאזאבלנקאס, הצלחתי?) יבוא לארץ ויעשה לך ילד, טוב?
B B a m b o o o k New member 10/3/06 #4 ליל../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני כלכך אוהבת אותך!!!!!
מ מכשפהקטנהזונה New member 10/3/06 #9 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif יפה שלי, ../images/Emo23.gif תרגישי טוב בובי, וב15 אני לא אראה אותך.. טבל מקווה שאחרי או במקרה הטוב לפני . אוהבת אותך המוןהמוןהמון יפיפייה שלי . החלמה מהירה, ואני צריכה לדבר איתך .
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif יפה שלי, ../images/Emo23.gif תרגישי טוב בובי, וב15 אני לא אראה אותך.. טבל מקווה שאחרי או במקרה הטוב לפני . אוהבת אותך המוןהמוןהמון יפיפייה שלי . החלמה מהירה, ואני צריכה לדבר איתך .
H Hezi The One New member 10/3/06 #10 תרגישי טוב#$%^$#^../images/Emo23.gif וכל מה שהיה לי להגיד אמרתי לך בימים האחרונים אוהב אותך ואין שומסיבה לדאגה:]
תרגישי טוב#$%^$#^../images/Emo23.gif וכל מה שהיה לי להגיד אמרתי לך בימים האחרונים אוהב אותך ואין שומסיבה לדאגה:]
M Mrs Felix New member 10/3/06 #11 מ..מה? הוא לא היה אמור ליות מחר? אניווי!... ליל אני אוהבת אותך ו.. ו... המון! חזרתי מאילת. קניתי לך טבעת מכוכבת כי איבדתי את האוסף כוכבים.. [היא מזה יפה3>]
מ..מה? הוא לא היה אמור ליות מחר? אניווי!... ליל אני אוהבת אותך ו.. ו... המון! חזרתי מאילת. קניתי לך טבעת מכוכבת כי איבדתי את האוסף כוכבים.. [היא מזה יפה3>]
A Another Perfect Day New member 10/3/06 #12 ../images/Emo204.gifתרגישי טוב יפתי. ובואו לצ'אט. מתחרפנת משיעמום.
ב בייבי כבש New member 12/3/06 #14 לילצ'יק../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif את לא יודעת כמה אני שמחהה